Новини онлайн » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-19') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 0, 20

Двох мешканців Тячівщини засудили до 3 років за ґратами за ухилення від мобілізації

За публічного обвинувачення Тячівської окружної прокуратури двох мешканців району засуджено до 3 років позбавлення волі за ухилення від призову на військову службу під час мобілізації (ст. 336 КК України).

Перший успішний кейс співпраці Закарпаття та федеральної землі Тіроль Республіки Австрія

Незабаром 110 молодих овець і баранів тірольської гірської породи доставлять на Закарпаття. Їх передадуть окремим господарствам у межах спільного проєкту з розвитку вівчарства, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Австрійське видання опублікувало матеріал про візит української делегації на чолі з Віктором Микитою

Австрійське видання Tiroler Tageszeitung опублікувало матеріал про візит до Тіроля української делегації на чолі з Віктором Микитою - головою Закарпатської ОДА.

Чоловік, який заподіяв собі тілесних ушкоджень у Хустському ТЦК, був під дією препаратів

Раніше ми повідомляли, що у Хустському військоматі чоловік намагався скоїти самогубство. У Закарпатському ОТЦК та СП повідомили подробиці того, що сталося.

Сьогодні вранці помер Геннадій Москаль

Колишній голова Закарпатської ОДА помер після тяжкої хвороби у віці 73 років.

Нацпарк «Зачарований край» отримав нове авто від партнерів

Транспортний засіб марки Renault Duster передало Франкфуртське зоологічне товариство в Україні // FZS Ukraine за сприяння Міжнародної кліматичної ініціативи (IKI), повідомляє перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

На Закарпатті легковик з’їхав з моста в річку: загинули дві людини

15 березня, на лінію «102» надійшло повідомлення від медиків про смертельну дорожньо-транспортну пригоду в селі Руська Мокра Тячівського району. На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група місцевого відділу поліції, працівники якої провели першочергові слідчі дії.

У Хустському військоматі чоловік намагався скоїти самогубство

У районному військкомату у Хусті чоловік намагався скоїти самогубство. Інцидент стався ще 13 березня у вбиральні в будівлі ТЦК, на місці військові надали чоловікові невідкладну домедичну допомогу, його забрала швидка. У військкоматі повідомили, що до ТЦК чоловіка доставили прикордонники після того, як він був затриманий під час спроби нелегально перетнути кордон.

Зеленський підписав розпорядження про призначення очільником Мукачівської РДА Сергія Гайдая

Президент України Володимир Зеленський призначив колишнього голову Луганської обласної військової адміністрації очільником Мукачівської районної державної адміністрації Закарпатської області.

Віктор Микита: Питання щодо погроз учням шкіл Мукачева перебуває на особливому контролі

Питання перебуває на особливому контролі з моменту повідомлення про можливі загрози життю та здоров’ю дітей. За окремим дорученням для забезпечення їхньої безпеки, пошуку й припинення протиправної діяльності залучено додаткові сили та засоби правоохоронних структур, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Робоча група «Прозорість та підзвітність» при ОВА продовжує працювати

На черговому засіданні розглянули низку звернень, які отримали від громадської організації щодо ймовірних порушень у громадах під час проведення закупівель.

Поблизу Хуста пройшов мітинг-реквієм присвячений 85-й річниці проголошення Карпатської України

На Красному полі, що неподалік Хуста, пройшов мітинг-реквієм, присвячений 85-й річниці проголошення Карпатської України та кривавій битві, що забрала життя понад двохсот українських патріотів, - повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

Погрози вбивства дітей у Мукачеві: в управлінні освіти прокоментували ситуацію

Управління освіти Мукачева звернулося до правоохоронних органів щодо анонімного телеграм-каналу, де лунають погрози вбивства дітей у навчальних закладах міста.

На Закарпатті відзначають 85-ту річницю з дня проголошення незалежності Карпатської України

Для кожного з нас це велична дата, котра нагадує, що українці всю свою історію прагнули бути незалежними, боролися за своє майбутнє дипломатією та зі зброєю в руках, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

На Закарпатті стартували щотижневі «Діалоги влади та бізнесу»

Комунікація з бізнесом та відкритість – основні аспекти роботи із суб’єктами господарювання, які працюють на території Закарпаття, - повідомив заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

В Ужгороді відзначили 150-річчя від дня народження президента Карпатської України Августина Волошина

Взяв участь в урочистостях з нагоди 150-річчя від дня народження відомого політичного, культурного, релігійного діяча, президента Карпатської України Августина Волошина, - повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Представники Мукачівського ТЦК побили чоловіка

Віталій Глагола оприлюднив відео на якому представники ТЦК зупинили чоловіка, потім намагалися його силоміць посадити до мікроавтобуса. Далі на відео видно, як кілька чоловіків б'ють затриманого ногами.

У Тячеві затримали секретаря Хустської єпархії УПЦ МП

Як повідомили на сторінці у фейсбуці Хустської єпархії, секретаря єпархії Івана Розмана затримали правоохоронці після відвідин Тячівського райуправління поліції.

На Мукачівщині автомобіль наскрізь протаранив будинок (ФОТО, ВІДЕО)

В селі Неліпино автомобіль Volkswagen на швидкості в'їхав у будинок. Як повідомляють у соцмережі, водій автомобіля Volkswagen не впорався з керуванням та на швидкості в'їхав у житловий будинок. Внаслідок ДТП ніхто не травмувався.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат