У селі Верхнє Водяне Рахівського району внаслідок зіткнення автомобіля зі шлагбаумом загинув чоловік

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 22.10.2018 13:31 КРИМІНАЛ

Водій був п’яний. Поліція розпочала за даним фактом кримінальне провадження. Винуватця трагедії затримано.

20 жовтня, ввечері в Рахівське відділення поліції надійшло повідомлення з   Рахівської лікарні про те, що в кареті швидкої допомоги помер чоловік, який травмувався внаслідок ДТП.

Загиблим виявився 56-річний житель села Верхнє Водяне Рахівського району. Як встановили правоохоронці, того дня чоловік відпочивав зі своїми родичами та знайомими.   Близько   16-ї години, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, компанія вирішила з’їздити на місцеве кладовище.

За кермом автомобіля "Nіssаn Pаtrоl" іноземної реєстрації перебував у нетверезому стані 34-річний племінник загиблого, житель Верхнього Водяного. В салоні були троє пасажирів.

Під час заїзду на кладовище п’яний водій не впорався з керуванням і в’їхав у привідкритий шлагбаум. Той потрапив у салон машини, спершу травмував переднього пасажира, а далі смертельно травмував чоловіка, який сидів на задньому сидінні. Від отриманих травм потерпілий помер у кареті «швидкої».

Поліція розпочала за даним фактом кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Винуватця трагедії затримано, транспортний засіб поміщено на штрафмайданчик Рахівської поліції.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат