Жорстоке вбивство 19-річного хлопця: Заговорили свідки

26.10.2018 16:53 КРИМІНАЛ

У залі Мукачівського міськрайонного суду в понеділок допитували свідків у справі 19-річного Володимира Вереша. Жахлива бійка сталася в селі Горонда на Мукачівщині ще 10 січня цього року. Тоді молодики із села Жнятино Мукачівського району приїхали в село Горонда, щоб помститися юнакам з цього села за конфлікт на дискотеці напередодні. Четверо молодиків побили двох юнаків з Горонди і один з них помер від удару битою в голову.

Тоді ж поліція встановила всіх чотирьох нападників, але затримала лише одного, який, за свідченням очевидців, завдав смертельний удар. Згодом виявилося, що пряма провина за смерть хлопця лежить на ще одному нападнику, згодом знайшли і затримали і його. Зараз по цій справі тривають судові засідання, і очевидці та учасники жорстокої бійки розповідають про страшні епізоди.

Компанія, в якій був загиблий Володимир, нічого не підозрюючи, стояли на подвір’ї, як раптом почули про сутичку, в якій брав участь їхній товариш. І хлопці одразу побігли на допомогу. Нападники натягнули на хлопця капюшон і били битами по голові, поки той знепритомнів. На жаль, юнак загинув від травм. Свідки кажуть, що нападники були вкрай нахабні, і після розправи з жертвами нікуди навіть не тікали.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат