Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-08') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 3840, 20

Митника судитимуть через косметику у Закарпатській області

У міжнародному пункті пропуску «Лужанка», що на українсько-угорському кордоні, 11 травня 2012 року під час переогляду легковика марки «Ауді» було виявлено у великій кількості товар, який водій намагався завезти з Угорщини з ухиленням сплати всіх необхідних митних платежів.

Чиновника судитимуть за хабар від іноземця у Закарпатті

Наприкінці серпня правоохоронці затримали під час одержання хабара керівника структурного підрозділу Головного управління Державної міграційної служби.

На Мукачівщині зіткнулися вантажівка з легковиком. Жертв немає

На автошляху міжнародного сполучення Київ-Чоп сьогодні, 19 листопада, близько обідньої   пори трапилося ДТП за участі багатотонної вантажівки «Мерседес AXOR» та легковика ВАЗ 2105.

Закарпатські журналісти шоковані нецензурною лексикою нардепа Балоги

В Ужгороді пройшла сесія Закарпатської обласної ради, де
після виступу депутата обласної ради Мирослава Щербея, який запропонував голові обласної ради Івану Балозі піти відставку після провальних для нього виборів, пролунав відбірний мат

Міліціонери розкрили злочин рівня “контрабандного тунелю”   (ВІДЕО)

У Закарпатській та Львівській областях нелегальні бізнесмени крали нафту з державних нафтопроводів. Сировина переробляли, а паливо продавали приватним заправкам по всій Україні. Розмах бізнесу вразив навіть бувалих податківців.

Із Лондона в Україну намагалися ввезти військові штик ніж   та ніж-кортик

На митному посту «Тиса», що на українсько-угорському кордоні, чопські інспектори попередили незаконне ввезення до нашої держави громадянином України військові штик ніж та ніж-кортик.

Через піч у   Рахові загорівся будинок

Вчора, 14 листопада о 10.34 виникла пожежа в житловому будинку у   м. Рахів на вул. Вербник. Пожежею знищено частину домашнього майна.

Ноутбук вкрали у студентки УжНУ

У гуртожитках УжНУ продовжують обкрадати студентів. Цього разу непощастило одній із студенток, у якої з кімнати поцупили ноутбук.

Ресторан "Будапешт" горів в Ужгороді (ФОТО)

14 листопада о 21:08 до ужгородських вогнеборці надійшло повідомлення, що на Слов’янській набережній горить ресторан «Будапешт».

10 закарпатських чиновників заплатять штраф ... 867 гривень за порушення

Інспекторами Державної екологічної інспекції у Закарпатській області при проведенні планової перевірки дотримання вимог природоохоронного законодавства філією “В.Березнянське лісогосподарське агропромислове господарство” Державного підприємства “Закарпатське обласне управління лісогосподарських агропромислових господарств”   виявлено ряд порушень.

Закон вимагає, а Закарпатська прокуратура мовчить, «як риба»

Місяці зо три тому стаття про стан у сфері рибоохорони в нашій області «Озерний спрут Закарпаття» наробила чимало переполоху. Нагадаємо, що в ній йшлося про скандальне, незаконне господарювання ПрАТ «Закарпатський рибокомбінат».

У Закарпатті затримали нелегалів (ФОТО)

Минулої доби прикордонники відділу «Великий Березний» Чопського загону затримали черговий «дует» нелегалів, що прагнули дістатись до ЄС.

Затримали водія, який збив Ужгородського Миколайчика

Як зазначила Mукачево.net прес-секретар УДАІ в Закарпатській області Анна Трофімчук, водія вже притягнуто до відповідальності.

У локомотиві хотіли приховати від митників 21 блок сигарет

Сьогодні (13 листопада) прикордонники відділу «Чоп» під час прикордонно-митного контролю потяга сполученням «Москва - Братислава» запобігли незаконному переміщенню через кордон сигарет.

На Закарпаття незаконно везли айфони, шотландське віскі та французький коньяк

36 шт. «iPhone 5» та мобільних телефонів різних моделей, попередньою вартістю 70 тисяч гривень, намагався ввезти на територію України 38-річний тернопільчанин в обхід митних платежів.

Понад 8 млн гривень відшкодувала Закарпатьска податкова за кримінальними справами

На Закарпатті податкова міліція викрила 65 злочинів, з яких 58 (89,2%) – тяжкі та особливо тяжкі злочини у сфері оподаткування. За порушеними кримінальними справами відшкодовано 8,1 млн. грн. збитків. Розслідувано та направлено до суду 54 кримінальні справи. Про це повідомили у Державній податковій службі у Закарпатській області.

Справа по резонансному ДТП у Закарпатті передана до суду

Прокуратурою Мукачівського району закінчено розслідуванням кримінальну справу   за фактом резонансної дорожньо-транспортної пригоди, яка мала місце   20 квітня 2011 року між селами Нижній Коропець та Дерцен Мукачівського району, в результаті якої одна особа загинула, а ще одна отримала тілесні ушкодження середньої тяжкості.

1208 пачок сигарет вилучили у Закарпатті (ФОТО)

8 листопада на прикордонно-митний контроль в пункт пропуску «Ужгород» прибув мікроавтобус «Пежо» української реєстрації, яким керував наш співвітчизник, що слідував до Словаччини. Для перетину кордону водій свідомо обрав «зелений коридор», але це не врятувало його   від поглибленого огляду.

Закарпатку ошукали по телефону на 14 тисяч гривень

Черговою жертвою спритних аферистів стала 63-річна жителька Ужгородщини. На мобільний телефон пенсіонерки зателефонувала невідома особа, котра назвалася працівником Пенсійного фонду. Увійшовши в довіру до жінки, пройдисвіт попросив переказати на його банківський рахунок гроші в сумі 13800 гривень.

В Ужгороді викрили залу з гральними автоматами, замасковану під кіоск

Закарпатська міліція продовжує боротьбу з підпільним гральним бізнесом. Так, вечірньої пори в Ужгородський міськвідділ звернулася жителька міста, яка повідомила про те, що на одній з автобусних зупинок у Новому мікрорайоні міста незаконно функціонує зал з ігровими автоматами, на яких молодь спускає гроші.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат