Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-07') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 3920, 20

В Ужгороді незаконно   привласнили будинок вартістю понад 148 тис.грон. за підробленим рішенням суду

1 жовтня, за результатами проведеної перевірки, прокурором міста Ужгорода Іваном Штефанюком порушено кримінальну справу за фактом заволодіння чужим майном шляхом обману та підроблення офіційних документів невстановленими особами за ознаками злочинів, передбачених ч. 3 ст. 190, ч.1, ч.4 ст. 358 КК України (шахрайство та підроблення офіційних документів – карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років).

На Закарпатті затримали трьох молдаван

Прикордонники Чопського загону затримали групу незаконних мігрантів. Після спрацювання сигналізаційного комплексу прикордонники поста «Оноківці» відділу «Ужгород»   на відстані 450 метрів до лінії державного кордону за допомогою службового собаки затримали трьох громадян зі слів Республіки Молдова без документів.

На Воловеччині знайшли 31 міну часів Другої світової війни

2 жовтня о 09:00 в оперативно-рятувальну службу Закарпаття надійшло повідомлення про те, що в районі лісового масиву неподалік села Ялове Воловецького району виявлено підозрілі предмети, схожі на вибухонебезпечні.

У Хусті лоша проломило голову 4-річній дівчинці

2 жовтня до Хустської райлікарні було доставлено 4-річну дівчинку, мешканку Хуста, з переломом лобової кістки.

Контрабанда і нелегальна міграція процвітають на Закарпатті — Прокуратура

У прокуратурі Закарпатської області проведено координаційну нараду керівників правоохоронних органів краю з питань протидії злочинам, а також адміністративним правопорушенням, пов'язаним з контрабандою та нелегальною міграцією в регіоні.

В Ужгороді водій на "BMW" збив чоловіка і зник з місця ДТП

Сьогодні, 2 жовтня, вночі на вул. Гагаріна в Ужгороді сталося ДТП.

Через Закарпаття намагалися провезти героїн, замовлений з Італії

24 вересня 2012 року на КПП «Тиса» Чопської митниці під час огляду   мікроавтобусу, що прибув   із Італії, в одній із сумок серед продуктів харчування митники виявили підозрілу порошкоподібну речовину загальною вагою 0,4061 г, загорнуту в газету.  

Закарпатець після вироку суду продовжував виробляти фальсифікований коньяк

Позбавлення волі на 5 років із звільненням від відбування покарання з випробувальним терміном на 1 рік не зупинило мешканця одного з сіл Ужгородського району. У жовтні 2011 року проти громадянина С. Ужгородський міськрайонний суд виніс вирок за матеріалами кримінальної справи, порушеної податковою міліцією за незаконне виготовлення фальсифікованих коньячних виробів в домашніх умовах.

Чоловік згвалтував неповнолітню дочку співмешканки

44-річний мешканець Іршавщини зійшовся з жінкою, котра має 17-річну доньку.

Вкладники КС "Централь-Старт" вимагають гроші повернути у кишені, а Джанду — на нари

(мовою оригіналу) Вчера, 27 сентября, в Ужгороде состоялось очередное заседание горрайонного суда по делу известной аферистки – бывшего руководителя кредитного союза «Централь-Старт».

Закарпатець розшукує дружину, яка віддала 8000 доларів в монастир і безвісти зникла

Учора, 27 вересня, мешканець смт Буштино повідомив міліцію про довготривалу відсутність вдома своєї дружини.

У Закарпатті засудили продавця наркотиків

19 вересня Ужгородським міськрайонним судом, за участі Закарпатського прокурора з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері, винесено вирок у справі по обвинуваченню громадянина Республіки Білорусь за ч.2 ст.307 КК України (незаконне придбання, зберігання з метою збуту та збут   наркотичної речовини).

Чех намагався незаконно переслати до України частини вогнепальної зброї

Нещодавно інспектори сектору митного оформлення міжнародних поштових та експрес відправлень Чопської митниці виявили в одній із посилок п’ять частин вогнепальної зброї.

У квартирі ужгородця виявили нарколабораторію

Підходить до завершення загальнодержавна оперативно-профілактична операція«Мак-2012», спрямована на виявлення та знищення незаконних посівів снодійного маку та конопель, перекриття каналів надходження цих рослин у незаконний обіг, а також встановлення осіб, які проводять незаконні операції з наркотичними речовинами, як то зберігання, транспортування та збут.

9-ти цистернах потягу виявили приховані сигарети

На митному посту «Батєве» чопські митники спільно з працівниками військової охорони залізничної станції при перевірці 66 вантажних вагонів виявили   1478 пачок сигарет, заздалегідь прихованих у пустотілих просторах 9-ти цистерн.

Затримано посадових осіб кредитної спілки "Централь - Старт"

З метою виявлення потерпілих, які постраждали від дій службових осіб кредитної спілки «Централь-Старт», в травні 2012 року у ЗМІ було опубліковано оголошення з контактними номерами слідчої групи УМВС України в Закарпатській області.

Прокуратура: посадовці Мукачівського прикордонного загону погано виконують свої обов'язки

Прокурорами завершено перевірку стану дізнання у кримінальних справах, які перебувають у провадженні Мукачівського прикордонного загону, законності прийнятих рішень, а також стану оперативно – розшукової діяльності. Виявлено ряд грубих порушень.

21-річна дівчина, щоб позбутися   небажаної дитини, серед ночі в полі сама народила недоношене немовл

Дитина померла, а проти матері збираються порушити кримінальну справу за умисне вбивство.

У закарпатця, який вирощує ківі, викрали 9 тис. саджанців   по 120 грн. за штуку

Генріх Стратон, закарпатський біолог-селекціонер, який займається вирощуванням ківі, під час прес-конференції в Ужгородському прес-клубі повідомив про два факти крадіжки, які сталися з ним за останній час.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат