Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-08') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 3880, 20

Закарпатського чиновника судитимуть за хабар

Прокуратурою області вже скеровано до суду кримінальну справу про обвинувачення чиновника Берегівської міської ради   у одержанні хабара (за ч.2 ст.368 КК України - карається позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна та з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років).  

У закарпатця вилучили цигарок на 45 тисяч гривень та автомобіль (ФОТО)

Днями прикордонники відділу «Ділове» Мукачівського прикордонного загону припинили спробу незаконного переміщення через державний кордон партії тютюнових виробів.

Родина Віктора Балоги збагатилася на 7 мільйонів доларів на рівному місці

Міністр оборони розбиратиметься у кримінальних схемах міністра МНС.

Батькові хлопчика, який покінчив із життям, дали три роки за розбещення неповнолітніх

У минулих числах «РІО» ми вже неодноразово інформували читачів про резонансну справу навколо 10-річного хлопчика, який викинувся з даху багатоповерхівки. У доведенні хлопця до самогубства підозрюється батько дитини Дмитро Бородін, проти якого порушено кримінальну справу.

Мешканка Виноградова випила ртуті...

У Виноградівську ЦРЛ доправили на лікування 26-річну місцеву мешканку. Лікарі діагностували в потерпілої отруєння ртуттю й повідомили про цей випадок у райвідділ міліції.

Ужгородець стріляв у собаку серед білого дня

Із заявою до Ужгородського райвідділу міліції звернувся директор одного з приватних підприємств, розташованих у с. Оноківці на Ужгородщині.

У Закарпатті вилучили автомобіль "БМВ" з вазівськими номерами (ФОТО)

22 жовтня поточного року на прикордонно-митний контроль в пункт пропуску «Тиса» прибув легковий автомобіль BMW моделі X3 молдовської реєстрації. Керував ним громадянин Республіки Молдова, який слідував з Угорщини до України.

Вантажівка заїхала на гурт підлітків у Закарпатті

На Закарпатті водій вантажівки заїхав у гурт підлітків, які опівночі поверталися з дискотеки додому. Четверо юнаків з тяжкими травмами перебувають у лікарні, в інших - шок.
Винуватець аварії з місця пригоди втік. Його знайшли лише вдосвіта, повідомляє кореспондент ТСН. "Бачу, мої друзі лежать. Хотів їм помогти - не міг встати", - розповідає 17-річний Василь Кожухар. Хлопець пам'ятає всі подробиці аварії. Він єдиний з усіх потерпілих після наїзду вантажівки не втратив свідомості.

Жителя Тернополя, що перевозив через українсько-угорський кордон марихуану, засудили на 5 років

Вступив у законну силу вирок Ужгородського міськрайонного суду стосовно 29-річного жителя м.Тернопіль, який у 2011 році перемістив через угорсько-український державний кордон наркотики.

На Закарпатті зловили мігрантів з Вірменії

Вчора (23.10) в ході оперативно - профілактичних заходів працівниками відділу міліції міграційного контролю УМВС України в Закарпатській області спільно з представниками відділу прикордонної служби «Лужанка» Мукачівського прикордонного загону було затримано двох чоловіків без будь-яких документів, що засвідчували б їх особу.

Прокуратура порушила справи проти батьків у Закарпатті

З початку року органами прокуратури області вже порушено 8 кримінальних справ за ознаками ст. 166 КК України (злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною), де внаслідок неналежного виконання батьками обов’язків настали тяжкі наслідки для дітей та 8 кримінальних справ за ч. 1 ст. 164 КК України ухилення від сплати аліментів на утримання дітей)відносно батьків, які отримуючи державну допомогу на дітей, не забезпечують їх найнеобхіднішим.

Будинок ужгородської лікарки обікрали на 200 000 доларів, 3 600 євро і золото

22 жовтня до ужгородських правоохоронців із заявою про крадіжку звернулася завідуюча одного з відділень міської лікарні.

Через територію України до Росії хотіли провезти самогон

364 літри домашнього самогону вилучено на митному посту «Дякове», що у   зоні діяльності Чопської митниці, у громадянина Сербії, який намагався незаконно перевезти алкогольний напій у каністрах через територію України до Росії.

4 постраждалих у ДТП у Закарпатті

Сьогодні, 22 жовтня, близько о пів на першу годину ночі на Іршавщині водій автомобіля «Mercedes-Benz» скоїв наїзд на групу пішоходів 16-18 років, які поверталися з дискотеки.

На Закарпатті вкрали авто одесита

17 жовтня 2012 року у період з 13 год. 30 хв. по 13 год. 50 хв. у місті Берегово поблизу одного з ресторанів було викрадено автомобіль марки «Lexus LX 570» чорного кольору.

Понад 2 тисячі блоків сигарет приховав українець у напівпричепі-рефрижераторі

Чопські митники спільно з прикордонниками у пункті пропуску «Тиса» попередили незаконне переміщення водієм вантажівки прихованих від митного контролю майже 43 ящиків тютюнових виробів.

14-річного закарпатця, який убив бабусю, засудили до 8 років тюрми

У справі про жорстоке вбивство літньої жінки, яку знайшли розчленованою на березі Тиси, покарали винних.

Старшокласник розпилив сльозогінний газ у класі

10-класник Ясінянської ЗОШ із невідомих причин зір­вав урок біології, на якому були присутні 37 учнів.

На Виноградівщині згоріла ферма з сіном, соломою та зерновими, врятовано лише худобу

Днями вночі до виногра­дів­ських рятуваль­ни­ків надійшло пові­домлення, що го­рять будівля для утримання худоби та складське приміщення фермерського господарства, що в селі Перехрестя Виноградівського ра­йону, повідомляє ТУ МНС у Закарпатській області.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат