Новини онлайн » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 160, 20

Андрій Шевченко відвідав стадіон Авангард і тренування професійної жіночої команди "Минай"

Разом з новообраним президентом Української асоціації футболу Андрієм Шевченком відвідали тренування вихованців і вихованок обласної футбольної школи «Спартак» і професійної жіночої команди «Минай» на стадіоні «Авангард» Ужгородської міської ради в Ужгороді, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

На Закарпатті з робочим візитом перебуває новообраний президент УАФ Андрій Шевченко

Це перший візит очільника УАФ у регіони, і приємно відзначити, що для початку роботи Андрій Миколайович обрав саме Закарпаття, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Вітрові електростанції на Перечинщині можуть забезпечити електроенергією 330 тисяч дворогосподарств

Про це повідомив генеральний директор компанії Френдлі Вінд Технолоджі Владислав Єременко в ефірі телеканалу Суспільне.

На Виноградівщині сталася масштабна пожежа в одному з житлових будинків

У с. Новоселиця на Берегівщині вогонь охопив житловий будинок, розташований на вул. Виноградній. Як з’ясувалося, власник оселі напередодні ввечері натопив опалювальну грубку та ліг спати.

На Виноградівщині прикордонники виявили безпілотний літак з сигаретами

12 лютого прикордонники Мукачівського загону виявили злітний майданчик контрабандистів.

На Тячівщині чоловік підпалив авто своєї родички

Сьогодні вранці до поліції зателефонувала 40-річна мешканка села Вільхівці та повідомила, що виявила в гаражі пошкодженою свою автівку марки «Chevrolet». Також жінка заявила про зникнення свідоцтва про реєстрацію автомобіля та водійських посвідчень – її та чоловіка.

На Рахівщині стався масштабний зсув ґрунту

Зсув ґрунту зафіксували 12 лютого на території Ясінянського лісомисливського господарства.

На Тячівщині місцевий мешканець впав у колодязь і загинув

12 лютого до ДСНС Закарпаття повідомили з поліції про падіння в колодязь громадянина, 1957 р.н. за адресою: Тячівський район, с. Глибокий Потік, вул. Центральна.

Бійцю 128-ї ОГШБр Анатолію Банацькому Президент Володимир Зеленський присвоїв звання Героя України

Глава держави вручив ордени «Золота Зірка» військовослужбовцям, яким присвоєно це звання, та родинам полеглих воїнів, удостоєних найвищої відзнаки посмертно. Церемонія відбулася в Білій залі Героїв України в Маріїнському палаці в Києві, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

У Хусті в результаті зіткнення двох легковиків постраждали четверо осіб

11 лютого Хусті по вул. ЛЬвівській сталася ДТП за участю легкових автомобілів КIA Sportage 2006 р.в. та BMW Х5 (польська реєстрація).

Відбулися фінальні заліки для другого курсу Закарпатського центр підготовки населення до нацспротиву

10 лютого відбулися фінальні практичні заняття та заліки для другого курсу Закарпатський обласний центр підготовки населення до національного спротиву, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

На Хустщині паводковими водами підмило 70 метрів дороги місцевого значення

Через сильні опади в с. Голятин Хустського району днями на автодорозі місцевого значення О 070601 Майдан – Новоселиця відбувся підмив земполотна протяжністю близько 70 пог. м.

Набір кандидатів в амбасадори Закарпаття продовжується

Протягом лютого кожен охочий, який відповідає вимогам і готовий на громадських засадах популяризувати наш край та підвищувати його економічну й інвестиційну привабливість, може долучитися до команди однодумців, - повідомляє заступник голови Закарпатської ОВА Васль Іванчо.

Закарпатця Вадима Сухаревського призначено заступником Головнокомандувача Збройних сил України

Нашого земляка, Героя України полковника Вадима Сухаревського призначено заступником Головнокомандувача Збройних сил України, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Угорщина допоможе зі створенням Закарпатського реабілітаційного центру 4.5.0 Recovery Center

Угорщина стане партнером проєкту зі створення Закарпатського обласного реабілітаційного центру «4.5.0 Recovery Center», - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

10-11 лютого на річках Закарпаття очікуються максимальні рівні паводкових вод

За даними екстрених служб та БУВР Тиси, 10-11 лютого на річках утримається висока водність з невеликими коливаннями рівнів води, у верхів'ях річок вдень будуть формуватися максимальні рівні, - поідомляє голова Закарпаської ОВА Віктор Микита.

На кордоні з Угорщиною розширятимуть існуючі пропускні пункти та будуватимуть нові

Перебуваємо спільно з Віктором Микитою - головою Закарпатської ОДА у робочій поїздці у місті Будапешт, - повідоми перший заступник голови Мирослав Білецький. - Графік – насичений. Чимало зустрічей, плідних розмов та домовленостей.

На території Закарпаття триває підняття рівня води в річках, яке спричинене тривалими опадами

Станом на 10 лютого у зв'язку з цим відбулося підтоплення території в різних частинах краю, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Прихильник путіна – коньячний барон Гісем – опинився під ще одним ударом

Київ тримає під пильним контролем справи проти директора Ужгородського коньячного заводу Володимира Гісема. Вседозволеність коньячного барона залишилася в минулому.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат