Катерина Карнаухова

07.03.2019 20:23 КРИМІНАЛ

Слідчі спеціалізованого відділу з розслідування злочинів проти життя та здоров’я правоохоронця продовжують розслідування кримінального провадження за фактом смерті лейтенанта поліції Берегівського відділу.

У травні 2018 року до Берегівської ЦРЛ із села Велика Бакта була доставлена каретою швидкої допомоги в непритомному стані дільничний офіцер Берегівського відділення поліції. Не приходячи до свідомості, 22 травня дівчина померла.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 ККУ (Умисне вбивство).

На даний час розслідування резонансного злочину триває.

У кримінальному провадженні наразі проведено вже три судово-медичні експертизи померлої, із залученням до їх виконання провідних спеціалістів у галузі судової медицини Закарпаття, а також досвідчених медиків.

Всі експерти прийшли до єдиного висновку: жінка-правоохоронець померла внаслідок хвороби. Жодних насильницьких дій, які б спричинили її смерть, не виявлено.

Разом із тим, з метою неупередженого та об’єктивного розслідування, слідчим ініційовано проведення додаткової судово-медичної експертизи померлої, яку проводять експерти Головного бюро судово-медичної експертизи міста Києва. На даний час правоохоронці очікують висновку даної експертизи, яка триває.

Керівництво поліції Закарпаття просить громадськість та представників ЗМІ не спекулювати на горі батьків дівчини. Запевняємо, що розслідування у справі проводиться об’єктивно, а рішення ґрунтуватиметься на зібраних та перевірених доказах, - повідомляє прес-служба поліції.

У той же час у розслідування поліції не вірять самі батьки загиблої. Вони впевнені, що дівчину вбили. Катерина Карнаухова була принциповим поліцейським і вела боротьбу з наркотогровцями.

Деталі у відеосюжеті ТК "Сіріус":

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат