Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-30') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 4000, 20

Відомий ужгородець поскаржився міліції на агресивних і непорядних дівчат

Відомий на Закарпатті візажист, стиліст Юрій Абросімов подав скаргу до міліції після інциденту, що стався сьогодні у його під’їзді.

Заява Сергія Ратушняка з приводу ДТП, «героїв» і мажорів

На околиці нашого міста, поблизу мікрорайону Шахта сталася ДТП, внаслідок якої сталася непоправна трагедія в одній родині — загинув син — і горе в іншій сім’ї — звинувачення, прокльони і обсмоктування трагедії.

У ДТП за участі доньки посадовця   загинув 34-річний водій мотоцикла... (ДОПОВНЕНО)

20 березня за фактом ДТП, яка сталася на об’їзній дорозі поблизу ресторану «Кілікія» обідньої пори 19 березня і внаслідок якої загинув 34-річний ужгородець, порушено кримінальну справу (ч. 2 ст. 286 КК України — порушення правил безпеки дорожнього руху, які спричинили смерть потерпілого).

Оксана Макар побажала, щоб її кривдникам відрізали геніталії і згодували псам

Тетяна Суровицька, мама зґвалтованої та покаліченої Оксани Макар, зняла на відео свою доньку на лікарняному ліжку. Ролик з'явився на YouTube. У репліках постраждалої присутня нецензурна лексика.

Страшна помста

Головна версія жахливої трагедії, що сталася в Мукачеві — нездатність чоловіка будувати стосунки в сім’ї й помста дружині

У Єгипті ужгородця засудили до 25 років тюрми

Серед звинувачень навіть підготовка замаху на президента...

Закарпатець сів на 6 років за збут канабісу

Нещодавно вступив у силу вирок Мукачівського міськрайонного суду, за яким мукачівця, який на залізниці збував наркотики засуджено до 6 років позбавлення   волі.

На Закарпатті незаконно виділяли 2 га землі

Прокуратура Великоберезнянщини попередила незаконне виділення землі.

Геннадій Москаль просить голову СБУ та міністра МВС перевірити кричущі факти контрабанди та корупції

На адресу Геннадія Москаля надійшов лист із Закарпаття, в якому наводяться конкретні факти корупції, а також ознаки організованої групи за участі силових структур, втягнутих у контрабандну діяльність. Наводимо текст листа без редагування.

На Закарпатті затримали злочинців, що з пістолетами пограбували інтернет-кафе

5-го березня в Хусті, що на Закарпатті, скоєно розбійний напад на Інтернет-кафе. Вночі до закладу увірвалися четверо зловмисників у масках і з пістолетами. Забравши 6 тисяч гривень, розбійники втекли.

Ниркова недостатність

На Закарпатті двоє вербувальників донорів людських органів
засуджені до позбавлення волі з випробувальним терміном.

Перинатальна справа

Адвокат: Відповіді прокуратури на клопотання свідчать про рівень об’єктивності ведення слідства.

Посадовців КП «БТІ м.Ужгород» судитимуть за махінації з держмайном

До суду передано справу двох посадовців КП «БТІ м.Ужгород», діями яких Міноборони було завдано збитків на 23 млн. грн.

Вкрай голодний чиновник Ужгородської райради попався на хабарі

Із заявою в міліцію звернувся молодий приватний підприємець з Ужгорода. Чоловік мав намір орендувати складське приміщення в одному з районів міста, яке відноситься до майна районного будинку культури.

Вищий специалізований суд підтвердив вирок мукачівській банді

Нещодавно Судова палата у кримінальних справах Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ поставила остаточну крапку в одній з найрезонанснійших за останній час в Закарпатті кримінальній справі…

Тіло пасажира іномарки, що вчора втрапив в аварію, витягнули з води

Сьогодні, 14 лютого, об 11:15 хустські водолази знайшли в річці Іршавка тіло 35-річного пасажира іномарки, яка вчора на автошляху Мукачево-Рогатин потрапила в ДТП.

В Ужгороді спалили машину екс-депутата і екс-керівника філармонії

Хто спалив машину Павлу Мешку? Власне, саме над з’ясуванням цього питання працюють співробітники Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатській області..

В Ужгороді на перехресті з вимкненими світлофорами сталася ДТП

ЗМІ вже не раз писали про проблеми, пов’язані з відсутністю регулювання автомобільного руху на одному з найжвавіших перехресть Ужгорода, на перетині вулиць Заньковецької та Грушевського.

У міській СЕС за три тисячі гривень «закривають очі» на порушення...

Днями в міліцію звернулася з заявою ужгородка, власниця кафе. Міська санепідемстанція виявила в закладі якісь порушення, через що обіцяли його закрити. Та одна з працівниць цієї служби пообіцяла «залагодити» цю проблему за умови, якщо підприємець дасть їй хабар у сумі три тисячі гривень, повідомляє СГЗ УМВС України в Закарпатській області.

Міжгірський депутат побив київського бізнесмена?

В неділю, 5 лютого, до Воловецької райлікарні звернувся київський підприємець, якого побили в селі Подобовець на Міжгірщині. В постраждалого зафіксували струс мозку, перелом носа та травму голеностопного суглобу, повідомили «Часу Закарпаття» в СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат