Новини онлайн » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-06') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 220, 20

На Хустщині з водойми вилучили тіло чоловіка

4 березня ДСНС повідомили з поліції про виявлення тіла чоловіка за адресою: Хустський район, с. Нанково, р. Хустець (поблизу берега).

Родина нардепа Петьовки під час війни витратила на елітні авто 650 тис. доларів

В останньому випуску Bihus.info розповідають про декларації народних депутатів.

На Ужгород курсуватиме потяг із Запоріжжя

Новий розклад швидкого потяга, що з’єднує Запоріжжя та Ужгород працює з 2 березня.

З початком роботи Фонду гарантування кредитів, аграрії Закарпаття отримали нові можливості

Нещодавно в Україні розпочав роботу Фонд часткового гарантування кредитів у сільському господарстві, тож і для аграріїв Закарпаття відкриваються нові можливості та додаткова підтримка, - повідомляє заступник голови ОВА Василь Іванчо.

Вирішальний травень

Як це не дивно, але і в росії, і в Україні йдуть розмови про те, що війна може раптово закінчитися вже в травні цього року.

На українсько-румунському кордоні митники конфіскували 3 тони креветок

Їх везли у вантажівці через митний пост «Дякове». Під час проходження митних формальностей, інспектори співставили інформацію, зазначену у товаросупровідних документах, на вантаж із фактично наявним у вантажівці товаром та виявили суттєві розбіжності у вагових параметрах.

На кордоні з Румунією у громадянина Польші відібрали вантажівку

Вантажний транспортний засіб марки "MAN" зі знищеним ідентифікатором кузова виявили прикордонники Мукачівського загону на кордоні з Румунією.

Переправника, що допоміг виїхати щонайменше чотирьом чоловікам, оштрафували на 102 тис грн

Старосамбірський районний суд Львівської області виніс вирок закарпатському підприємцю Степану Дичці, який незаконно переправляв чоловіків призовного віку за кордон. Суд призначив власнику «Ерфолг-транс» 102 тис. грн штрафу (2600 долларів).

На ПП Ужгород легкові авто тимчасово їхатимуть через вантажний напрямок

З метою модернізації пунктів пропуску, на пасажирському напрямку митного посту «Ужгород-автомобільний», що на кордоні України зі Словаччиною, з 4 по 27 березня п.р. встановлюватимуть сучасні модульні конструкції для здійснення митно-прикордонного контролю та санітарні модульні споруди.

На Тячівщині хлопець побив однокласницю - поліція розпочала перевірку (ВІДЕО)

Минулого тижня, під час уроку, учень Брустурянської ОЗ ЗСО І-ІІІ ступенів кулаками та ногами бив дівчину. Вчителя в цей момент не було у класі.

Три медичні заклади Закарпаття беруть участь у Програмі «Польща – Україна 2021–2027»

Три медичні заклади Закарпаття беруть участь у Програмі транскордонного співробітництва «Польща – Україна 2021–2027» за пріоритетом «Охорона здоров’я». Йдеться про Хустську центральну лікарню ім. Віцинського О.П., Обласну дитячу та Закарпатську обласну клінічну лікарню ім. А.Новака.

Поліцейські Рахова розслідують аварію, у якій загинув мотоцикліст

28 лютого, на лінію «102» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася між населеними пунктами Великий Бичків та Кобилецька Поляна Рахівського району.

Поліція Рахова встановлює причини отруєння 12 учнів однієї зі шкіл міста

У місті Рахів з підозрою на отруєння госпіталізували до лікарні 12 учнів та педагога одного навчального закладу. Наразі поліцейські, спільно зі співробітниками санітарно-епідеміологічної служби, встановлюють джерело інфекції та визначаються із правовою кваліфікацією події.

Закарпаття будує фортифікаційні споруди в Запорізькій області

За дорученням Президента України в прифронтових та прикордонних регіонах активно продовжується робота з нарощення бойових можливостей оборонних рубежів, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита. - Щодня посилюються оборонні позиції України.

Італійська компанія зацікавлена в побудові на Закарпатті сміттєпереробного підприємства

Налагоджуємо співпрацю з італійською компанією Gesenu, що спеціалізується на управлінні відходами вже понад 40 років, - повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Прикордонники затримали ухилянтів з поминальними вінками, які розповіли ніби їдуть на похорон

На Закарпатті прикордонники відділення «Хижа» Мукачівського загону виявили двох харків’ян, які мали намір незаконно потрапити в Румунію.

Голова Закарпатської ОВА посмертно нагородив орденом «За мужність» закарпатця Анатолія Тегзу

Сьогодні за дорученням Президента Володимира Зеленського вручив орден «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) дружині полеглого героя, нашого земляка, побратима, бійця Сил спеціальних операцій ЗСУ Анатолія «Варвара» Тегзи, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Громади Закарпаття можуть узяти участь у конкурсі «Кращі туристичні села», який проводить ООН


Кандидатів від України відбиратиме спеціально створена при Державне агентство розвитку туризму України комісія з незалежних експертів, які оцінюватимуть заявки відповідно до вимог UN Tourism. Загалом від кожної країни на конкурсі можуть бути представлені не більше 8 учасників.

Перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький зустрівся з італійцями з фонду «Допоможемо їм жити»

Насичений зустрічами із нашими міжнародними партнерами день. Сьогодні поспілкувався із представниками італійського фонду «Допоможемо їм жити», - повідомляє перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький. - Для них цей візит в Україну став уже 16-м з початку повномасштабного вторгнення.

Закарпаття – серед лідерів в Україні за спрямуванням бюджетних коштів на потреби Сил оборони

Закарпаття – серед лідерів в Україні за спрямуванням бюджетних коштів на потреби Сил оборони, проєкти підтримки наших захисників і заходи, спричинені війною, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат