Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-19') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 27500, 20

В США госпитализирован известный писатель Ричард Бах

В США разбился самолет, которым управлял известный писатель Ричард Бах. Во время приземления на острове Сан-Хуан в штате Вашингтон самолет-амфибия Баха, в котором кроме 76-летнего писателя никого не было, задел линию электропередач и потерпел крушение.

Футбол. «Говерла» — «Таврія» — 2:1

В українській Прем’єр-лізі відбувся перший матч 8-го туру, в якому «Говерла» здубула першу перемогу в нинішньому чемпіонаті.

Несколько примеров успешной международной кооперации

Международной Комиссии по защите Дуная удалось объединить правительства, экспертов и общественные организации региона в их общем стремлении – сохранить природные богатства Тисы.

Павло Федака вимагає розпустити Мукачівську міську раду

Під час зустрічі з підприємцями м.Мукачева дізнався про факти кричущої несправедливості по відношенню до представників бізнесу зі сторони мукачівських можновладців.

Суддю відкликали з відпустки, аби зняти арешт з "Корони" - джерела

Потенційні покупці ужгородської «Корони» звернулися в Ужгородський міськрайонний суд для зняття арешту прокуратури на її продаж. Про це повідомляє сайт Новини Закарпаття.

Гірка правда від Олени Бондаренко (ПР): Достойних пенсій в Україні поки що не буде

(мовою оригіналу)Государство сейчас не в состоянии обеспечить желаемый уровень пенсий всему населению пенсионного возраста. У власти сейчас нет экономических оснований. Об этом заявила народный депутат от Партии регионов Елена Бондаренко.

На Закарпатті ОВК запрацювали в меншості та з порушеннями

29 серпня був останній день, коли мали відбутися перші засідання окружних виборчих комісій згідно із Законом України “Про вибори народних депутатів” (част. 4, ст 33)

На мера Ужгорода відкриють кримінальну справу

На мера Ужгорода відкриють кримінальну справу, оскільки пан Погорелов - мер міста Ужгорода, ігнорує закони України. Згідно з рішенням суду мерія повинна виплатити 425 тисяч гривень та повернути їх ТОВ «Максавто».

Віктор Янукович приїде на Закарпаття

На початку вересня на Закарпаття з робочою поїздкою приїде Президент України Віктор Янукович.

Переможець конкурсу від "BEREG FEST 2012" отримає в подарунок дзеркальну фотокамеру

У рамках 49-го фестиваль стартував фотоконкурс «Гостинна Берегівщина», головним призом якого буде дзеркальна фотокамера.  

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі п’ятниця, 31 серпня. Сьогодні ви маєте чудову нагоду розпочати справи та торкнутися саме тих життєво важливих завдань, які не встигли започаткувати вчора. Останній день літа не випадково збігся з останнім днем тижня: з вихідними легше перейти в осінь. Насолоджуйтесь «літньою» кавою і налаштовуйте себе на позитивне сприйняття навколишнього світу. Успішних починань і плідних звершень у п’ятницю!

Завдяки прокуратурі до бюджету Закарпаття надійшло понад 5 мільйонів гривень

У прокуратурі Закарпатської області проведено міжвідомчу нараду з питань додержання законодавства при виконанні рішень судів про стягнення сум до бюджету та державних цільових фондів.

Мистецький фестиваль "ПораБуло" стартував перформансом

Сьогодні в Ужгороді починається IV мистецький поліпрофільний фестиваль "ПораБуло". Виставки молодих художників, неординарні покази моди, хороша музика та різноманітні інсталяції чекають гостей у приміщенні Амфітеатру. Офіційний початок дводенного заходу відбувся сьогодні на площі Театральній.

Закарпатці відповідатимуть за свої метамфетамін та марихуану

33-річний житель Виноградова роздобув десь наркотичну речовину метамфетамін і вирішив на цьому підзаробити. Знайшовся і молодий клієнт, житель Іршави, який погодився викласти за дозу дурман-зілля 600 гривень. Однак про наркооборудку довідалися працівники міліцейського відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків. Спільно з бійцями спецпідрозділу «Беркут» вони затримали вечірньої пори згаданого виноградівця на вулиці міста біля будинку під час збуту наркоти.

Малолітня закарпатка поцупила грошей і золота

У Перечинський райвідділ міліції звернувся із заявою пенсіонер з села Т.Ремета цього району.

На Закарпатті знайшли підпільний алкогольний завод

Днями працівники податкової Закарпаття ліквідували на території області найбільше за останні роки нелегальне виробництво фальсифікованої алкогольної продукції з використанням спирту тіньового походження та підроблених акцизних марок.

Єдину в Україні Громадську раду з дотримання прав людини створили в Мукачеві

29 серпня 2012 року відбулись установчі збори, на яких був сформований склад Громадської ради з дотримання прав людини при міськвиконкому. До неї увійшли представники громадських, благодійних організацій та недержавних засобів масової інформації.

Солодкого дня з Rionews!

Запропонуйте близьким хороший настрій та смачний десерт до обіду. Готуйте страви лише в доброму гуморі, і не переймайтеся, коли щось виходить не так. Врешті, у вас завжди є можливість переглянути підбірку рецептів, запропонованих Rionews. Нехай кулінарний процес буде легким, а результат — корисним і приємним!:)

Міграційна служба краю працює по-новому

Як повідомлялось, з 1 серпня підрозділи Державної міграційної служби України (ДМС) розпочали роботу з видачі паспортів громадян України, реєстрації місця проживання фізичних осіб, а також виконання інших функцій, визначених законодавством про громадянство та імміграцію. До тепер ці функції виконували підрозділи МВС.

Представник Держкомтелерадіо попросив Ледиду подбати про книговидавництво на Закарпатті

У четвер, 30 серпня, голова облдержадміністрації Олександр Ледида зустрівся із першим заступником голови Держкомтелерадіо Анатолієм Мураховським. Йшлося, серед іншого, про розвиток державного телемовлення та книговидавництва в області.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат