Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-08') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 3960, 20

На міліціонера, що незаконно привласнив «Volkswagen Toureg», порушили кримінальну справу

Встановлено, що колишній старший дізнавач відділу дізнання Ужгородського МУ ГУМВС у жовтні 2009 року порушив кримінальну справу за фактом підробки та використання громадянином Словаччини доручення для переміщення через кордон України автомобілю марки «Volkswagen Toureg». Авто у словака вилучили. Відтак дізнавач, провів незаконну виїмку автомобіля із митного поста «Ужгород» Чопської митниці і, не відправивши його для зберігання на штрафмайданчик, ввірив, невстановленим особам.

Прикордонники затримали на Закарпатті трьох нелегалів з Сирії

Трьох громадян Сирії затримали прикордонники відділу «Ужгород» Чопського прикордонного загону.У сирійців не було відповідних документів.

Державна екологічна інспекція у Закарпатській області виявила порушення Лісового Кодексу України

Державна екологічна інспекція у Закарпатській області в ході проведення планової перевірки філії ГДСЛАП “Закарпатагроліс” «Свалявадержспецлісгосп» виявила незаконну рубку дерев до ступеня припинення росту,   пошкодження дерев до ступеня неприпинення росту, незадовільну та несвоєчасну очистку місць рубок від порубкових залишків, що є порушенням Лісового Кодексу України.

У закарпатки з вентиляційної труби вкрали 52 тис. доларів...

Мешканка Виноградова обладнала сховок для 52 тисяч доларів у… вентиляційній трубі кухонної кімнати.

13-річні школярки вкрали перфоратор

У Виноградові дві 13-річні сестри-школярки викрали зі складу перфоратор, флекс і електричний кабель.

П’яний син убив свого батька...

82-річного мешканця одного з сіл Свалявщини днями виявив мертвим у ліжку сільський фельдшер.

Митники перешкодили ввезенню травматичного пістолета та набоїв до нього

Вчора (05.09.12) пізнього вечора на митному посту «Тиса» чопські інспектори попередили ввезення до України зброї - пістолет травматичної дії з набоями. Повертаючись з Хорватії до Росії на автомобілі марки “Кадиллак» транзитом через територію нашої держави, 40-річний росіянин під час проходження митного контролю обрав «зелений коридор».

Закарпатського лісника за незаконну рубку можуть посадити на строк до 3 років

Хустською міжрайонною прокуратурою вже закінчено розслідування та направлено на судовий розгляд кримінальну справу, порушену торік, відносно старшого майстра лісу Нижньобистрянського лісництва ДП «Хустське ДЛГ» за зловживання владою та службове підроблення.( ч.2 ст 364 та ч.2 ст. 366 КК України).

Жінка викрала на Закарпатті маля, проти неї порушено кримінальну справу

Вчора, 3 вересня близько сьомої вечора із палати   дитячого відділення Свалявської ЦРЛ, 36-річна жінка викрала тримісячного хлопчика.  

У Берегівській міськраді вимагали 600 доларів хабара

З заявою в міліцію звернувся мешканець Берегова, який повідомив про те, що працівник одного з відділів Берегівської міської ради вимагає від його знайомих, мешканців Мукачева, хабар за сприяння в поселенні в місцевий гуртожиток і отримання в подальшому прописки в місті.

Закарпатці відповідатимуть за свої метамфетамін та марихуану

33-річний житель Виноградова роздобув десь наркотичну речовину метамфетамін і вирішив на цьому підзаробити. Знайшовся і молодий клієнт, житель Іршави, який погодився викласти за дозу дурман-зілля 600 гривень. Однак про наркооборудку довідалися працівники міліцейського відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків. Спільно з бійцями спецпідрозділу «Беркут» вони затримали вечірньої пори згаданого виноградівця на вулиці міста біля будинку під час збуту наркоти.

Малолітня закарпатка поцупила грошей і золота

У Перечинський райвідділ міліції звернувся із заявою пенсіонер з села Т.Ремета цього району.

Чиновника міграційної служби затримали на одержанні хабара

28 серпня прокуратурою Закарпатської області порушено кримінальну справу за фактом одержання хабара в особливо великому розмірі заступником начальника управління у справах біженців Головного управляння державної міграційної служби в Закарпатській області ( ч.3 ст. 368 КК україни).

У Карпатах знайшли тіло жителя Тячівщини, який загубився у горах під час мандрівки

28 серпня, близько 15 години до закарпатських гірських рятувальників Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Територіального управління МНС у   області надійшло повідомлення про виявлення   у Рахівських горах тіла чоловіка.

Ще одного ужгородського чиновника взяли на хабарі

Заяву про вимагання хабаря у розмірі трьох тисяч доларів написав учора до міліції 21-річний громадянин Сомалі, котрий майже рік мешкає на Україні.

Прокуратура притягнула до відповідальності людину без вищої освіти, що керувала будинком творчості

Через безконтрольність з боку працівників відділу освіти Міжгірської РДА, посаду керівника Міжгірського районного будинку дитячої творчості, займала особа, яка, в порушення вимог ст. 21 Закону України „Про позашкільну освіту”, не мала вищої педагогічної освіти і вдалася до підроблення документу про її здобуття.

Причини підпалу 20 га лісу на Берегівщині з’ясовуватиме прокуратура

26 серпня Берегівським РВ УМСВ в Закарпатській області порушено кримінальну справу за фактом умисного пошкодження майна шляхом підпалу ( ч.2 ст. 194 КК України).

Міліціонера, що побив затриманого, таки судитимуть

Прокуратурою вже закінчено розслідування та направлено на судовий розгляд кримінальну справу   за обвинуваченням дільничного інспектора міліції Мукачівського МВ УМВС в Закарпатській області   Д. у   перевищенні влади або службових повноважень, що супроводжувалося насильством або болісними і такими, що ображають особисту гідність потерпілого, діями (ч.2 ст. 365 КК України)

Посадовці обласної екологічної інспекції безпідставно не нараховують збитки за порушення

Прокуратурою області вживаються заходи щодо дотримання законності при проведенні перевірок органами контролю у сфері охорони навколишнього природного середовища.  

Тячівський чиновник відповість   за хабар

Прокуратура Закарпатської області завершила розслідування кримінальної справи про обвинувачення службової особи в одержанні хабара, повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат