Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-08') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 3940, 20

Троє дітей опинилися в лікарні через зіткнення «Ауді» й... підводи

ДТП сталася на автодорозі біля с. Нижній Коропець Мукачівського району. 50-річний водій легковика «Ауді» з невідомих поки що причин виїхав на зустрічну смугу й зіткнувся з кінною підводою, що рухалася назустріч.

Закарпатці викачують паливо   з нафтопроводу

Минулих вихідних під час обходу нафтопроводу ДП «Прикарпатзахідтранс», що належить російській фірмі, служба охорони виявила незаконне врізання в полі біля с. Підгорб Ужгородського району.

До контрабандного тунелю   додалася справа самовільного   захоплення землі

Справа про тунель до Словаччини, який викрили ще в липні, розвивається далі. 17 вересня прокуратура Закарпатської області порушила кримінальну справу стосовно двох закарпатців, підозрюваних у причетності до контрабандного тунелю, за фактом самовільного захоплення земельної ділянки.

Митника і міліціонера судитимуть у Закарпатській області

Прокуратурою Закарпатської області вже пред’явлено обвинувачення та направлено до суду, кримінальну справу за фактом незаконного переправлення осіб через державний кордон вчинене організованою групою (ч. 2 ст. 332 КК України - караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років з конфіскацією засобів вчинення злочину).

На лісника-хабарника з Рахівщини порушили кримінальну справу

Прокуратурою Закарпатської області порушено кримінальну справу стосовно майстра лісу за фактом одержання хабара у значному розмірі (ч. 2 ст. 368 КК України - карається позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна та з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років).

Рушницю з набоями хотіли незаконно ввезти в Україну

Днями у міжнародному пункті пропуску «Тиса» на українсько-угорському кордоні, інспектори Чопської митниці попередили спробу незаконного ввезення на територію України   мисливської рушниці.

На Тячівщині 5 осіб отруїлося чадним димом

У селі Терново Тячівського району в приватному будинку на вул. Южинського сталася прикра подія, через коротке замикання в пральній машині загорілося приміщення кухні. Внаслідок цього   родина з п’яти людей, серед яких і неповнолітні діти віком 13 та 15 років, з діагнозом отруєння чадним димом потрапили до приймального відділення Тячівської райлікарні. Стан потерпілих задовільний. Про це в оперативно-рятувальну службу Закарпаття лікарі повідомили 18 вересня.

Прокуратура здійснює перевірку за зверненням журналістки Рижової

17 вересня, прокурором м. Ужгород, за вказівкою прокуратури Закарпатської області, організовано перевірку в порядку ст.. 97 КПК України за зверненням закарпатської журналістки.
До прокуратури міста Ужгорода 17 вересня звернулася журналістка Вікторія Рижова щодо незаконного оприлюднення її персональних даних в газеті Ужгродської міської ради та виконкому «Ужгород».

Стосовно двох закарпатців, причетних до контрабандного тунелю, порушили кримінальну справу

Слідчий відділ УСБУ в Закарпатській області порушив 20 липня кримінальну справу за фактом організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України та вчинення незаконного придбання, зберігання і транспортування з метою збуту незаконно виготовлених тютюнових виробів(ч.2 ст.332, ч.1 ст.204 КК України).

Двох громадян Молдови затримали у Закарпатті, їхню долю вирішить суд (ФОТО)

Минулими вихідними прикордонники відділу «Ужгород» Чопського прикордонного загону припинили спробу незаконного перетину кордону двома особами без документів. У даному випадку правопорушників на світанку виявив прикордонний наряд.

Прикордонники затримали жінку з підробленим паспортом у Закарпатті

У пункті пропуску «Тиса» затримано українку з підробленим паспортом і виявлено психотропні медпрепарати.

Син головного нарколога збив на смерть жінку

Аварія сталася в неділю вранці в Ужгороді. «Мерседес» на великій швидкості в районі «Океану», що на Грушевського, збив пенсіонерку, 57-річну ужгородку. Жінка, на яку наїхав автомобіль, померла на місці. Водія «Мерседеса» доправлено до лікарні. Автомобіль поміщено на штрафмайданчик.

П’яний міліціонер збив пішохода

Прокуратура м. Ужгорода вирішує питання про порушення кримінальної справи стосовно старшого лейтенанта ужгородської міліції, який у стані алкогольного сп’яніння збив пішохода.

Депутат сільради стріляв   у кафе з забороненої зброї

Прокурор Закарпатської області порушив кримінальну справу стосовно одного з депутатів Білоцерківської сільської ради Тячівського району за вчинення хуліганства та незаконне поводження зі зброєю, повідомляє прес-служба прокуратури в Закарпатській області.

У Закарпатті на кордоні виявили 400 таблеток-психотропів

Протягом минулої доби в міжнародному пункті пропуску через державний кордон «Тиса» припинено переміщення через державний кордон 380 пігулок психотропної дії.

Депутат із Закарпаття відповідатиме за стрілянину

Прокурор Закарпатської області порушив кримінальну справу стосовно одного з депутатів Білоцерківської сільської ради Тячівського району за вчинення хуліганства та незаконне поводження зі зброєю (за ч.4 ст. 296 КК України та ч.1 ст.263 КК України).

Справу грузина, котрий нелегально переправляв в ЄС своїх співвітчизників, направили до суду

Прокуратурою Закарпатської області   вже направлено до суду кримінальну справу стосовно громадянина Грузії, котрий організував незаконне переправлення чотирьох співвітчизників через державний кордон України(ч.2 ст.332 КК України -   караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років з конфіскацією засобів вчинення злочину).

Закарпатка ледь не довела дитину до смерті

З диким випадком стикнулися лікарі й правоохоронці на Перечинщині. В районну лікарню «швидка» доставила з с.Зарічево цього району у вкрай важкому преагональному стані однорічного хлопчика.

На Закарпаття хотіли ввезти незадекларований товар вартістю 1,3 млн. грн.

Вчора чопські митники під час оформлення вантажівки із Угорщини виявили незадекларований товар, вартістю понад 1,3 мільйона гривень.

Чоловік хотів покінчити з життям, стрибнувши з даху багатоповерхівки

Учора, 11 вересня, о 19:15 надійшло повідомлення про можливість скоєння самогубства з даху багатоповерхового житлового будинку, за адресою: м.Ужгород, вул. Л.Толстого.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат