Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 320, 20

Представники Мукачівського ТЦК побили чоловіка

Віталій Глагола оприлюднив відео на якому представники ТЦК зупинили чоловіка, потім намагалися його силоміць посадити до мікроавтобуса. Далі на відео видно, як кілька чоловіків б'ють затриманого ногами.

У Тячеві затримали секретаря Хустської єпархії УПЦ МП

Як повідомили на сторінці у фейсбуці Хустської єпархії, секретаря єпархії Івана Розмана затримали правоохоронці після відвідин Тячівського райуправління поліції.

Начальника відділу Синевирської сільради затримали на хабарі за «вирішення» земельних питань

За процесуального керівництва Ужгородської окружної прокуратури начальника відділу Синевирської сільської ради викрито та затримано за вимагання і одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

Правоохоронці затримали співробітника ДСНС на хабарі

В Ужгороді на отриманні хабаря затримали співробітника ГУ ДСНС України в Закарпатській області.

Голову сільради на Закарпатті підозрюють в розтраті 500 тис. грн із бюджету громади

Закарпатська обласна прокуратура повідомила про підозру очільниці однієї із сільських рад на Ужгородщині.

На Мукачівщині автомобіль наскрізь протаранив будинок (ФОТО, ВІДЕО)

В селі Неліпино автомобіль Volkswagen на швидкості в'їхав у будинок. Як повідомляють у соцмережі, водій автомобіля Volkswagen не впорався з керуванням та на швидкості в'їхав у житловий будинок. Внаслідок ДТП ніхто не травмувався.

В Хусті затримали пʼяним за кермом суддю Сергія Савицького

Суддю Хустського районного суду Закарпаття впіймали сьогодні вранці за кермом автомобіля напідпитку.

На Тячівщині донька стала випадковим свідком пожежі і врятувала свою матір

На Тячівщині у с. Кричово загорівся дах одноповерхової оселі, де проживала 77-річна пенсіонерка. Її донька саме проходила неподалік, коли побачила вогонь. Жінка одразу ж подзвонила за номером 101 і кинулася виводити матір надвір.

Мирослав Білецький: «Людяність і єдність — надважлива зброя у важкі часи…»

Депутат Закарпатської облради   — про бюрократичні утиски, відставку уряду Азарова, виборчий рекорд, "сірого кардинала", антидепресанти та про свою мрію.

Під час візиту закарпатської делегації до Австрії, підписано ряд важливих угод про співробітництво

Важливий результат візиту до Австрії – підписання угоди про співробітництво з федеральною землею Тіроль, - повідомляє заступник голови ОВА Василь Іванчо. - Йдеться про подальшу діяльність у напрямку економіки, сільського господарства, охорони здоровʼя, науки, вищої освіти, спорту, культури, туризму.

Мирослав Білецький взяв участь у засіданні комісії з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситу

Перший заступник очільника Закарпатської ОВА Мирослав Білецький узяв участь у засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням віцепрем’єр-міністра з відновлення України Олександра Кубракова.

Підсумки візиту делегації на чолі з Віктором Микитою до землі Тіроль Республіки Австрія

Голова Закарпатської ОВА Віктор Микита підбив підсумки візиту до федеральної землі Тіроль Республіки Австрія.

Cудитимуть трьох посадовців за підробку фітосанітарних сертифікатів для експорту зерна

Прокурори Ужгородської окружної прокуратури та Закарпатської обласної прокуратури скерували до суду матеріали щодо організованої групи з трьох осіб за фактами несанкціонованої зміни інформації, що оброблюється в автоматизованих системах, та підроблення офіційних документів.

На Тячівщині жінка загинула внаслідок отруєння чадним газом

12 березня до ДСНС надійшла заява про пожежу в житловому будинку у с. Чумальово, по вул. Набережній. Вогнем пошкоджено оздоблення кімнати житлового будинку на площі 1 кв. м.

Минай програв у гостях Шахтарю

На Львів-Арені відбувся матч 21 туру Шахтар - Минай. Рахунок зустрічі - 2:0. Голи: Судаков (24 п.), Сікан (30).

Віктор Микита відвідав у Австрії українських дітей з особливими освітніми потребами

У межах робочого візиту до федеральної землі Тіроль Республіки Австрія разом із головою Ландтагу Сонею Дедль-Россманн відвідали осередок, де проживають та навчаються українські діти з особливими освітніми потребами, які вимушено переїхали з прифронтових регіонів України.

На Перечинщині стартували перші ремонтні роботи на дорозі місцевого значення

Підрядна організація працює у селі Турички в межах автошляху О070802 Тур’ї Ремети – Лумшори, про це повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Мирослав Білецький: Франція допоможе модернізувати сферу охорони здоров’я України

Підтримка, поради, контакти та реальні кроки для модернізації сфери охорони здоров’я України – все це складова співробітництва з Францією.

В Україні провели черговий перерахунок пенсій

Підвищені виплати в березні отримають 230,7 тисячі мешканців області. Про це на брифінгу розповіла начальниця Головного управління ПФУ в Закарпатській області Анастасія Пентек.

У Воловці неповнолітній пограбував чоловіка з інвалідністю

Днями до поліції звернувся чоловік із села Верхні Ворота Мукачівського району, який повідомив, що його пограбував невідомий. Інцидент стався у селищі Воловець на вулиці Дружби.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат