Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-09') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 27540, 20

В Ужгороді відбудеться фестиваль органної музики

13-27 вересня в Ужгороді триватиме міжнародний фестиваль органної музики. 7 днів у рамках фестивалю даватимуть концерти органісти-лауреати міжнародних конкурсів з України, Угорщини та Словаччини.

ЦВК затвердила персональний склад окружних виборчих комісій Закарпаття

Центральна виборча комісія утворила 225 окружних виборчих комісій (ОВК), а також затвердила їхній керівний склад. Відповідне рішення ухвалене 26 серпня на засіданні ЦВК.

Прокуратура притягнула до відповідальності посадовців Державної екологічної інспекції

Прокуратурою області вживаються заходи щодо дотримання законності при проведенні перевірок органами контролю у сфері охорони навколишнього природного середовища.  

Павло Федака очолив Закарпатську федерацію тхеквондо

Днями відбулися загальні збори Закарпатської обласної федерації тхеквондо (ВТФ) на яких головою федерації було обрано Павла Федаку.

Через різку зміну погоди на Закарпатті оголосили штормове попередження

Як повідомили у   Закарпатському обласному центрі з гідрометеорології, 27-го серпня передбачаються сильні дощі, місцями сильні зливи, град та шквалисте посилення північно-західного вітру – 17-22, подекуди 25-30 м/с.

Українські заробітчани можуть залишитися без роботи

Багато українських мігрантів можуть залишитися без роботи через підвищення рівня безробіття в єврозоні.   Оскільки рівень безробіття в країнах єврозони підвищився до 15-20%, значна частина українських трудових мігрантів припинять або зменшать свої грошові перекази до України.

Оголошується конкурс для малечі від BEREG FEST 2012  

Цього року оргкомітет фестивалю пропонує малечі долучитися до творення часточки історії BEREG FEST. А саме - самим створити історії про пригоди талісману фестивалю Чігабіги та його друзів.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні понеділок, 27 серпня. Заряд бадьорості та позитивні емоції запозичте в ароматної ранкової кави. Нехай вдаються всі справи, а початок нового тижня порадує приємними знайомствами та несподіваними сюрпризами. Драйвового вам понеділка, смачного кавування й солодких сюрпризів протягом дня!

В Ужгороді триває свято їжі на вогні (ФОТОРЕПОРТАЖ)

На площі Поштовій другий день поспіль відбувається IV-ий Міжнародний кулінарний фестиваль-змагання з кулінарного мистецтва «Transcarpathian BBQ FEST-2012 – свято їжі на вогні!». Організатори вже традиційної для обласного центру події доклали всіх зусиль, аби створити для відвідувачів незабутню затишну атмосферу.

Смачного Дня незалежності з Rionews!

Якщо відпочивати, то з користю для себе і насолоджуючись смачними стравами приготованими власноруч, — вважає Rionews. Пропонуємо вам не нудьгувати у вихідний та святкувати День народження країни у компанії бажаних людей. Здивуйте їх корисними і легкими рецептами. Нехай вам буде весело і смачно!)

Володимир Кривошапко - заслужений журналіст

Президент Віктор Янукович 24 серпня присвоїв закарпатському журналісту В. Кривошапку звання "Заслуженого журналіста України".

Януковича підтримують тільки 13% українців

Кількість громадян, що підтримують президента Віктора Януковича, знизилася в три рази. Зараз главу держави повністю підтримують тільки 13% українців (у травні 2010 року було майже 40%).  

Груші виводять з організму важкі метали, рятують від гастриту, печії

"Груші мають більше аскорбінової кислоти, ніж яблука. Їх треба їсти хоча б двічі на тиждень у сезон. Це найкращий помічник для людей з хворим серцем та шлунком, бо зміцнює судини і покращує травлення", - каже столичний дієтолог Артем Кирилович.

В Ужгороді тривають безкоштовні курси для молодих ромів

Навчання проходить безкоштовно протягом п’яти з половиною місяців, за трьома напрямками: перукарі, взуттєві майстри, швеї.   Наразі п’ятнадцятьох студентів навчають   четверо викладачів. Організатором курсів є Бучко Борис, керівник « Романі ЧГІБ», який піклується про подальшу долю молодих ромів.

Дієтологи радять не економити на харчуванні, а також щоденно вживати рибу і моркву

Столичний дієтолог Віктор Пиженко проводить семінари "Що ми їмо", "Раціон у калоріях", "Дві літри води і тисяча калорій щодня".

Понад 16 тисяч міліціонерів забезпечують охорону громадського порядку під час святкування 21 річниці

За інформацією, яка надійшла до МВС з регіонів,   у 820-ти населених пунктах нашої держави з нагоди відзначення 21-ї річниці незалежності України заплановано проведення майже півтори тисячі заходів. У них планують взяти учать понад 800 тисяч осіб.

Словацькі митники хочуть розбудувати митний пост «Вишнє-Нємецьке»

У міжнародному пункті пропуску «Ужгород» відбулася двостороння робоча зустріч керівництва Чопської та Міхайловецької митниць, представників Міністерства фінансів Словацької Республіки з питань розбудови митної інфраструктури.

Янукович призначив головою Воловецької РДА Василя Култана

Віктор Янукович 23 серпня підписав розпорядження Президента України № 154/2012-рп "Про призначення В.Култана головою Воловецької районної державної адміністрації Закарпатської області".

Янукович звільнив Віктора Феєра з посади голови Іршавської РДА

Віктор Янукович 23 серпня підписав розпорядження Президента України № 154/2012-рп "Про звільнення В.Феєра з посади голови Іршавської районної державної адміністрації Закарпатської області".

Ковбаска призначили головою Іршавської РДА

Згідно розпорядження Президента України № 163/2012-рп, 23 серпня Василя Ковбаска призначено головою Іршавської районної державної адміністрації Закарпатської області.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат