Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-08') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 3860, 20

Через Україну намагалися незаконно переправити позашляховик вартістю 110 тисяч гривень

Громадянин Молдови, який повертався з Італії транзитом через територію України додому, у зоні митного поста «Тиса» припаркував свій джип марки «VOLKSWAGEN TOUAREG» у спрощену смугу контролю – «зелений коридор» та надав інспекторам свідоцтво про реєстрацію даного автомобіля номерними знаками Республіки Молдова. Однак, під час здійснення митних формальностей було встановлено, що даний транспортний засіб перетинав інший пункт пропуску на українсько-молдовському кордоні під цим же реєстраційним номерним знаком, але з іншим VIN-кодом та під керуванням господарки - громадянки Молдови. Аби з’ясувати усі обставини та правомірність переміщення автівки, Чопська митниця направила терміновий запит до правоохоронного Департаменту Митної служби при Міністерстві Фінансів Республіки Молдова.

У закарпатця вилучили психотропи (ФОТО)

6 листопада надвечір на прикордонно-митний контроль в пункт пропуску «Тиса» прибув мікроавтобус «Мерседес» української реєстрації, під керуванням нашого співвітчизника. Під час проходження водієм всіх передбачених процедур для перетину кордону, у прикордонників виникли сумніви щодо транспортного засобу та вантажу, що у ньому переміщувався.

Берегівська СЕС заплатить 5 тисяч гривень штрафу

Вищий господарський суд України підтвердив законність накладення Закарпатським обласним територіальним відділенням Антимонопольного комітету України штрафу в 5 тис. грн на ДЗ «Берегівська районна санітарно-епідеміологічна станція» за зловживання монопольним становищем.

Закарпатця притягнуть до відповідальності за марихуану

Нещодавно, вечірньої пори воловецькі правоохоронці затримали за скоєння адмінправопорушення в селищі Нижні Ворота 29-річного місцевого жителя. Під час особистого огляду в затриманого знайшли портсигар, в якому той зберігав близько семи грамів марихуани. За незаконне зберігання наркотиків фігуранта справи притягають до відповідальності.

Прокуратура порушила справу за гральний бізнес

6 листопада, прокурор міста Ужгорода Іван Штефанюк порушив кримінальну справу за фактом зайняття гральним бізнесом в приміщенні бару «Берлога» розташованого в м. Ужгороді на вул. Минайській, (ч. 1   ст. 203-2 КК України - карається штрафом від десяти до п'ятдесяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян).

Міліція розшукує водія, який збив на смерть пішохода у Закарпатті

Серед ночі на узбіччі дороги в селі В.Водяне Рахівського району люди виявили бездиханне тіло молодого чоловіка. Про пригоду повідомили в райвідділ міліції. Прибувши на місце події, правоохоронці з’ясували, що 29-річного потерпілого смертельно травмував невідомий автомобіль, водій якого втік з місця трагедії. Смерть нещасного настала внаслідок відкритої черепно-мозкової травми.

Прикордонники Чопського загону затримали трьох нелегалів, що прагнули дістатись до ЄС

У першому випадку невдачею закінчилась спроба незаконного вояжу для чоловіка, який самотужки хотів потрапити до Словаччини через ділянку кордону відділу прикордонної служби «Гута». Від незаконного перетину державного кордону чоловіка «втримав» прикордонний наряд, який самостійно виявив і затримав незнайомця. Затриманий повідомив, що є громадянином Російської Федерації, але документально підтвердити свої слова не зміг.

Вирок стосовно Сидора залишено без змін

Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ залишив без змін вирок, винесений Апеляційним судом Закарпатської області громадянинові України Д. Сидору за посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, повідомляє прес-центр Служби безпеки України.

У ДТП дворічної давнини, в якій загинули двоє людей, встановлено винного

Прокуратура Тячівського району завершила розслідування кримінальної справи про резонансну дорожньо-транспортну пригоду, що сталася ще 25 квітня 2010 року в селі Верхнє Водяне Рахівського району, внаслідок якої загинули двоє осіб, повідомляє прес-служба прокуратури в Закарпатській області.

Закарпатських дітей, яких вважали мертвими, знайшли живими

30 жовтня в Перечинський райвідділ міліції звернувся житель райцентру та повідомив, що 26-го жовтня його донька, 2000-го року народження, разом з його племінницею, 2003-го року народження, пішли з дому у напрямку площі Народної, що в м. Перечин та не повернулися.

Ужгородка передала метамфетамін ув’язненому

Молодому ужгородцю, який на даний час перебуває в ув’язненні за скоєння злочину, надійшла передача від приятельки. Однак коли працівники пенітенціарної установи ретельно оглянули передачу, то виявили в упаковці з-під майонезу ретельно замаскований пакет, наповнений білою кристалічною речовиною вагою близько двох грамів, схожою на наркотик метамфетамін.

Міліція порушила справу проти закарпатця за крадіжку шуби

Із заявою в міліцію звернувся молодий приватний підприємець, житель одного з сіл поблизу Ужгорода.
Чоловік має в місті свій магазин одягу, звідкіля невідомий зловмисник викрав післяобідньої пори шубу вартістю близько чотирьох тисяч гривень.

В Ужгороді жінка намагалася продати 2 своїх дітей

31 жовтня 37-річна ужгородка пропонувала перехожим купити у неї двох трирічних синів. Один з перехожих повідомив про   цю ситуацію правоохоронців. Останні, виїхали на місце і   затримали горе-мати. Свою дику поведінку жінка мотивувала важким матеріальним становищем: мовляв, не має за що їх годувати… При цьому про суму, за яку вона готова віддати діток, не йшлося.

СБУ затримала закарпатців, які переправляли нелегалів до ЄС

Служба безпеки України ліквідувала транснаціональний канал незаконного переправлення осіб через державний кордон України.

Податкова міліція Закарпаття припинила діяльність фіктивного підприємства

З червня по серпень 2012 року його послугами скористалося більше 1200 суб’єктів підприємницької діяльності з 20 областей України. Користуючись документами ужгородського товариства, ці платники штучно сформували податковий кредит з ПДВ на 25,5 млн.грн.

7 нелегалів затримали у Закарпатті (ФОТО)

Минулої доби прикордонники Чопського загону припинили декілька спроб незаконного перетину державного кордону поза пунктами пропуску через державний кордон.

Прикордонники затримали грузинів у Закарпатті (ФОТО)

Сьогодні на світанку прикордонники поста «Оноківці» відділу прикордонної служби «Ужгород» Чопського загону затримали чергову групу незаконних мігрантів, цього разу -   з Грузії.

Українця зловили на кордоні з 52 пляшками дорогого італійського шампанського

Замість двох літрів вина, як це передбачено вітчизняним митним законодавством, громадянин України вирішив «непомітно» та без оподаткування завезти з-за кордону 52 пляшки дорого італійського шампанського торгової марки «Martini Asti» (D.O.C.G. spumanti), що коштує щонайменше 13 тисяч гривень.

Прикордоннники вилучили психотропів на 2 тисячі гривень у Закарпатті (ФОТО)

29 жовтня поточного року на прикордонно-митний контроль в пункт пропуску «Тиса» прибув мікроавтобус «Мерседес» української реєстрації, яким керував наш співвітчизник. Під час проходження водієм всіх необхідних процедур для перетину кордону у прикордонного наряду «Огляд транспортних засобів» виникли сумніви щодо транспортного засобу, яким рухався українець, тому було прийнято рішення про проведення поглибленого огляду авто інспекторами прикордонної та митної служб.

Сільського голову судитимуть за 300 євро хабара у Закарпатській області

Прокуратурою області вже закінчено розслідування та скеровано до Перечинського райсуду кримінальну справу за обвинуваченням Зарічевського сільського голови у одержанні хабара в особливо великому розмірі (ч.3 ст.368 КК України -   карається позбавленням волі на строк від восьми до дванадцяти років з конфіскацією майна та з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років).

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат