Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 3980, 20

Декан економічного факультету УжНУ визнав, що брав хабарі

Декан економічного факультету Ужгородського національного університету, якого звинуватили у хабарництві, визнав свою провину. Про це повідомив прокурор Закарпатської області Анатолій Петруня сьогодні, 5 липня, на прес-конференції в Ужгороді.

Ужгород: Вкрадено 10 мільйонів доларів, а слідство затягується

Найрезонанснішу за масштабами розкрадань грошових коштів вкладників справу кредитної спілки «Централь-Старт» знову повернули на дорозслідування. Правоохоронці явно не торопляться повернути вкладникам їхні зниклі заощадження

Ціна «мирової угоди»

Як розкрадали Ужгородський університет.

На Закарпатті виявили порушення   Лісового Кодексу України

Державна екологічна інспекція у Закарпатсській області провела перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства ДП “Міжгірське ЛГ”, ДП“ПеречинськеЛГ”, філії “Тячівдержспецлісгосп” ГДСЛАП Закарпатагроліс”.

Декана економічного факультету УжНУ затримали на хабарі

Із заявою про вимагання від них грошей за успішну здачу сесії в УБОЗ звернулися двоє студентів УжНУ. Вжитими заходами працівники УБОЗу затримали під час одержання хабара в сумі 1200 доларів декана одного з факультетів університету в його службовому кабінеті.

Закарпатець відтяв ноги чоловіку, щоб краще жебракував?

Безногим жебраком знайшли прикарпатські правоохоронці колись фізично здорового вихованця одного з інтернатів області.

Головний прокурор Закарпаття Петруня порушив кримінальну справу проти депутата

24 травня, прокурор Закарпатської області   Анатолій Петруня порушив кримінальну справу за фактом службової недбалості стосовно депутата Краснянської сільської   ради Тячівського району (ч. 2 ст. 367 КК України).

«Депутат сільради побив мене за те, що я намагалася повернути людям колодязь...»

Подив і обурення переймає від того, як може поводитися влада на місцях усупереч своєму покликанню — дбати про добробут тих, хто їх обирав. Так ось вчинили і керівники села Тур’я Поляна Перечинського району, коли без жодних докорів сумління позбавили своїх односельців... води.

Копчу-молодшого звільнили з-під варти

Наша газета вже двічі детально розповідала про жорстоке вбивство невинної людини у смт Великий Березний. 19 грудня минулого року кримінальний авторитет Володимир Копча, котрий два роки офіційно перебував у розшуку за переправлення нелегалів за кордон і весь цей час, не ховаючись, жив у себе вдома, розстріляв із мисливської рушниці 30-річного місцевого мешканця Павла Опаленика.

Викладач підробив собі посвідчення міліціонера

В Мукачеві на стаціонарному посту працівники державтоінспекції та внутрішньої безпеки зупинили автомобіль «Hyundai».

Чиновники незаконно передали 5 га державної землі в приватну власність

Днями працівники обласного управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили службових осіб однієї з РДА.

Закарпатський екс-в'язень намагався побитися з правоохоронцями

У прикордонному Чопі по телефонній лінії «102» у чергову частину міськвідділу міліції звернулася громадянка про те, що відвідувач бару погрожує фізичною розправою.

22-річний син запалив зв'язану маму й пішов на дискотеку

Пізно ввечері 21 квітня в селі Нижній Студений Міжгірського району Закарпаття, 22-річний місцевий мешканець під час сімейної сварки зі своєю 42-річною матір'ю зв'язав їй руки за спиною, кинув на підлогу, після чого прикрив ще живу неньку простирадлом, ковдрою та подушкою і кинув на все це недопалок цигарки та запалений сірник.

Прокуратура скаржиться що не спроможна розстежити справу на 32 млн. Заважають постраждалі вкладники?

Справа кредитної «Централь-Старт» останніми днями набула чималого резонансу. Розстеження триває вже три роки. Вкладників ошукали на 30 мільйонів грн. Загальна кількість постраждалих сягає 700 осіб.

У ДТП потрапила «швидка», яка везла породіллю до лікарні

15 квітня о 21:50 до оперативно-рятувальної служби Тячівського району надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду.

Мукачівського суддю посадять?

Напередодні, Генеральна прокуратура України порушила кримінальну справу проти колишнього судді Мукачева Заборовського Віктора Степановича. Справу порушили по факту перевищення службових повноважень у цивільній справі № 2-796.10. від 23.10.2010 року.

У закарпатського фермера вкрали 18 свиней

В селі Велика Добронь Ужгородського району розташоване фермерське господарство, в якому вирощують поголівя свиней. І от невідомі зловмисники поцупили звідти аж 18 тварин.

Справу про вбивство власника кафе «Піт-стоп» перекваліфікували і скерували до суду

2 квітня прокуратура Закарпатської області скерувала до суду кримінальну справу за обвинуваченням молодика, від удару якого помер бізнесмен, повідомила прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Відомий ужгородець поскаржився міліції на агресивних і непорядних дівчат

Відомий на Закарпатті візажист, стиліст Юрій Абросімов подав скаргу до міліції після інциденту, що стався сьогодні у його під’їзді.

Заява Сергія Ратушняка з приводу ДТП, «героїв» і мажорів

На околиці нашого міста, поблизу мікрорайону Шахта сталася ДТП, внаслідок якої сталася непоправна трагедія в одній родині — загинув син — і горе в іншій сім’ї — звинувачення, прокльони і обсмоктування трагедії.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат