Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 220, 20

На Закарпатті через пральну машину ледь не згорів будинок

Пожежа сталася в житловому будинку у селі Тур’я Поляна, що на Перечинщині. Загорілася пральна машина.

Італійська компанія зацікавлена в побудові на Закарпатті сміттєпереробного підприємства

Налагоджуємо співпрацю з італійською компанією Gesenu, що спеціалізується на управлінні відходами вже понад 40 років, - повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Співробітник Оноківської сільради переплатив 645 тис. грн при закупівлі товарів для військових

Працівнику Оноківської сільської ради, відповідальному за проведення публічних закупівель, повідомили про підозру в службовій недбалості, що спричинила тяжкі наслідки. Про це в середу, 28 лютого, поінформували у пресслужбі Закарпатської обласної прокуратури.

На Закарпатті зафіксували рекордну температуру

27 та 28 лютого закарпатські синоптики зафіксували рекордну температуру повітря. Про це Суспільному розповів синоптик Закарпатського гідрометцентру Руслан Озимко.

Прикордонники затримали ухилянтів з поминальними вінками, які розповіли ніби їдуть на похорон

На Закарпатті прикордонники відділення «Хижа» Мукачівського загону виявили двох харків’ян, які мали намір незаконно потрапити в Румунію.

Посадовець Закарпатської митниці систематично вимагав «відкати» з громадян

Служба безпеки України ліквідувала корупційну схему на Закарпатській митниці. За даними слідства, протиправний механізм організував головний державний інспектор митного посту.

На Рахівщині двоє зловмисників, один з яких неповнолітній, викрали авто в туриста

Днями до поліції зателефонував 26-річний мешканець Чернівців, та повідомив, що у селі Лазещина Рахівського району невідома особа викрала його автомобіль «Jeep Grant Cherokee».

Попри заборону закарпатці масово палять суху траву

Весна вже на порозі, а разом з нею початок сільськогосподарського сезону та як наслідок - пожежі в екосистемах, - повідомляє пресслужба ДСНС.

Голова Закарпатської ОВА посмертно нагородив орденом «За мужність» закарпатця Анатолія Тегзу

Сьогодні за дорученням Президента Володимира Зеленського вручив орден «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) дружині полеглого героя, нашого земляка, побратима, бійця Сил спеціальних операцій ЗСУ Анатолія «Варвара» Тегзи, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Громади Закарпаття можуть узяти участь у конкурсі «Кращі туристичні села», який проводить ООН


Кандидатів від України відбиратиме спеціально створена при Державне агентство розвитку туризму України комісія з незалежних експертів, які оцінюватимуть заявки відповідно до вимог UN Tourism. Загалом від кожної країни на конкурсі можуть бути представлені не більше 8 учасників.

На Закарпатті поліція затримала злочинне угруповання, яке спеціалізувалося на угоні елітних авто

Співробітники кримінальної поліції ГУНП в Закарпатській області провели ряд оперативних заходів, за результатами яких викрили групу зловмисників, причетних до незаконного заволодіння дороговартісними автівками у регіоні.

Перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький зустрівся з італійцями з фонду «Допоможемо їм жити»

Насичений зустрічами із нашими міжнародними партнерами день. Сьогодні поспілкувався із представниками італійського фонду «Допоможемо їм жити», - повідомляє перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький. - Для них цей візит в Україну став уже 16-м з початку повномасштабного вторгнення.

Закарпаття – серед лідерів в Україні за спрямуванням бюджетних коштів на потреби Сил оборони

Закарпаття – серед лідерів в Україні за спрямуванням бюджетних коштів на потреби Сил оборони, проєкти підтримки наших захисників і заходи, спричинені війною, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Володимир Кащук більше не мер Хуста

Сьогодні на позачерговій сесії Хустської міськради депутати ради висловили недовіру меру міста Володимиру Кащуку, після чого проголосували і про дострокове припинення ним повноважень мера.

СБУ та ДБР на хабарі затримали посадовця закарпатської митниці

Інспектора відділу митного оформлення N1 митного поста «Чоп-залізничний» Закарпатської митниці Гегедоша Михайла викрили на хабарі у розмірі 1500 доларів США, повідомляє Віталій Глагола.

На Закарпатті двом священникам УПЦ (МП) повідомили про підозру у поширенні комуністичної символіки

За процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури настоятелеві храму та священнику чоловічого монастиря Хустської єпархії УПЦ (МП) повідомлено про підозру у поширенні та публічному використанні символіки комуністичного тоталітарного режиму (ч. 1 ст. 436-1 КК України).

На Іршавщині у водоймі виявили тіло жінки

26 лютого ДСНС Закарпаття повідомили про виявлення тіла людини у місцевому ставку за адресою: с. Дубрівка, Іршавська тергромада, Хустський район.

На Закарпатті мобілізували чоловіка з паралічем

На Закарпатті мобілізували чоловіка з паралічем. Інформацію про це Суспільному підтвердила речниця Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону Юлія Шевченко.

У співпраці з австрійцями на Закарпатті розвиватимуть зелену енергетику

Провів зустріч із Альфредом Праусом, президентом Українсько-австрійської асоціації. Організація втілює ініціативи та проекти у соціальній, культурній галузях та сфері бізнесу, розширюючи мережу співпраці між Австрією та Україною, - повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат