Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-08') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 27720, 20

На Закарпатті вилучили 201 ігровий автомат  

Боротьба з гральним бізнесом на Закарпатті і надалі одна з найактуальніших проблем для працівників правоохоронних органів. На цьому сьогодні, 9 липня, наголосили у прокуратурі Закарпатської області учасники міжвідомчої наради щодо стану додержання вимог Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні».

Декан економічного факультету УжНУ визнав, що брав хабарі

Декан економічного факультету Ужгородського національного університету, якого звинуватили у хабарництві, визнав свою провину. Про це повідомив прокурор Закарпатської області Анатолій Петруня сьогодні, 5 липня, на прес-конференції в Ужгороді.

У Перечинському районі зник літак прикордонників

Як повідомили Rionews, сьогодні у Перечинському районі під час обльоту місцевості упав літак прикордонного загону.

Скандальний закон про мови таки ухвалили... з порушеннями

Верховна Рада ухвалила у другому читанні "мовний" законопроект.
За законопроект проголосували 248 депутатів.

Атас, чупакабра! На Ужгородщині невідома істота винищила 50 кролів та 20 курей

Сьогодні вранці, 3 липня, у селі Дравці Ужгородського району мешканці одного з приватних будинків виявили мертвою практично усю домашню птицю та кролів.

ЗакДУ посів 4 місце серед класичних університетів України

Перед початком подачі документів абітурієнтами офіційна урядова газета «Освіта Україна» у номері за 25 червня оприлюднила Національний рейтинг університетів, складений Інститутом інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України.

На Закарпатті виявили порушення   Лісового Кодексу України

Державна екологічна інспекція у Закарпатсській області провела перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства ДП “Міжгірське ЛГ”, ДП“ПеречинськеЛГ”, філії “Тячівдержспецлісгосп” ГДСЛАП Закарпатагроліс”.

МНС Закарпаття попереджає, як уберегтися від змій

В умовах літньої спекотної погоди зростає небезпека зміїних укусів. Цими днями Закарпаття вже «відкрило» рахунок зміїним укусам.

"Вітіна тисяча" мала б становити 20 710 гривень

Виплата вкладникам Ощадбанку СРСР з розрахунку 1 тис. грн за 1 тис. крб — не коректна, вважає економіст Українського аналітичного центру 48-річний Олександр Охрименко.

Роми у центрі Ужгорода (ЛИСТ У РЕДАКЦІЮ + ФОТО)

До редакції надійшов лист.
Доброго дня шановна редакція! Хотілося б Вам розповісти, а точніше запитати, куди дивиться наша міська влада і що саме вона виконує на своєму робочому місці?. Мова от про що: наше місто одне з найстаріших в Україні, має цікаву історію, гарну архітекуру, смачну каву і хороших людей — так кажуть всі туристи, які приїжджають до нашогог міста, але в них
залишається певний гіркий осад — це бомжі і цигани, які окупували всі лавиці, сходи і бордюри вулиць Театральної, Корзо, та Волошина, яким немає проходу, і які завжди пиячать, сплять, сваряться і засмічують наше затишне місто.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні четвер, 21 червня. Запрограмуйте хороший настрій вже зранку, і нехай усе задумане удасться. Підтримуйте гармонію зі своїм оточенням: не забувайте запропонувати чашечку улюбленого напою найдорожчим людям. Ранкова посмішка, аромат свіжозвареної кави і впевненість у власних силах — найлегший рецепт успішності цього дня!

Газопроводи Ужгорода і району просять передати на баланс "Закарпатгазу"

Правління ПАТ «Закарпатгаз» звернулося з листами до міського голови м. Ужгорода Віктора Погорєлова та голови Ужгородської райдержадміністрації Руслана Чорнака з проханням посприяти позитивному вирішенню питання передачі на безоплатних умовах на баланс товариства газопроводів, які наразі на цьому балансі не перебувають. Газопроводи передаються на баланс (а не у власність) товариства, залишаючись у державній чи комунальній власності.

Декана економічного факультету УжНУ затримали на хабарі

Із заявою про вимагання від них грошей за успішну здачу сесії в УБОЗ звернулися двоє студентів УжНУ. Вжитими заходами працівники УБОЗу затримали під час одержання хабара в сумі 1200 доларів декана одного з факультетів університету в його службовому кабінеті.

На Київщині презентують свої книги молоді сучасні письменники

Вночі і до ранку на «Трипільському колі» читатимуть нову поезію під сітар, флейту і тібетські чаші — 30 червня субота, м. Ржищів, Київська обл.

В Ужгороді на транспортному мості невідомий на авто зніс огорожу (ФОТО)

15 червня вночі в Ужгороді на транспортному мості невідомий на авто зніс огорожу. Про це Rionews повідомили в правоохоронних органах.

Послуги закарпатських ріелторів можуть подорожчати у десять разів

Кабмін готує зміни на ріелторському ринку, які боляче вдарять по кишені продавців і покупців квартир. Про це розповіла віце-президент Ліги експертів України Світлана Бовсуновська.

Янукович наказав місцевим чиновникам почати підготовку до виборів

На виборах до Верховної Ради та місцевих рад необхідно не допустити будь-якого тиску на виборців. Про це президент України Віктор Янукович сказав під час зустрічі з кандидатами на посади голів районних державних адміністрацій.

Ужгород: Вулиця Закарпатська наче після бомбардувань

Вже близько місяця вул. Закарпатська в одній з частин перекопана. Біля будинку №26 викопана велика яма, через яку не можна не лише пройти тротуаром, але й заїхати до двору майже нереально.

Крах еволюціонизму

Перш ніж говорити про еволюцію, необхідно уточнити, про що іде мова: про мікро- або макроеволюцію.

Закарпаття: скандал навколо ківі (ФОТО)

11 червня в Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція відомого далеко за межами Закарпаття біолога-селекціонера Генріха Стратона. Біолог знаний передусім тим, що єдиний в Україні вивів морозостійкий сорт ківі (витримує температуру , нижчу - 20 градусів C), рослина може давати великі урожаї у будь-якій області країни.  

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат