Новини онлайн » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-07-26') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 0, 20

Голова Закарпатської ОВА привітав медиків з прийдешнім професійним святом

Сьогодні привітали наших медиків з нагоди прийдешнього професійного свята, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

На Мукачівщині у селі Горонда збудують сухий порт

Компанія DMV Group рік тому придбали ділянку в Закарпатській області, у Горонді, та планує збудувати термінал, а у перспективі — організувати повноцінний сухий порт.

Закарпатці можуть отримати компенсацію на встановлення гібридних сонячних електростанцій

Сьогодні підписав програму, згідно з якою мешканці регіону можуть отримати компенсацію в розмірі 20 тисяч гривень на придбання та встановлення гібридних сонячних електростанцій у приватних домогосподарствах, котрі дозволяють генерувати й накопичувати енергію для власних потреб, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

У всіх навчальних закладах Мукачівської громади встановлені тривожні кнопки

У всіх освітніх та позашкільних установах Мукачівської громади встановлені тривожні кнопки, повідомляє управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради.

Протягом першого півріччя бюджети Закарпаття акумулювали понад 4,7 млрд гривень

Протягом першого півріччя 2024 року місцеві бюджети Закарпаття отримали понад 4,7 млрд грн, зокрема в обласний бюджет надійшло майже 711,4 млн грн, - повідомив заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

У Свалявській міськлікарні відремонтували відділення анестезіології та інтенсивної терапії

Спільно з головою Закарпатської обласної ради Романом Сараєм і керівником Мукачівського району Сергієм Гайдаєм відвідали заклад, оглянули оновлену реанімацію, - повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

Перший заступник голови Закарпатської ОВА зустрівся з представницею ЮНІСЕФ в Україні Нінке Воппен

Дуже важливі і цінні ті зустрічі, під час яких ідеться про конкретні справи, цілі та перспективи, які можна втілити за лічені місяці, - повідомив Мирослав Білецький. - Саме такою предметною була розмова з Нінке Воппен, керівницею Львівського регіонального офісу представництва ЮНІСЕФ в Україні.

Закарпаття – лідер за кількістю міжнародних міжмуніципальних угод, які уклали громади

Cтаном на 1 липня 2024 року область та громади підписали 284 угоди про співпрацю з іноземними партнерами, які зараз допомагають розвиватися й функціонувати в умовах воєнного стану, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Закарпаття серед лідерів за динамікою запитів населення на встановлення сонячних електростанцій

Закарпаття серед лідерів у країні за показником збільшення динаміки запиту населення на встановлення гібридних сонячних електростанцій у приватних домогосподарствах, які дозволяють генерувати та накопичувати енергію, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

В Ужгороді триває будівництво обʼєкту спортивної інфраструктури на базі Наукового ліцею

Оглянув динаміку виконання робіт на обʼєкті спортивної інфраструктури в Ужгороді, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

В Ужгороді завдяки міжнародним партнерам безоплатно лікують військових сучасними методами

Важкі переломи, складні ураження кісток через бойові дії – такі травми лікують в Ужгородській міській багатопрофільній лікарні у межах пілотного проєкту МОЗ та міжнародних партнерів, - повідомляє перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Закарпаття друге за Індексом цифрової трансформації регіонів у першому півріччі 2024 року

Закарпаття займає другу позицію в країні за Індексом цифрової трансформації регіонів у першому півріччі 2024 року, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

У Виноградові у фонтані потонув чоловік

22 липня, вранці, на площі Миру 35-річний чоловік впав у фонтан і втопився. За словами свідків, чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння.

У Мукачівського прикордонного загону новий керівник

Згідно наказу Голови Держприкордонслужби України 27 прикордонний загін ім. героїв Карпатської Січі очолив полковник Осипець Олександр Валерійович.

Голова Закарпатської ОВА відвідав бійців Нацгвардії України, які дислокуються на Закарпатті

Підрозділ виконує завдання в зоні бойових дій на ротаційній основі, - повідомив голова ОВА Віктор Микита. - Більшість нацгвардійців перебуває на відновленні після тривалого перебування на фронті.

Попри складні умови окремі громади проводять відновлення автошляхів місцевого значення

Попри складні умови заради безпеки водіїв та пасажирів окремі спроможні громади проводять відновлення автошляхів місцевого значення, - повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

На Закарпатті зафіксовано падіння дерев на залізничну колію

18 липня на залізничну колію на перегоні Свалява - Воловець.

На Виноградівщині перекинулася вантажівка з напівпричепом

Берегівські рятувальники ліквідували наслідки дорожньо-транспортної пригоди, що сталася на відрізку автошляху національного значення Н-09 Мукачево-Львів між селами Велика Копаня та Широке Берегівського району.

Заступник міністра у справах ветеранів Приходько відвідав в Ужгороді будівництво "Recovery Center"

Хід будівництва реабілітаційного центру для військовослужбовців і цивільних в Ужгороді оглянули перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький та заступник міністра у справах ветеранів України Руслан Приходько.

На Закарпатті з робочим візитом Держсекретар Офісу прем’єр-міністра Угорщини Янош Надь

Національні спільноти, інфраструктурні, соціальні та гуманітарні проєкти для України – головні теми, які обговорюємо сьогодні разом з угорським високопосадовцем, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат