Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-09') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 27560, 20

Координатор системи ООН каже, що вони зацікавлені у реалізації проектів ЄС на Закарпатті

У четвер, 23 серпня, голова обласної адміністрації Олександр Ледида зустрівся з координатором системи ООН, Постійним представником Програми розвитку ООН в Україні Олів’є Адамом.

Українські та кошицькі науковці обговорили спільний проект з альтернативної енергетики

Висока ціна на блакитне паливо, яка щороку зростає все частіше змушує задумуватися над впровадженням сучасних європейських енергозберігаючих технологій та використання відновлювальних джерел енергії. Наші сусіди з країн ЄС   активно використовують енергію вітру, сонця, води, є й інші альтернативні джерела. В Карпатському регіоні вже роблять перші   кроки до того, аби замінити природній газ на альтернативні джерела та стати енергонезалежними. Зокрема в рамках програми транскордонного співробітництва ЄІСП Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна на 2007-2013 роки. Закарпатська область та Кошицький край реалізовують спільний проект “Біоенергія Карпат”.  

На Закарпатті відзначили річницю Незалежності та нагородили відомих закарпатців почесними грамотами

У четвер, 23 серпня, в обласному центрі Закарпаття відбулися урочисті заходи, присвячені Дню Державного Прапора та 21-й річниці Незалежності України. У заходах взяли участь керівник краю Олександр Ледида, його заступники Іван Качур, Володимир Приходько, Михайло Попович, Антон Громовий, виконуючий повноваження голови облради Володимир Закурений, Ужгородський міський голова Віктор Погорелов та інші поважні гості.

Причетних до будівництва контрабандного тунелю на Закарпатті затримали в Криму

21 серпня ц. р. співробітники Служби безпеки України затримали двох осіб, що підозрюються у причетності до будівництва і функціонування підземного тунелю через українсько-словацький кордон у Закарпатській області.

В Ужгороді створоюють кавовий маршрут

В Ужгороді розробляють ще один цікавий туристичний маршрут – кавовий. Всі «точки», де варто зупинитися будуть зображені на спеціальній карті,яку саме малюють у провулку «Гірчичне зерно» на стіні однієї з крамничок.   На карті будуть позначені кавові пам’ятники, а також найкращі заклади Ужгорода, які будуть рекомендовані кавоманами.

Газифікація села на Свалявщині обійшлася у 1,3 млн. гривень

У середу, 22 серпня, голова облдержадміністрації Олександр Ледида здійснив робочу поїздку у Свалявський район. Керівник краю, зокрема, відвідав села Голубине та Росош.

Завтра в Ужгороді обиратимуть "Міс Студентство України 2012"

24 серпня в Ужгороді відбудеться Національний конкурс "Міс Студентство України 2012". Вже стали відомими імена усіх 22 фіналісток. Вчора в Ужгородському прес-клубі організатори конкурсу презентували детальну програму свята та познайомили журналістів з усіма учасницями.

Бійці МНС визволили 2-річну дитину, яка закрилась у квартирі

22 серпня близько 15:25 за номером «101» надійшло повідомлення про те, що в місті Ужгород на Слов’янській набережній   в квартирі на останньому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку   зсередини закрилась дворічна дитина.

Податкова інформує щодо отримання безкоштовних електронних ключів

Послуга запроваджена з метою економії часу платників податків та уникнення черг. Номер телефону в Ужгороді, за яким можна здійснити попередній запис, - (0312) 61-46-41.

"Комсомольська правда в Україні" слідами контрабандного тоннеля в Ужгороді

(мовою оригіналу) Корреспондент "КП" Маргарита ЧИМИРИС отправилась в Закарпатье - увидеть воочию легендарный тоннель, по которому в Евросоюз переправляли сигареты.

Ужгородіській ЦМКЛ європейці подарували ультразвуковий сканер

Понад тисячу вагітних жінок та 6 тисяч людей із серцево-судинними захворюваннями відтепер зможуть обстежуватися більш сучасним обладнанням, які надійшли через Чопську митницю у вигляді гуманітарних вантажів до медичних закладів Закарпаття.

У музеї народної архітектури та побуту відкрили нову експозицію та виставковий зал

У середу, 22 серпня, у Закарпатському музеї народної архітектури та побуту відбулось одразу кілька заходів, приурочених 21-й річниці Незалежності України. До цієї дати приурочили кілька важливих для музею подій – вихід наукового посібника, відкриття нової експозиції та нового виставкового залу. На урочистостях з цієї нагоди були присутні заступник голови облдержадміністрації Іван Качур, начальник обласного управління культури Юрій Глеба.

В Іршаві з нагоди 21 річниці Незалежності відкриють оновлений центр міста

У суботу, 25 серпня, о 18:00, в місті Іршава відбудеться освячення та урочисте відкриття Алеї слави, оновленої центральної площі, центрального мосту та кругової розв’язки.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні четвер, 23 серпня. Вдале кавування під акомпанемент улюблених мелодій наповнить ваш ранок радісними митями і допоможе утримати хороший настрій протягом дня. Нехай всі неприємні справи та особи відійдуть на другий план, хоча б на мить насолоди улюбленим напоєм. Гарного вам дня, бажаних співрозмовників за кавою, швидких рішень та успішних завершень усіх розпочатих справ!

Під час колегії освітян закарпатським школам пообіцяли 135 комплектів комп’ютерів

У середу, 22 серпня, голова обласної адміністрації Олександр Ледида та його заступник Іван Качур взяли участь у розширеному засіданні колегії управління освіти та науки. На колегії не лише підсумували результати роботи у минулому році, а й визначили пріоритети на майбутній.  

Україна повільно, але впевнено йде в економічне і соціальне рабство, – економісти

Ми зараз велике стадо дуже смачних баранів, оточених дуже голодними левами і шакалами, а зверху літають грифи, які точно знають, що падаллю можна буде скоро поживитися.

Наприкінці серпня температура буде під + 40

Найближчим часом у низці регіонів України очікується збільшення температури до 40 °.

Через ожиріння погіршується пам’ять та мислення - вчені

Зайва вага не тільки псує фігуру людини, але і негативно позначається на діяльності мозку.

Смачна середа з Rionews!

Якщо ви пообідали, а до вечері ще далеко і раптово виникає бажання перекусити чимось смачненьким, пропонуємо відволіктися від справ і створити свято власними руками. Готуйте страви лише в доброму гуморі і хорошій компанії. Тоді вони будуть удвічі смачнішими! Гарного вам часу на кухні з рецептами, які пропонує Rionews:)

Справу директора «ЖРЕП №4», який   одержав хабара 10 тис.дол.сша направили до суду

Прокуратура Закарпатської області вже направила на судовий розгляд кримінальну справу, порушену стосовно директора з Ужгородського «ЖРЕП №4», котрий вимагав та одержав від підприємця 10 тис.дол. США за вирішення питання надання департаментом міського господарства Ужгородської міської ради дозволу на реконструкцію допоміжного приміщення (підвалу) у будинку в м. Ужгород (Рафанда).

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат