Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-20') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 3760, 20

Cуддю-хабарника з Тячева визнали винним і позбавили волі на рік і 6 місяців

Набрав законної сили вирок Апеляційного суду Івано-Франківської області стосовно колишнього голови Тячівського районного суду Закарпатської області, який вимагав та одержував хабарі від місцевих мешканців за прийняття судових рішень на їхню користь.

Через сварку з хлопцем 14-річна школярка порізала собі вени

Вечірньої пори «швидка» доставила у Міжгірську ЦРЛ місцеву школярку-дев'ятикласницю з різаною раною лівого зап'ястя руки.

Хутра на 300 тисяч гривень вилучили у Закарпатті (ФОТО)

700 штук дорогого хутра, які намагалися завезти до України наші співвітчизники без сплати митних платежів, вилучили чопські інспектори на митному посту «Лужанка».

Москаль: «Закарпатська міліція   й не думає розшукувати Копчу»

Нардеп Геннадій Москаль направив міністрові МВС Віталієві Захарченку депутатське звернення з приводу відомої справи Копчі.

Начальник райвідділу міліції збив жінку, яку від удару   відкинуло під колеса фури... (ДОПОВНЕНО)

ДТП зі смертельним результатом сталася в середу близько 7-ї години на трасі «Київ — Чоп» біля с. Клячаново Мукачівського району. 49-річна місцева мешканка рухалася по автотрасі на велосипеді (хоча поряд прокладена велосипедна доріжка, а на дорозі встановлено знак, що забороняє рух велосипедистів) і була збита автомобілем «Skoda Fabia» (на фото).

У Берегові жорстоко побили керівника міської організації Партії регіонів (ДОПОВНЕНО)

Напад стався в понеділок 11 лютого в м. Берегово близько 8-ї години. Двоє невідомих чоловіків у чорних спортивних шапочках накинулися на 54-річного депутата Берегівської міськради прямо біля його будинку, побили металевими палицями і втекли.

У колишніх "зеків" вилучили 9 патронів

Дільничний інспектор Ужгородського райвідділу міліції отримав оперативну інформацію про те, що в закинутому будинку в селі Тарнівці Ужгородського району перебувають невідомі особи.

У вантажівці майже 16 тисяч блоків сигарет, вартістю понад мільйон гривень

Вчора пізно ввечері інспектори митного поста «Лужанка» Чопської митниці спільно з працівниками Мукачівського прикордонного загону попередили незаконну спробу переміщення великої партії сигарет – майже 16 тисяч блоків, прихованих у вантажівці.

В Ужгороді за добу згоріли дві автівки

11 лютого о 6:30 на пункт зв’язку оперативно-диспетчерської служби Управління ДСНС України у Закарпатській області надійшло повідомлення про пожежу в автомобілі "ВАЗ-2101" на вулиці Погорєлова в місті Ужгород.

У внтажному потязі хотіли перевезти 6 ящиків сигарет

Минулими вихідними в залізничному пункті пропуску «Павлово» прикордонним нарядом відділу прикордонної служби «Паладь Комарівці», спільно з представниками митниці, було виявлено шість ящиків сигарет.

В Закарпатті побили депутата до пів смерті

11 лютого, близько 8 години у Берегові побили депутата.   Інформацію Мукачево.net підтвердили у ВГЗ УМВС України в Закарпатській області.

Віктор Балога погрожує Президенту Януковичу та звинуватив його у терорі

«Так чи інакше, рано чи пізно, але Вам, пане Президенте, потрібно буде добре подумати. Бо жодній країні не вдалося побудувати громадянське суспільство через примус і терор до власного народу – тільки через рівність, яку забезпечує влада», – наголосив Балога на своїй сторінці у Фейсбуці.

У стані алкогольного сп’яніння мукачівець втратив стопу

7 листопада близько 05.07 год. до Закарпатської прокуратури з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері з чергової частини ЛВ на ст. Мукачево зателефонували, повідомивши про те, що о 04.45 год. машиніст вантажного потягу депо Львів-Захід застосував екстрене гальмування поблизу ст. Мукачево, щоб попередити наїзд на 28-річного мукачівця.

Прокуратура притягнула до відповідальності 63 закарпатських чиновників

Як засвідчили проведені органами прокуратури області перевірки контролюючих та правоохоронних органів, вжиті останніми заходи не повною мірою впливають на стан законності у сфері забезпечення конституційних засад підприємницької діяльності.

Закарпатець може сісти на 3 роки через проникнення в автомобіль судді

Прокуратура області здійснює контроль за ходом досудового   розслідування кримінального провадження розпочатому МВ УМВС в Закарпатській області за ст.15 – ч. 1 ст. 185 КК України (замах на таємне викрадення чужого майна (крадіжку) – карається штрафом від   п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк   до   двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років).

У Виноградові вже 4 роки не можуть похоронити тіло згвалтованої дівчини

Спочатку цю дитину у Виноградові зґвалтували, потім по-звірячому вбили, потім цю справу розслідували, довго в суді розглядали, винесли звинувачувальний вирок, а зараз всю цю роботу скасували і направили на новий судовий розгляд до нас, у Виноградів, у Виноградівський районний суд.

Закарпатцеві, який переправляв нелегалів, дали 4 роки

На Закарпатті засуджений учасник незаконного   переправлення осіб через кордон, який 2 роки переховувався від слідства.

Чи поставлено крапку у справі Гонгадзе?

Суд виніс рішення щодо Олексія Пукача, який убив журналіста Георгія Гонгадзе. Пукача визнали винним і присудили до довічного ув’язнення. Щоправда, всім зрозуміло, що Пукач лише виконував завдання згори, тому дивно, що суд не став розглядати це питання. Навіть сам Пукач після оголошення вироку визнав у суді, що готовий сидіти лише у випадку, якщо разом із ним за гратами будуть тодішній президент Кучма та тодішній глава його адміністрації Литвин.

Шлях до Лінча

Підпали автомобілів невпинно перетворюються на найпоширеніший спосіб неформального з’ясування стосунків на Закарпатті. Так, якщо в 2010 р. на Закарпатті спалили всього 6 машин, то в 2011-му — 12, а до листопада 2012-го — 15.

Прокуратура контролює розслідування факту розбійного нападу у Закарпатті

Прокуратура області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому СУ УМВС в Закарпатській області за ст. 14 - ч. 2 ст. 187 КК України ( розбій, вчинений за попередньою змовою групою   осіб,   – карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна).

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат