На Закарпатті затримано прикордонників які вимагали 700 доларів США від свого колеги

28.02.2019 16:13 КРИМІНАЛ

Затримано інспекторів прикордонної служби митного посту «Солотвино», які, за попередньою інформацією, вимагали від колеги 700 доларів США за нерозголошення фактів його причетності до контрабанди тютюнових виробів через державний кордон України, що не відповідають дійсності.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні проводять слідчі теруправління ДБР, розташованого у м. Львові, за матеріалами співробітників відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ в Закарпатській області та працівників відділу внутрішньої безпеки Мукачівського прикордонного загону «Захід».

Прикордонників затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру в отриманні та вимаганні неправомірної вигоди (частина 3 статті 368 Кримінального кодексу України).

У разі доведення вини прикордонникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади терміном до 3 років.

Процесуальне керівництво досудового розслідування здійснює військова прокуратура Ужгородського гарнізону.

ДЕРЖАВНЕ БЮРО РОЗСЛІДУВАНЬ

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат