Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 27620, 20

Футбол. П’ята поспіль поразка «Говерли»

Лідери чемпіонату фактично синхронно обіграли своїх суперників. Спочатку забили по два м'ячі, потім пропустили, потім ще забили по два. Схоже у цих суперників знову буде окремий чемпіонат, де кожне очко на рахунку... Поки тільки «Дніпро» намагається триматися поблизу. І також, як на замовлення, з рахунком 4:1 переміг у цьому турі.

Кандидат у депутати ВР Ратушняк звернувся до прокуратури через незаконну приватизацію Корони

Кандидат у депутати на вибори до Верховної Ради, самовисуванець Сергій Ратушняк звернувся до прокуратури з поданям через незаконну приватизацію архітектурної споруди місцевого значеня "Корони", що знаходиться в центрі Ужгорода.
Про це Rionews повідомив кандидат.

Іршавських дітей оздоровлюють під час туристичних походів по Чорногірському хребту

З 10 серпня 2012 року стартувала оздоровча похідна-наметова екологічна експедиція «Іршавські мандри -9». Ось уже дев'ять років поспіль Іршавська районна станція юних туристів проводить оздоровлення своїх дітей в природних умовах у вигляді наметового містечка.

Чопські митники знайшли цигарки у боксі поглибленого огляду автомобіля

Спроба нашого співвітчизника перевезти у незаконний спосіб тютюнові вироби та отримати прибуток з їх перепродажу за кордоном, обернулася втратою не лише товару, а й засобу для його переміщення. Так, нещодавно на митному посту «Ужгород» чопські інспектори у боксі поглибленого огляду виявили заздалегідь прихований від митного контролю 81 блок сигарет, вартістю понад три тисячі гривень.

Закарптцям розкажуть про вплив казки на дитячу свідомість

Вперше на Закарпатті для всіх охочих відбудеться семінар, участь у якому візьмуть дитячі письменники та психологи. Організатори заходу стверджують, що “несвідому частину колективної душі народу відображено в фольклорі, зокрема, казках. В цьому колективному несвідомому є чоловічі і жіночі фігури – це представники ідей добра або зла,   персонажі, наділені надзвичайними здібностями, чеснотами, здатні боротися за ідеї, носіями яких ці герої є”.  

На Виноградівщині попереджали пожежі в житловому секторі та лісових масивах

У зв’язку з погіршенням оперативної обстановки на території Виноградівського району, зокрема збільшенням кількості пожеж та з метою доведення до громадян основних вимог пожежної безпеки у побуті, працівниками Управління Держтехногенбезпеки у Закарпатській області проведено пожежно-профілактичне відпрацювання житлового сектору м. Виноградів.

На Закарпатті через цигарку згорів 29-річний чоловік

Вранці 11-го серпня на вул. Кутузова, що у м. Берегово, виникла пожежа в літній кухні місцевої пенсіонерки. Як наслідок, вогонь пошкодив будівлю та забрав життя 29-річного онука власниці.

Уже скоро!!! BEREG FEST!!! (ФОТО)

Трохи більше одного місяця залишилися до цьогорічного фестивалю. Цими вихідними BEREG FEST перетнув останню контрольну позначку у 49 днів і готовий презентувати проекти у рамках цьогорічного святкування.

Українські та румунські експерти оцінювали якість води річки Тиса

Спеціалістами Державної екологічної інспекції у Закарпатській області спільно з представниками Басейнового управління водних ресурсів річки Тиса та Закарпатського обласного центру з гідрометеорології, 08 серпня 2012 року було проведено спільні відбори проб води р. Тиса в районі історичного моста Солотвино – Сігет Мармацієй, а також планові відбори проб води транскордонної р.Тиса в створах Ділове/Валя Вішеулуй та Тячів/Течеу.

Закарпатців просять дотримуватись правил пожежної безпеки

Державна екологічна інспекція у Закарпатській області звертається до мешканців області
У зв`язку з настанням у Закарпатті тривалого періоду сухої та спекотної погоди, зростає загроза виникненню пожеж у лісових масивах, сільгоспугіддях, на небезпечних об’єктах тощо. З метою запобігання виникненню пожеж Держекоінспекція у Закарпатській області закликає мешканців області дотримуватись правил пожежної безпеки.

МЗС Польщі звільнило весь персонал луцького консульства через візовий скандал

Міністерство закордонних справ Польщі звільнило увесь персонал польського консульства у Луцьку, а генерального консула відсторонено від посади.

В Ужгороді пройде виставка собак

Закарпатський обласний племінний центр собаківництва Кінологічної Спілки України в Ужгороді запрошує на міжнародну сертифікатну та клубну виставку, які відбудуться 18-19 серпня 2012.

Виноградів – тихе, затишне містечко, без зайвої суєти

Между Берегом и Мараморошем вклинился комитат Угоча – самый маленький в старой Венгрии (чуть больше Москвы до недавнего расширения), а с упразднением комитатов ещё и разделённый между Румынией и Закарпатьем.

Ужгородську регату перенесли через негоду

Яскраве традиційне свято "Ужгородська регата", яке повинне було відбутися сьогодні, 12 серпня, організатори змушені перенести на наступну неділю, 19 серпня, через зливу.

Кандидати УДАРу від Закарпатя роблять собі PR?

Голова Ужгородської РДА Руслан Чорнак: «Політика та навчання дітей – речі несумісн». Спростування.

Правда і вигадки про УжНУ (СПРОСТУВАННЯ)

До редакції РІО надійшов відгук-спросутвання на матеріал "Ніколайчук не впорався" від прес-служби Ужгородського національного університету.

Доброго ранку, любі читачі!

З початком нового тижня вас! Саме зараз, коли на вулиці прохолодно, ви можете оцінити тепло офісу, домівки! А загалом бажаємо, аби завжди було тепло на душі! Нехай запашна кава та обійми коханої людини вас зігрівають! :)

Депутат, причетний до викупу "Корони", в понеділок покине ЄЦ? (ДОПОВНЕНО+)

Про це у своєму профілі в соціальній мережі Фейсбук повідомив сам наразі чинний депутат Ужгородської міськради від Єдиного Центру Іван Волошин.

Начальник УБОЗу у Закарпатті продовжує працювати

Останніми днями певні закарпатські Інтернет-видання поширили інформацію про звільнення начальника УБОЗу УМВС України у Закарпатській області Івана Немеша. ЗМІ запевняли, що це вже доконаний факт.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат