Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-20') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 3780, 20

Тіла загиблих на Гимбі альпіністів доставили до Міжгір’я

У Міжгірську райлікарню доставили тіла двох загиблих киян.

Митники вилучили брендовий одяг та взуття на 6 мільйонів гривень (ФОТО+ВІДЕО)

Цими вихідними чопські митники склали протокол про порушення митних правил щодо незаконного ввезення на територію України великої партії   незадекларованих брендових речей вартістю понад 6 мільйонів гривень.

Підозрюваний у вбивстві дитини попросив закрити його в СІЗО,   щоб уникнути помсти з боку родичів

У четвер практично в центрі Ужгорода на вул. Уральській виявили бездиханне тіло дитини. Хлопчик лежав у дренажному колодязі з мішком на голові й слідами насильницької смерті на тілі. Його особу відразу встановили, це був 13-річний Степан Баджо, що жив у ромському поселенні міста. Ще 14 січня він пішов у Інтернет-клуб і не повернувся. Родичі намагалися розшукати зниклого спочатку самостійно, а 17 січня заявили про це в міліцію.

Депутатку Ужгородської міськради взяли на хабарі

Днями до правоохоронців звернувся підприємець із повідомленням, що депутатка Ужгородської міськради просить у нього 5 тисяч доларів за сприяння в отриманні ділянки в центрі міста, повідомляє Мукачево.net.

Прикордонники вилучили у громадянина Молдови автівку за 140 тисяч гривень у Закарпатті (ФОТО)

На Закарпатті прикордонники Чопського загону спільно з митниками вилучили «Ауді» 2008 року випуску. Причиною вилучення автомобіля, який прибув у пункт пропуску «Тиса», стала розбіжність номера кузова з даними технічного паспорта транспортного засобу.

Закарпатські чиновники можуть сісти на 8 років

Прокуратурою Закарпатської області вже направлено до суду, кримінальну справу за обвинуваченням колишнього Ракошинського сільського голови та колишнього інженера-землевпорядника сільради у вчиненні ними злочинів, передбачених ч. 3 ст. 191 (заволодіння чужим майном, шляхом зловживання службовим становищем, вчинене за попередньою змовою групою осіб), ч.1 ст. 364 (зловживання службовим становищем, що спричинило істотну шкоду державі), ч. 2 ст. 367 (службова недбалість) та ч. 2 ст. 366 Кримінального кодексу України (службове підроблення).

У Закарпатті знайшли водія, який смертельно травмував жінку

21 січня, близько 20.00 на перехресті вулиць Джамбула та Галана, що у місті Ужгород, було скоєно наїзд на 47-річну жінку, яка від отриманих травм загинула на місці пригоди. Автомобіль з місця пригоди зник.

Закарпатець підробив свідоцтво про реєстрацію автомобіля

18 січня інспекторами ДПС ДАІ на автодорозі сполученням «Мукачево – Рогатин - Львів» для перевірки було зупинено автомобіль марки «ВАЗ-21011» під керуванням 28-річного мешканця міста Хуст. При перевірці документів свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу за своїм зовнішнім виглядом викликало підозру у його справжності.

Міліція займається чехом, який зник у Карпатах

19 січня на засіданні комісії з питань ТЕБ та НС   Воловецької РДА було прийнято рішення щодо тимчасового припинення пошуково-рятувальних робіт зниклого громадянина Чеської Республіки та надано доручення Свалявському РВ з обслуговування Свалявського та Воловецького районів УМВС продовжити проведення оперативно-розшукових заходів.

У Берегові чоловік у масці побив палицею адвоката

16 січня ввечері близько 17.00 невідомий у масці побив берегівського адвоката. Про це правоохоронців повідомила мати потерпілого, приватний нотаріус.

Зловмисник, який напав на ужгородського суддю, може сісти на 6 років

Прокуратура області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому   МВ УМВС в Закарпатській області за ч. 2 ст. 377 КК України (погроза або насильство щодо судді, народного засідателя чи присяжного – карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на строк до шести років).

Інспектори ДАІ за годину розшукали водія, який збив жінку у Закарпатті

16 січня до правоохоронців надійшло повідомлення від 41-річної жінки про те, що близько 19.00 у селі Великі Лучки Мукачівського району на неї було скоєно наїзд автомобілем, який не зупиняючись з місця пригоди зник. Який саме це був транспортний засіб вона помітити не встигла. З травмами жінку доставлено до районної лікарні.

У Закарпатті розшукують водія, який збив на смерть пенсіонера

Управлінням Державтоінспекції УМВС України в Закарпатській області розшукуються:
1. Вантажний автомобіль китайського або корейського виробництва марок «JAC», «FAW», «FOTON», кабіна білого кольору чотирьох дверна, кузов тентовий сірого кольору, на якому 5 січня, близько 11-ї години на вулиці Українській в місті Ужгороді було здійснено наїзд на пішохода. Вказаний автомобіль не зупиняючись з місця пригоди зник.

Прикордонники вилучили у закарпатця MARTINI ASTI та ASTI MONDORO на 57 тисяч гривень (ФОТО)

Минулими вихідними вирішив перевірити своє везіння один з наших співвітчизників, який здійснював регулярні перевезення пасажирів через міжнародний пункт пропуску «Тиса».

Понад 4   тонни брендового одягу та взуття зупинили на українсько-словацькому кордоні

Працівники Чопської митниці та співробітники Служби безпеки України припинили спробу незаконного ввезення до України більше ніж 7-ми тисяч предметів одягу, взуття й аксесуарів провідних світових виробників. Серед виявленого одяг від «Dior»,   «Valentino», «Calvin Klein» та «Armani», взуття від «Moschino» та «Prada», жіночі сумки від «Stefanel» та «Bracciallini», а також парфуми, білизна і капелюшки відомих будинків моди.

На кордоні з Угорщиною вилучили викрадений «БМВ» та мікроавтобус «Мерседес» з підробленими номерами

У пункті пропуску «Тиса» прикордонники та митники затримали легковий автомобіль «BMW» та мікроавтобус «Мерседес».

Прикордонники виявили неподалік кордону з Угорщиною 22 ящики сигарет

Протягом доби прикордонники Мукачівського загону запобігли двом спробам незаконного переміщення через державний кордон тютюнових виробів.

Троє людей загинули через самовільно встановлений котел і бездіяльність газовиків

17 грудня в Іршаві стався нещасний випадок — через отруєння чадним газом загинули троє людей, у тому числі 4-місячна дитина. Ще четверо потрапили в реанімацію («РІО» свого часу повідомляла про це).

Прокуратура притягнула до відповідальності службових осіб перинатального центру

Торік у сфері охорони здоров’я притягнуто до відповідальності 64 винних посадовця.

5 осіб притягли до відповідальності за результатами операції "Новорічна ялинка"

У період з 5 по 31 грудня 2012 року на території Закарпатської області Державною екологічною інспекцією у Закарпатській області проведено щорічну операцію "Новорічна ялинка", яка була направлена на забезпечення охорони лісів від незаконних рубок шпилькових насаджень у передноворічний період.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат