Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-08') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 27680, 20

Ужгородцям пообіцяли ремонт лікарні за кошти з обласного бюджету

За даними Закарпатського центру з гідрометеорології МНС України вранці та вдень 14 серпня по Закарпатській області очікуються дуже сильні дощі, місцями: грози, град, та шквали 19-24, в горах подекуди 30-35 м/с.

МНС Закарпаття просить тимчасово не ходити у гори

За даними Закарпатського центру з гідрометеорології МНС України вранці та вдень 14 серпня по Закарпатській області очікуються дуже сильні дощі, місцями: грози, град, та шквали 19-24, в горах подекуди 30-35 м/с.

Гумор кандидата Чучки: Люди добрі, подайте хто скільки може, але не більше 21 тис. грн.!

Кандидат до Верховної Ради України гуморист Чучка на своїй сторінці у Фейсбуці звернувся до тих, хто його "зафрендив", із закликом робити внески на виборчий рахунок пана Павла. При цьому сором'язливий кандидат скромно благає, аби "сума внеску не сміла перевищувати 21 тисячу грн. від однієї особи".

В Ужгороді запрацював найбільший в Україні ролердром (ВІДЕО)

Площа майданчика найбільша в Україні, понад 1,5 тисячі квадратних метрів. Сучасне пластикове покриття не боїться спеки, дощу та навіть морозу. А головне, воно абсолютно безпечне для катання ролерів, скейтбордистів та велосипедистів.

Океан Ельзи купуватиме голоси закарпатців для Балоги

«28 серпня о 20.00 на стадіоні "Спартак" відбудеться традиційний концерт в рамках фестивалю "Мукачево скликає друзів". Його організатором виступив бізнесмен Андрій Балога» - повідомляє повідомляє пробалогівський сайт.

Нардеп Петьовка погрожує головам сільських рад

До яких тільки методів не вдається «балогівська команда», аби завоювати симпатію виборців та утриматися в політиці. Вже й кофеварки дарували, й картоплю силували, й цукерками задобряли. Тепер вдалися до залякувань?

Сьогодні у Закарпатті знищать артилерійський снаряд

13 серпня16.05 поступило повідомлення про виявлення ВНП (попередньо артилерійський снаряд часів Другої світової війни), за адресою: Рахівський район, с. Лазещина.

У Закарпатті відбудеться арт-пікнік

Щорічна мистецька подія від молодіжної організації «IDEA» "Креденц - 2012" пройде 17—19 серпня на Виноградівщині.

В Ужгороді заспіває гурт із Франції

19 серпня о 20.00 в барі "Кактус" на вулиці Корзо, 7 зіграє музичний колектив з Франції.

"Листівки з минулого" таки будуть в Ужгороді? (ФОТО)

На засіданні науково-художньої ради, яка діє при виконкомі Ужгородської міської ради, йшлося про проекти, які пропонуються для оздоблення міста (переважно встановлення малих архітектурних форм), що пропонуються громадськими ініціативами і котрих останнім часом побільшало.

Проректор УжНУ їхатиме на міжнародну конференцію до Еквадору

Кафедра туризму УжНУ, як член Всесвітньої геотуристичної асоціації, отримала   запрошення представити східну секцію Європи (Україна, Росія, Білорусь, Молдова, Румунія, Угорщина, Словаччина, країни Прибалтики) на IV Всесвітній конференції з наукового туризму, яка відбудеться у м. Кіто – столиці республіки Еквадор.

Ужгородець спалив себе через сімейний скандал

У суботу, 11 серпня, в обласному центрі Закарпаття на вулиці Артилерійській 44-річний чоловік намагався вкоротити собі віку шляхом самоспалення.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні вівторок, 14 серпня. Релаксуйте зранку за чашечкою ароматної кави, і всі буденні справи здаватимуться легкими і нетривалими. Намагайтеся запам’ятовувати хороші миті протягом дня, емоції, які отримуєте від свого оточення: навіть невеликий заряд приємностей додасть сил у майбутніх звершеннях. Лише бажаних вам співрозмовників до кавування і загалом солодкого вівторка!

Що розглянуть на виконкомі Ужгородської міськради?

У середу, 15 серпня, о 14.00 відбудеться чергове засідання виконавчого комітету міськради.

Вилучена митниками ікона ХІХ століття залишиться в Україні

Вилучена на кордоні ікона Святого Міхаїла, датована ХІХ століттям, примножить культурну цінність України. Чопські митники у пункті пропуску «Ужгород» попередили незаконне ввезення до України старовинної ікони, датовану ще ХІХ століттям.

Жителю Туреччини загрожує від 7 до 9 років ув’язнення за переправлення нелегалів

8 серпня ц.р. слідчі Управління СБУ в Закарпатській області скерували до суду кримінальну справу, порушену стосовно громадянина Туреччини, який намагався переправити чотирьох нелегальних мігрантів через українсько-словацький державний кордон.

На день міста до Сваляви приїде шведський гурт

Свалявська міська рада розпочала підготовку до святкування Дня міста. Виконавчим комітетом Свалявської міської ради було запропоновано провести святкування 22 вересня 2012 року.

Ужгородський міст назвуть іменем Томаша Масарика

На останнє засідання науково-художньої ради при Ужгородській міській раді виносилося питання про надання транспортному мостові (який з’єднує площі Богдана Хмельницького та Дружби народів) імені президента Чехословацької республіки Томаша Масарика.

Футбол. П’ята поспіль поразка «Говерли»

Лідери чемпіонату фактично синхронно обіграли своїх суперників. Спочатку забили по два м'ячі, потім пропустили, потім ще забили по два. Схоже у цих суперників знову буде окремий чемпіонат, де кожне очко на рахунку... Поки тільки «Дніпро» намагається триматися поблизу. І також, як на замовлення, з рахунком 4:1 переміг у цьому турі.

Кандидат у депутати ВР Ратушняк звернувся до прокуратури через незаконну приватизацію Корони

Кандидат у депутати на вибори до Верховної Ради, самовисуванець Сергій Ратушняк звернувся до прокуратури з поданям через незаконну приватизацію архітектурної споруди місцевого значеня "Корони", що знаходиться в центрі Ужгорода.
Про це Rionews повідомив кандидат.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат