Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-08') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 3900, 20

Старшокласник розпилив сльозогінний газ у класі

10-класник Ясінянської ЗОШ із невідомих причин зір­вав урок біології, на якому були присутні 37 учнів.

На Виноградівщині згоріла ферма з сіном, соломою та зерновими, врятовано лише худобу

Днями вночі до виногра­дів­ських рятуваль­ни­ків надійшло пові­домлення, що го­рять будівля для утримання худоби та складське приміщення фермерського господарства, що в селі Перехрестя Виноградівського ра­йону, повідомляє ТУ МНС у Закарпатській області.

Чоловік згвалтував   15-річного учня своєї дружини,   а потім написав щире зізнання...

11 жовтня до Ужгородської міліції звернувся за допомогою майстер Ужгородського професійного ліцею № 19 із проханням розшукати 15-річного учня, який зник 8 жовтня.

Декана УжНУ, у якого знайшли "гербарій" з грошей, судитимуть за хабарництво

15 жовтня прокуратурою області скеровано до суду кримінальну справу по обвинуваченню декана економічного факультету УжНУ Василя Мікловди у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.368 КК України. (одержання хабара в особливо великому розмірі- карається позбавленням волі на строк від 8 до 12 років з конфіскацією майна).

На перевалі перекинувся автобус. Є жертви

О 18.25 16 жовтня на Абранському перевалі Воловецького району Закарпатської області (722 км автодороги державного значення Київ - Чоп) водій мікроавтобуса «MERCEDES-BENZ 208D» (перевозив 6 пасажирів), рухаючись в напрямку міста Мукачево не впорався з керуванням, з’їхав у кювет по ходу свого руху та перекинувся.

Собака виявив зброю на кордоні у Закарпатті (ФОТО)

У неділю, 14 жовтня, прикордонниками в міжнародному пункті пропуску через державний кордон «Ужгород» під час спроби незаконного переміщення через державний кордон набоїв було затримано громадянина Словаччини.

Москаль просить притягнути   до відповідальності ужгородського суддю Семерака через затягування справ

Перший заступник голови парламентського комітету з питань боротьби з оргзлочинністю та корупцією Геннадій Москаль направив депутатське звернення голові Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, судді Верховного Суду України Ігореві Самсіну з приводу резонансної справи про самогубство 10-річного хлопчика, що сталося в Ужгороді в липні цього року.

На Рахівщині двічі згвалтували десятикласницю...

До рахівських правоохоронців звернулася з заявою мешканка смт Великий Бичків, у якій повідомила, що її неповнолітню доньку, ученицю 10-го класу, згвалтували невідомі.

П’яний водій перевозив у мікроавтобусі людей на дерев’яних табуретках  

У четвер вранці працівники Державтоінспекції Закарпаття при проведенні профілактичних заходів на пасажирському автотранспорті зупинили в Хусті мік­роавтобус «Mercedes Vito» під керуванням 57-річного місцевого мешканця.

За матеріалами СБУ засудили учасників незаконного переправлення афганських нелегалів

Апеляційний суд Закарпатської області залишив без змін вирок Ужгородського міськрайонного суду стосовно п’яти місцевих мешканців, які у 2011 року незаконно переправили нелегальних мігрантів через державний кордон України.

Ужгородець не сплатив майже 400 тис. грн. податків

Підприємець здавав в оренду власне нерухоме майно площею понад 2000 кв.м. У податкових деклараціях без жодних підтверджуючих документів суб’єкт господарювання безпідставно завищив витрати та податковий кредит з ПДВ. Ні договорів, ні актів виконаних   робіт чи розрахункових документів орендодавець перевірці не надав.

За фактом ДТП у Мукачеві порушено кримінальну справу

З метою повного та об’єктивного дослідження всіх обставин дорожньо-транспортної пригоди з автомобілем марки «BMW-525», який 5 жовтня виїхав на колію станції Мукачево, в результаті чого одна людина загинула і троє отримали травми різного ступеня тяжкості.

Податкова міліція Закарпаття викрила більше 60 злочинів у сфері оподаткування

Про це повідомив представникам ЗМІ перший заступник голови ДПС у Закарпатській області - начальник управління податкової міліції Євген Приндак.

Громадянка Казахстану намагалася провести трамадол через Закарпаття (ФОТО)

Минулими вихідними в міжнародному пункті пропуску через державний кордон «Тиса» прикордонниками припинено ряд правопорушень.

У Закарпатті затримали 7 мігрантів (ФОТО)

Минулими вихідними прикордонники Чопського загону припинили декілька спроб незаконного перетину державного кордону поза пунктами пропуску через державний кордон.

«Лексус» вартістю 700 тисяч грн. хотіли нелегально ввезти в Україну

Ввечері 5 жовтня чопські митники митного поста «Дякове» виявили порушення митного законодавства із ввезення в Україну автомобіля марки «Лексус», 2012 року випуску, за попередньою митною вартістю майже 700 тисяч гривень.

Причини смерті 67 річного грибника з’ясовують судмедексперти

Вранці, 04 жовтня, в оперативно-рятувальну службу Закарпаття надійшло повідомлення з міліції про те, що 03 жовтня після обіду 67-річний мешканець села Завадка, що на Воловеччині, пішов у ліс по гриби і не повернувся.

Українець намагався вивезти до Італії ікону ХІХ століття

Нещодавно близько п’ятої години ранку у закарпатський пункт пропуску «Тиса» Чопської митниці заїхав мікроавтобус «Мерседес-Бенц» під керуванням 49-річного громадянина України, який їхав у приватних справах до столиці Італії. Під час митного контролю чоловік вніс дані в декларацію про наявність валюти та усно запевняв митників, що нічого незаконного через кордон не переміщує.

У Мукачеві через ДТП загинув студент МДУ

Сьогодні вночі, о 04:30 по вулиці Берегівська Студент МДУ не впорався з керуванням та в'їхав у металеву огорожу. Внаслідок чого загинув.

В Ужгороді керівництво кредитної спілки "Централь-Старт" взято під варту

4 жовтня за поданням слідчого та погодженням прокурора, Ужгородським міськрайонним судом голові правління та бухгалтеру-касиру КС "Централь-Старт обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат