Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-19') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 3800, 20

У мукачівки угнали Skoda Octavia

Сьогодні, 10 січня близько 0.30 до правоохоронців за допомогою звернулася мешканка міста Мукачево. Жінка повідомила, що у проміжку часу з 22.00-0.30 хвилин невідома особа незаконно заволоділа її автомобілем марки «Skoda Octavia» сірого кольору, який знаходився припаркованим по вулиці Б. Гойди у місті Мукачево.

Керівники "Хустхліб" - на підписці про невиїзд через несплату 4 мільйонів гривень

Генеральний директор товариства «Хустхліб» разом з головним бухгалтером, підробивши документи, ухилились від сплати податків на суму майже 4 млн. 200 тис.грн.

В угорця вилучили автомобіль та цигарки у Закарпатській області

Угорець прямував з України через пункт пропуску «Лужанка» Мукачівського прикордонного загону   на   мікроавтобусі «Опель –Віваро» угорської   реєстрації. При цьому,   намагався пришвидшити прикордонний контроль і, як вдалося з’ясувати, не дарма.

Закарпатець збив залізничний світлофор

Протягом 8 січня на Львівській залізниці стався ряд злочинів та подій.

Міліція веде слідство проти мукачівки, яку підозрюють у обкраданні своєї бабусі

Нещодавно до Мукачіського міського (по обслуговуванню м.Мукачева та Мукачівського району) відділу міліції звернулась 75-літня пенсіонерка з повідомленням про те, що з її пенсійної картки зникли гроші.

Росіян з гітарою та саксофоном затримали у Закарпатті

Нещодавно прикордонники Чопського загону затримали двох громадян Росії, які спробували незаконно перетнути державний кордон зі Словаччиною.

Митники вилучили у закарпатця авто

Приховані від митного контролю   зарядні пристрої до мобільних телефонів   коштували нашому співвітчизнику автомобіля на кордоні.

Прокуратура притягнула до відповідальності 60 закарпатських посадовців

Загалом упродовж поточного року органами прокуратури області порушено 4 кримінальні справи з питань охорони праці, які скеровано до суду, розглянуто із вжиттям заходів 38 приписів і подань, опротестовано 3 незаконні рішення та до відповідальності притягнуто 60 посадових осіб, у тому числі 6 посадовців органів контролю.

ДАІшник стріляв, аби вгамувати кривдника у Закарпатті

У ніч з 1 на 2 січня працівник ДАІ у званні ст. лейтенанта міліції ніс службу в Перечині.
Серед ночі правоохоронець став свідком автопригоди біля тамтешнього ресторану. Автомобіль «Мерседес» зіткнувся з автомобілем «Деу», пошкодивши йому задні дверцята та крило.

Шуфрич підтвердив, що саме він розбив свою автівку

Шуфрич-молодший підтвердив, що був за кермом авто, яке потрапило в ДТП. Винуватця ДТП процитувала його прес-служба.

Донька закопала свою мати у городі, щоб не витрачатися на похорон

У селі Великі Лази на Ужгородщині листоноша днями принесла пенсію в оселю, де проживала 65-річна пенсіонерка. Однак 40-річна донька господині сказала, що її мати померла місяць тому, а її тіло вона закопала на городі за хатою, повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Засуджено учасників злочинного угруповання, які переправляли через кордон пакистанців

Набув законної сили вирок Апеляційного суду Сумської області стосовно 11 учасників злочинного угруповання, які протягом вересня – жовтня 2008 року організували незаконний перетин через українсько-словацький кордон 39 громадян Пакистану.

Водія, який смертельно травмував пішохода, затримали на Закарпатті

27 грудня, близько 19.00 до міліції надійшло повідомлення про те, що у селі Горінчово Хустського району невідомий скоїв наїзд на пішохода та зник з місця пригоди.

Контрабандні сигарети у вагоні з рудою допоміг знайти службовий собака

Учора у залізничному пункті пропуску «Страж» прикордонники Чопського загону та   митники виявили більше 70 блоків сигарет білоруського виробництва.

В Ужгороді затримали озброєних молодиків

Серед ночі біля одного з кафе Ужгорода зібралася шумна компанія у складі п?яти молодиків віком 19-28 років і двох молодих жінок.

В ужгородського підприємця вкрали 90 тисяч гривень

Підприємець з Ужгорода, звернувся із заявою до міліції про те, що його квартиру пограбували.
Скориставшись відсутністю господаря, виламавши серцевину замка на вхідних дверях, проник невідомий зловмисник і викрав з приймальні 90 тисяч гривень, повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

У мешканця Тячівщини з банки вкрали 3 000 доларів

Позбувся через злодіїв власних заощаджень житель с.Нересниця Тячівського району. Господар ховав у скляній банці на горищі гроші в сумі майже три тисячі доларів.

Ківі з кримінальним присмаком

В Ужгороді за бездіяльності міліції знищують відомого селекціонера, який вивів морозостійкий сорт екзотичного фрукта.

Пожежники врятували майна на 3 мільйони гривень у закарпатському магазині (ФОТО)

19 грудня виникла пожежа у магазині господарських товарів «Люкс», що у Виноградові, по вулиці Базарній.

Заражені мандарини провезли у Закарпаття

У Закарпатській області інспектори з карантину рослин не пропустили мандарини, заражені середземноморською плодовою мухою. Цитруси перевозилися у ручній поклажі водія, який прямував з Італії.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат