Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-20') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 27520, 20

На Тячівщині відбудуться мультиперегони «Осінь на Красній»

Першої неділі жовтня у селищі Усть-Чорна Тячівського району відбудуться змагання із мультиперегонів серед аматорів «Осінь на Красній». Маршрут: селище Усть-Чорна – хребет Красна – село Колочава.

На уроках фізкультури чергуватимуть лікарі

Уроки фізкультури в школах обов'язково мають проводитися в присутності медичних працівників.

Школярів тепер оглядатимуть щодо алкоголю й наркотиків

З цього року Міністерство охорони здоров’я запровадило проведення огляду школярів з метою раннього виявлення алкогольних та наркотичних проблем.

Поблизу Хуста через каналізаційні стоки загинула риба у річці

27 серпня   2012 року було отримано інформацію від Закарпатдержрибохорони про загибель риби у староріччі р.Тиса поблизу м.Хуст. Спеціалістами Державної екологічної інспекції у Закарпатській області спільно з представниками Головного управління Закарпатдержрибоохорони   з виїздом на місце проведено обстеження   та виявлено факт скиду стоків з двох каналізаційних колодязів у р.Боронявка, що   впадає у староріччя р.Тиса і далі в р.Тису.

На Закарпатті працюють інвестори з 53 країн світу

За І півріччя 2012 року роки таким платникам відшкодовано 174 млн. грн., тоді як за такий самий період 2011-ого було повернуто 100 млн. грн. ПДВ. Такі цифри навів сьогодні, 29 серпня 2012 року, на зустрічі з представниками підприємств з іноземними інвестиціями голова ДПС у Закарпатській області Василь Іванчо. Іноземні інвестори, за його словами, все частіше користуються і механізмом автоматичного відшкодування податку на додану вартість. За І півріччя цього року 23 платники області отримали 48,2 млн. грн. ПДВ в автоматичному режимі, 16 із них є підприємствами з іноземними інвестиціями, які отримали «автоматом» 44,6 млн. грн.

Чиновника міграційної служби затримали на одержанні хабара

28 серпня прокуратурою Закарпатської області порушено кримінальну справу за фактом одержання хабара в особливо великому розмірі заступником начальника управління у справах біженців Головного управляння державної міграційної служби в Закарпатській області ( ч.3 ст. 368 КК україни).

В Ужгороді розіграють фінал Кубка Закарпатської ліги КВН

Фінал Кубка Закарпатської ліги КВН пройде 18 вересня в приміщенні Закарпатського обласного музично-драматичного театру.

Чопська митниця перерахувала у Державну скарбницю майже мільярд гривень

Майже 925 мільйонів податків та зборів перераховано Чопською митницею до Державного бюджету станом на 29 серпня цього року. Із цих справлених митницею податків для формування дотацій бюджету Закарпатської області спрямовано   860 мільйонів гривень.

Керівника ТОВ БК «Закарпатдорбуд» судитимуть за несплату   понад 2 млн.грн податків

27 серпня прокуратурою Закарпатської області затверджено обвинувальний висновок та направлено на судовий розгляд, кримінальну справу порушену торік стосовно директора ТОВ БК «Закарпатдорбуд» за фактом ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах ( ч.3 ст 212 КК України).

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі четвер, 30 серпня. Згадайте за чашечкою кави приємні миті свого життя, запросіть до розмови бажаних людей і сьогоднішній день порадує хорошими враженнями й успішними справами. Під акомпанемент улюблених мелодій з додаванням солодких нот у ранкове кавування сприймайте життя як воно є, але й не забувайте про власну участь і можливості його покращення. Бадьорого ранку й адекватно-веселого погляду на світ!

На фестивалі «Мій рідний край» представлять 65 робіт телевізійників

З 29 серпня до 2 вересня   на ранчо «Золота гора» поблизу Ужгорода відбудеться XIV Міжнародний фестиваль телевізійних і радіопрограм для національних меншин «Мій рідний край».

На День знань ужгородцям покажуть перформанс і розважатимуть малечу в Боздоському парку

Близько 60 робіт у   сюрреалістичному жанрі запропонують мешканцям і гостям міста на площі Театральній 1 вересня. Авторські роботи двох молодих художниць підвісять на мотузки, а   музичний супровід перегляду свторюватиме гурт “Flame Of Your Heart”.

Через погане життя українці почали спиватися

Гримаси "покращення": Споживання оковитої в Україні за півроку виросло на 20%.

Останній місяць на Закарпатті підвищена пожежна небезпека. МНС просить бути уважними

З початку місяця   закарпатські рятувальники виїжджали на гасіння пожеж 193 рази. Горіли житлові будинки, підсобні приміщення, квартири, надвірні споруди, проте загорання сухої трави та чагарників в області продовжує зростати день за днем – за поточний місяць вже зафіксовано 85   виїздів.

У Карпатах знайшли тіло жителя Тячівщини, який загубився у горах під час мандрівки

28 серпня, близько 15 години до закарпатських гірських рятувальників Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Територіального управління МНС у   області надійшло повідомлення про виявлення   у Рахівських горах тіла чоловіка.

Міграційна служба тепер виконуватиме деякі функції ЖРЕРів та підрозділів МВС

Як повідомлялось, з 1 серпня   підрозділи Державної міграційної служби України (ДМС) розпочали роботу з видачі паспортів громадян України, реєстрації місця проживання фізичних осіб, а також виконання інших функцій, визначених законодавством про громадянство та імміграцію. До тепер ці функції виконували підрозділи МВС.

У двох офісах Мукачева надаватимуть безкоштовну правову допомогу

3 вересня 2012 року Благодійний фонд інформаційних та освітніх ініціатив «Розвиток» відкриває «Мукачівський правозахисний центр» з надання безоплатної первинної правової допомоги, офіси якого будуть знаходитись за двома адресами — в центрі міста та в ромському таборі. Работа «Мукачівського правозахисного центру» здійснюється за сприяння виконавчого комітету Мукачівської міської ради і безпосередньої підтримки заступника мера м. Мукачево пана Лабоша Михайла Михайловича та Міжнародного Фонду «Відродження» в рамках реалізації ініціативи «Посилення правових можливостей бідних верств населення».

Ледида відкидає звинувачення з приводу підпалу лісу на Берегівщині

На початку тижня окремі закарпатські ЗМІ опублікували матеріал стосовно лісової пожежі на Берегівщині. У статті серед можливих причин інциденту називали нібито суботнє полювання за участі обласних посадовців, зокрема, голови Закарпатської обласної адміністрації Олександра Ледиди.

На фестиваль "ПораБуло" цього року з’їдуться митці з інших областей та з-за кордону

30-31 серпня в Амфітеатрі Ужгорода відбудеться IV мистецький поліпрофільний фестиваль "ПораБуло". Про цю довгоочікувану подію нам вдалося розпитати у однієї з організаторів заходу – Віти Мунчак.

Мукачівці відсвяткували храмове свято гучним концертом за участі відомих зірок

29 серпня на мукачівському стадіоні ДЮСШ   зібралось чимало людей. Серед них були присутні жителі Мукачева та інших куточків Закарпаття.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат