Прокуратура оскаржила рішення Мукачівського міськвиконкому, який проігнорував результати тендеру

15.01.2019 18:20 КРИМІНАЛ

Прокуратура Закарпатської області подала позов до Господарського суду Закарпатської області в інтересах держави в особі Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

Звинувачуються Управління міського господарства Мукачівського міськвиконкому та приватне товариство (переможець результатів відкритих торгів). Прокуратура   подала до суду позовну заяву про невизнання результатів публічних торгів між цими суб'єктами та укладеного за їх результатами договору про виконання робіт.

Встановлено, що посадові особи управління міського господарства Мукачівського міськвиконкому під час проведення відкритих торгів із закупівлі робіт з будівництва системи водопостачання та каналізації по ряду вулиць у м. Мукачево неправомірно надали перевагу одному з учасників торгів безпідставно визнавши його переможцем.

В результаті, з представниками даного товариства, було укладено договір на проведення вказаних робіт на 11,5 млн грн.

За вказаним фактом слідчі ГУНП в Закарпатській області здійснюють досудове розслідування у кримінальному провадженні, з попередньою правовою кваліфікацією за   ч.2 ст. 346 КК України – (зловживання владою або службовим становищем).

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат