Новини онлайн » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 180, 20

Невдовзі на короні з Угорщиною зявиться новий пункт пропуску

Готуємо до запуску новий пункт пропуску «Велика Паладь – Нодьгодош» для легкових транспортних засобів вагою до 3,5 тонн, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита. - Він є важливим для Закарпаття саме з точки зору прикордонного руху і транскордонних зв’язків між нашим регіоном та областю Саболч-Сатмар-Берег в Угорщині.

Віктор Микита: Розширюємо логістичні й транзитні можливості України та Угорщини

Пункт пропуску «Лужанка – Берегшурань» розпочне пропуск порожніх вантажних автомобілів без обмеження ваги на виїзд з України.

У ПП «Ужгород» та «Лужанка» зміниться організація руху й оформлення легковиків

З 12 лютого в пунктах пропуску «Ужгород» та «Лужанка» тимчасово зміниться організація руху й оформлення легкових транспортних засобів. Це пов’язано з початком робіт з модернізації службових приміщень, які проведуть у межах міжнародного проєкту USAID «Економічна підтримка України».

Полковник з Берегова Вадим Сухаревський очолить Сили безпілотних систем ЗСУ

Полковник Вадим Сухаревський очолить Сили безпілотних систем, про створення яких нещодавно заявив Президент Зеленський.

На Міжгірщині зруйнувалася підпірна стіна автошляху Долина - Хуст - рух частково обмежено

8 лютого до ДСНС Закарпаття надійшло повідомилення зі Служби автомобільних доріг про руйнування узбіччя та низової підпірної стінки, протяжністю 15 метрів, на автошляху Р-21 в районі села Вучкове Міжгірської тергромади.

Віктор Микита передав 520 нових підручників для українських школярів у Будапешті

У межах робочої поїздки до Угорщини голова Закарпатської ОВА Віктор Микита побував у навчальних осередках, де зараз діти з-поміж вимушених переселенців здобувають освіту українською мовою.

Укзалізниця призначила додатковий поїзд за напрямком Київ - Рахів

В Укрзалізниця запустить додатковий поїзд за напрямком Київ - Рахів. Про це поінформували у пресслужбі відомства в четвер, 8 лютого.

Голова Закарпатської ОВА відвідав у Будапешті клініку, де лікуються наші захисники

Роботу в Будапешті розпочинаємо з візиту до реабілітаційного центру Центральної лікарні Міністерства внутрішніх справ Угорщини, де зараз проходять відновлення наші захисники, які отримали важкі поранення на фронті, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Електронна черга для автобусів запрацює ще на трьох пунктах пропуску в межах Закарпаття

З 12 лютого електронна черга для автобусів, які перетинатимуть кордон з країнами ЄС, запрацює ще на трьох пунктах пропуску в межах Закарпаття, - повідомив перший засупник голови ОВА Мирослав Білецький.

На Рахівщині сталося руйнування опорної кам’яної стіни автошляху Мукачево - Рогатин

У с. Лазещина Рахівського району у межах дороги державного значення Н-09 Мукачево — Рахів — Богородчани — Івано-Франківськ — Рогатин — Бібрка — Львів 8 лютого надійшло повідомлення про часткове руйнування опорної стінки, - повідомляє перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Студентка УжНУ стала другою на дівочому міжнародному конкурсі програмістів ICPC AlgoQueen 2024

Міжнародне змагання ICPC AlgoQueen 2024 –The Girl’s Programming Cup 2024 залучило до участі декілька тисяч дівчат з усього світу. До фінального раунду потрапило 135 найкращих. На цьому етапі їм було запропоновано розв’язати 8 задач упродовж трьох з половиною годин.

Із березня чеський залізничний оператор RegioJet почне виконувати рейси Чоп-Прага

Рейс Чоп-Прага матиме три вагони на 140 місць, із них 80 місць - у спальних вагонах, 60 - у вагонах із місцями для сидіння.

На Тячівщині жінка із малолітньою дитиною обікрали храм

6 лютого до поліції надійшло повідомлення про крадіжку із церкви у селищі Буштино.

Голова Закарпатської ОВА Віктор Микита за дорученням керівництва країни відбув до Будапешту

За дорученням керівництва країни прямую до Будапешта, - повідомляє Вікто Микита.

Зарплати мерів закарпатських міст за перший рік війни

Найбільш оплачуваними став міський голова Хуста, який за рік отримав 1 228 494 гривень заробітньої плати, а найменш оплачуваним виявився мер-втікач з міста Рахів. Його зарплатня за 2022 рік становила 460 300 гривень, повідомив у соцмережі Віталій Глагола.

Громадянин України позбувся вантажівки на кордоні з Угорщиною через знищений він-код

5 лютого в пункті пропуску "Тиса" прикордонний наряд виявив вантажний   автомобіль марки «DAF», який намагалися ввезти в Україну у незаконний спосіб.

На Рахівщині у результаті зсуву перекрито автодорогу місцевого значення

Шановні громадяни, повідомляємо Вас, що зійшов зсув ґрунту по вулиці Довбуша урочище "Гукшір", - повідомляє Богданська територіальна громада.

В Ужгороді під час пожежі загинула людина, ще четверо людей врятували

5 лютого до Служби порятунку надійшло повідомлення про займання в кімнаті гуртожитку на другому поверсі, що в Ужгороді на вулиці Загорській. По прибуттю на місце події надзвичайники провели розвідку та виявили всередині тіло 57-річного чоловіка.

На Закарпатті прикордонники під час погоні збили автівкою переправника ухилянтів

4 січня прикордонники Мукачівського загону виявили осіб, котрі рухалися у бік річки Тиса, якою проходить державний кордон з Румунією. Інформацію про можливий незаконний перетин кордону було надано румунським прикордонникам.

У Мукачеві внаслідок ДТП загинув пішохід

4 лютого на лінію «102» надійшло повідомлення про ДТП на вулиці Івана Франка у Мукачеві.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат