Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-20') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 27460, 20

За минулорічний вибух газу пред’явили обвинувачення керівництву філії ВАТ «Свемон-Захід»

29 серпня минулого року, в результаті вибуху газу в Ужгороді, місто залишилося без газопостачання, частина міста - без світла та води, одна людина загинулав і двоє постраждали.

У закарпатського прокурора новий заступник

Наказом Генерального прокурора України від 3 вересня 2012 року першим заступником прокурора Закарпатської області призначено Мухіна Віталія Володимировича, який з квітня 2010 року працював на посаді заступника прокурора області - начальника управління нагляду за додержанням законів органами, які проводять оперативно-розшукову діяльність, дізнання та досудове слідство

Органічні продукти не корисніші за звичайні - вчені

Органічні продукти не корисніші за традиційні, хоча як правило значно дорожчі.

Податкова Закарпаття припинила діяльність 14 підпільних виробництв товарів

У сфері оподаткування викрито 57 злочинів, з яких 52 – тяжкі та особливо тяжкі. За порушеними кримінальними справами встановлено 12,3 млн. грн. збитків та відшкодовано 5,9 млн. грн.

За 8 місяців податкова перерахувала до Зведеного бюджету області майже 1,5 мільярд гривень

До Зведеного бюджету області за 8 місяців надійшло 1 мільярд 323 мільйони гривень. Це майже на 180 млн. грн., або на 15, 7 % більше, ніж за такий самий період 2011 року. Із загальної суми мобілізованих коштів - 42,7% – до Державного бюджету, 57,3% – до місцевих бюджетів.

Чопська митниця інформує щодо запобігання адмінвідповідальності при ввезенні автомобілів

З набранням чинності нового Митного кодексу України на кордоні досить часто фіксуються факти порушень митних правил та притягаються до адміністративної відповідальності особи-нерезиденти, які розпорядилися тимчасово ввезеними на митну територію України транспортними засобами особистого користування.   З огляду на це, Чопська митниця консультує громадян з дотримання усіх необхідних правил при перетині кордону на автомобілях, ввезених до України в тимчасовому режимі.

Митники перешкодили ввезенню травматичного пістолета та набоїв до нього

Вчора (05.09.12) пізнього вечора на митному посту «Тиса» чопські інспектори попередили ввезення до України зброї - пістолет травматичної дії з набоями. Повертаючись з Хорватії до Росії на автомобілі марки “Кадиллак» транзитом через територію нашої держави, 40-річний росіянин під час проходження митного контролю обрав «зелений коридор».

На міжнародному семінарі закарпатці навчатимуться використанню альтернативних джерел енергії

В середу в словацькому селі Калужа (окрес Міхаловце, Кошіцький край) стартував міжнародний семінар, присвячений можливості використання геотермальних джерел.

Податкова вилучила підакцизні товари на 4, 5 млн. грн.

У сфері оподаткування викрито 57 злочинів, з яких 52 – тяжкі та особливо тяжкі. За порушеними кримінальними справами встановлено 12,3 млн. грн. збитків та відшкодовано 5,9 млн. грн.

Футбол, Чемпіонат Закарпаття. Чергові сюрпризи від «Бужори», «Нарциса» та «Севлюша»

Минулої неділі відбулись матчі 16 туру у вищій та 18 туру у першій лігах. Найбільша сенсація відбулась у Іршаві, де місцева «Бужора» приймала одного із фаворитів турніру «Середнє». Гру активніше розпочали іршавці, у яких команду за собою вели Івани Ільницький та Довгінко та Олексій Остафійчук. Вже протягом першої хвилини «бужорці» провели дві гострі атаки, однак ударам О. Остафійчука та І. Ільницького бракувало влучності.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні 6 вересня, четвер. Нехай вже зранку улюблена чашка наповниться свіжозвареною кавою, а ваші думки — приємними емоціями. Намагайтеся запам’ятовувати хороші миті протягом дня, емоції, які отримуєте від свого оточення: навіть невеликий заряд позитиву додасть сил у майбутніх звершеннях. Лише бажаних вам співрозмовників до кавування і загалом гарного четверга!

В Ужгороді збиратимуть кошти на ліки людям, які живуть на апараті "штучна нирка"

Оскільки держава не спроможна їх забезпечити тими препаратами...

Вчені кажуть, що можна бути товстим і мати хороше здоров’я

Близько половини чоловіків та жінок, які мають зайву вагу – такі ж здорові, як і стрункі люди.

Завтра в Ужгороді відстоюватимуть право на мітинги

6 вересня о 10:00 годині біля Закарпатської обласної державної адміністрації (пл. Народна 4) відбудеться Всеукраїнська акція «Останній мирний протест», основна вимога якої - відкласти розгляд скандального законопроекту №2450 до отримання висновків Венеціанської комісії, – повідомили організатори акції.

Журналіст із Закарпаття Максим Мельник одержав нагороду на міжнародному фестивалі

1 вересня у прямому ефірі телеканалу Тиса-1 оголошено переможців фестивалю для національних меншин «Мій рідний край». Перше місце міжнародне журі присудило Раду Флоря (радіо Тигру Муреш, Румунія) за радіопрограму «Караванне радіо» та Максиму Мельнику за телепрограму «Шаланки. Істина у бочці» (Закарпатська ОДТРК).

З підприємства по заготівлі металобрухту вкрали 400 кг заліза

З території ужгородських приватних підприємств, що займаються заготівлею металобрухту й знаходяться на окраїні міста, за кілька літніх ночей зникло понад 400 кілограмів заготовленого залізяччя.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні середа, 5 вересня. Підсолодіть ранково-осінній настрій чашечкою ароматної кави і шматочком хорошого шоколаду. Нехай миттєві проблеми та пов’язані з ними розчарування не зіпсують екватор тижня. Позичте в улюбленого напою бадьорості, запрограмуйте хороший настрій, і нехай усе удасться!

Капустяний лист знімає головний біль

Зняти головний біль допоможе холодне листя капусти. Треба кілька листків охолодити в морозилці і по-черзі прикладати до місця болю. Міняти на нові як тільки нагріються, - каже столичний дієтолог Борис Скачко, 47 років.

Спеціальні пакети на SKODA Octavia та SKODA Fabia!

Компанія «Закарпат-Авто» поспішає повідомити, що з 1 по 30 вересня в автосалоні SKODA діють цікаві пропозиції на купівлю автомобіля SKODA Octavia та SKODA Fabia, а саме економія до 12 000 грн. на додатковому пакеті опцій!

У Виноградові буде сучасний котеджний комплекс

У вівторок, 4 вересня, у Виноградові закладено символічну капсулу під будівництво сучасного котеджного комплексу. Урочистості з цієї нагоди відвідали голова обласної адміністрації Олександр Ледида та його перший заступник Іван Бушко, директор «ВЕТ Аутомотив Україне» Еверс Йорг, постійний заступник посла Посольства Федеративної Республіки Німеччина в Україні Анке Фельдгаузен, керівник офісу німецького економічного представництва Маркус Александр.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат