В Ужгороді чоловік намагався підірвати себе гранатою

02.01.2019 16:02 КРИМІНАЛ

Під час перемовин керівництво поліції області вмовило чоловіка здатися.

Учора, 1 січня, о 15:19 на лінію «102» надійшло повідомлення від 34-річного мешканця Ужгорода про те, що він має намір покінчити життя самогубством.

Слідчо-оперативна група, прибувши в закинуте приміщення на вулиці Горянській, в якому на даний час ніхто не проживає, виявила чоловіка, який тримав у руках гранату й погрожував підірвати себе.

На перемовини з самогубцем прибули начальник Головного управління Національної поліції в Закарпатській області та командир роти поліції особливого призначення. В ході перемовин чоловік погодився добровільно видати дві бойові гранати типу "Ф-1".

Того ж дня поліцейські оглянули будинок 34-річного в Ужгороді. Була підозра, що він може зберігати вдома зброю. У гаражі правоохоронці виявили та вилучили півтора десятка патронів до автоматичної зброї. Їх разом із гранатами направлено на експертизу.

<p>За даним фактом поліція Ужгорода розпочала кримінальне провадження за ст.263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами). Причину такої поведінки ужгородця та всі обставини справи з’ясовують слідчі, повідомляє <a href="https://zk.npu.gov.ua/news/nezakonne-povodzhennya-zi-zbrojeyu-ta-bojepripasami/zakarpatska-policziya-rozpochala-kriminalne-provadzhennya-za-faktom-nezakonnogo-povodzhennya-zi-zbrojeyu-ta-bojepripasami/" target="_blank">Відділ комунікації поліції Закарпатської області</a>

<p>За сторонньою інформацією чоловік — колишній АТОшник.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат