Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 04.11.2013 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні понеділок, 4 листопада. Нехай ранкова негода не затьмарює ваш настрій, адже сонце обов’язково прийде з новими ідеями і рішеннями. На початку нового тижня намагайтеся не завантажувати себе справами, додатковий релакс зранку ще нікому не завадив. Гармонійного прокидання й загалом хорошого понеділка!


Цитата дня:   Знаєш, по-моєму, я готовий писати тобі всілякі дурниці, аби ти час від часу згадувала мене.     (Марк Леві “Де ти?”)


04 листопада 2013 року по Закарпатській області: Хмарна погода, вночі сильний дощ, окремі грози. Вдень дощ. Вітер південно-західний 7-12, місцями посилення 19-24 м/с. Температура повітря вночі 4-9°, вдень 9-14°, в горах місцями вночі 2-4°, вдень 3-8° тепла.
По м. Ужгород: Хмарна погода, вночі сильний дощ, вдень дощ. Вітер південно-західний 7-12, вночі часом пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 5-7°, вдень 12-14° тепла.


За православним календарем 4 листопада ІМЕНИНИ відзначають Оверкій, Олександр, Ганна, Антон (Антонин), Анфіса (Анфуса), Василь, Володимир, Герман, Гликерия (Лукера), Григорій, Дионисий, Ексакустодиан, Єлизавета, Захар (Захарія), Иамвлих, Іван (Іоанн), Іраклій, Костянтин, Лот, Максиміліан, Мартиниан, Мина, Микола, Павло, Руф, Серафім, Федір (Феодор) і Федотья (Феодотія).


Сьогодні також:
  Україна: день залізничника, День Національної гвардії України
  Росія: день народної єдності
  Італія: свято перемоги у Першій Світовій Війні
4 листопада міжнародний день добра



Цей день в історії

1890 — відкриття першого метро у Лондоні.
1899 — опублікована книга Зіґмунда Фройда «Тлумачення сновидінь».
1921 — Розпочався Другий зимовий похід армії УНР під проводом генерал-хорунжого Юрія Тютюнника — головна Волинська група перейшла польсько-радянський кордон підОлевськом.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Філармонія
4 листопада —   опера Д. Верді “La Traviata”. Виконавці головних партій: Ігор Строїн, Віктор Мошшані, заслужена артистка України Оксана Хархаліс-Ільницька, Михайло Подкопаєв, Норберт Антоні, Роман Савчур та солістка Національної опери Ольга Фомічова. Спектакль буде виконуватися у супроводі симфонічного оркестру під керівництвом Олени Короленко за участі Академічного камерного хору „Cantus” та студії сучасного танцю „Бліц”.


Галерея «Ужгород»  
Виставка з нагоди Дня художника (графіка та прикладне мистецтво).
30 жовтня—9 листопада — виставка членів творчого об’єднання угорців ім. Імре Ревийса.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
До 5 листопада — виставка з нагоди 100-річчя Василя Свиди (скульптура).  
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.


Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Фотовиставка «Eurofotoliptov» фотоклубу при Ліптовському музеї у Ружомбероку (Словаччина).
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. У першій половині дня тобі доведеться виконати купу роботи, пов'язаної із закриттям старих питань. Твій керівник може здійснити перевірку, будь уважнішою. У другій половині дня постарайся знайти час, щоб навести порядок на робочому столі. Твої колеги можуть спровокувати сварку. Увечері вирушай у гості до гарних друзів, щоб розслабитися і поговорити.
Телець Вранці ти зможеш вирішити всі складнощі, пов'язані з фінансами. Намагайся знайти мирний шлях для врегулювання конфліктної ситуації з партнерами. Твоя чарівна посмішка зможе розтопити серце керівника і позбавити від неприємностей. У другій половині дня тобі варто зайнятися плануванням стратегії своїх досягнень. Увечері приділи увагу коханій людині.
Близнюки. У першій половині дня на тебе чекає складна ситуація в спілкуванні з новими партнерами. Намагайся не суперечити і уникнути розбіжностей і суперечок. У другій половині дня твій керівник може висунути додаткові вимоги до роботи. Не варто засмучуватися і панікувати, старайся дійти мудро і стримано. Увечері старайся раніше лягти спати і не думати про проблеми.
Рак. Цей день принесе гарні звістки і приємні новини. Тобі не варто турбуватися про фінанси, ситуація вирішиться сама собою. У другій половині дня твої партнери зроблять вигідну пропозицію. Порадься з більш досвідченим фахівцем, щоб прийняти вірне рішення. Вільний час варто присвятити спілкуванню з природою і прогулянці на свіжому повітрі.
Лев У першій половині дня тобі варто зайнятися наведенням порядку в документації. Твій керівник може причепитися до дрібниць, не варто турбуватися. Твої колеги будуть налаштовані вороже, будь обережніше. У другій половині дня намагайся уважно читати отримані документи. Існує ризик обману з боку нечесних партнерів із минулого.
Діва. Вранці ти зможеш надолужити згаяне у справах. Твої колеги підтримають нові ідеї та допоможуть їх реалізації. У другій половині дня постарайся відмовитися від спілкування з людьми, які тебе дратують. Тобі потрібно зміцнити свої сили і знайти особу, яка підтримає твої дії. Вільний час присвяти догляду за своєю зачіскою.
Терези У першій половині дня постарайся виконати всю рутинну роботу. Тобі варто розібрати усі накопичені справи, які заважають рухатися вперед. У другій половині дня може виникнути конфліктна ситуація з партнерами. Намагайся проявити стриманість, щоб швидко усунути конфлікт. Увечері не варто вирушати в галасливі місця, побудь на самоті.
Скорпіон Сьогодні на тебе чекає приємна звістка від старих партнерів. Ти зможеш зробити те, що давно не виходило. Твої заслуги відзначить керівник, що зміцнить твій авторитет у колективі. У другій половині дня нові партнери запропонують додаткову вигоду. Вільний час присвяти завершенню розпочатих справ.
Стрілець. Вранці можливі складнощі у спілкуванні з близькими. Сімейні проблеми можуть вибити тебе з колії. Поговори з другом, щоб знайти правильне рішення і включитися в роботу. У другій половині дня твої колеги можуть спровокувати неприємну ситуацію. Тобі варто відволіктися від проблем і зайнятися плануванням майбутнього.
Козеріг У першій половині дня ти отримаєш важливу інформацію про конкурентів. Намагайся швидко реагувати і вжити рішучих заходів. Ти зможеш подвоїти свій прибуток, якщо вступиш у союз із колегами. У другій половині дня твої заслуги помітить впливова особа. Використовуй ситуацію, щоб одержати просування по кар'єрних сходах.
Водолій. Цей день буде напруженим і насиченим різними випробуваннями. Твої однодумці можуть відмовити в обіцяній допомозі. У другій половині дня ти зіткнешся з перешкодами, які заберуть багато часу і сил. Намагайся сконцентруватися на тих справах, які тобі легко даються. Увечері тобі потрібно зняти напругу за допомогою легкого масажу.
Риби Сьогодні тебе відвідає муза натхнення і творча хвиля. Поділися своїми думками з колегами і керівництвом. Тобі потрібно проявити завзятість і старанність, щоб досягти гарного результату. У другій половині дня постарайся не втручатися в інтриги та провокації. Тобі потрібно зберегти спокій і умиротворення, щоб вийти на новий рівень.



А зараз — усміхніться :)

На вулиці лежить чоловік. Реакція жінок різних національностей:

Українка: - Нажрався, свиня! А вдома, мабуть, дружина, діти голодні!

Німка: - Людині погано! Викличте "швидку"!

Француженка: - Чий чоловік? Нічий?! Таксі, таксі!!!



- Вовочка, завтра хай прийде в школу твій дідусь!

- Ви хочете сказати - батько?

- Ні, дідусь. Я хочу показати йому, які помилки робить його син в твоїх домашніх завданнях.



Чоловік з жінкою прийшли в лазню, але банщик не дає їм спільний номер.

Чоловік наполягає:

- Але ж це моя дружина!

- Ах, яка вона у вас чистьоха! Сегодня вже четвертий раз в лазню прийшла!

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат