Адвокат родини збитої на смерть дівчини водієм-іноземцем   обманув своїх клієнтів

26.10.2018 22:11 КРИМІНАЛ

Ми повідомляли, що в середині вересня юнак із дівчиною, громадяни Ізраїлю та Німеччини, на автомобілі «Фольксваген» збили 15-річну дівчину на пішохідному переході біля Ужгорода і з місця аварії втекли. Їх було затримано під час спроби перетнути держкордон.

Згодом водієві-іноземцю було оголошено про підозру. За фактом аварії було відкрито кримінальне провадження за двома статтями. Хлопця взяли під варту, але його адвокати подали апеляцію і суд випустив іноземця під цілодобовий домашній арешт, зваживши на те, що у нього невиліковна хвороба. Через таке рішення в Ужгороді відбувся пікет будівлі Апеляційного суду.

Та стали відомі факти, через які водій-іноземець може бути покараний умовно, без взяття під варту — все через те, що нібито родина покійної дівчинки не хоче такого покарання для вбивці їхньої доньки. Адвокат родини дівчинки шахрайським шляхом підготував лист до суду, у якому нібито батьки загиблої дівчинки не вимагають суворого покарання для водія-вбивці. На своїй сторінці у Facebook громадська активістка Лора Приходько (Лариса Ступак) оприлюднила лист до поліції від батьків, які вважають, що їх обманув адвокат. Від того, чи вдасться батькам довести, що їх обманули, залежить остаточний вирок щодо водія-вбивці.

Читайте також:
На трасі Київ-Чоп загинула школярка з Ужгорода
Водій, що збив 15-річну дівчину, мав ізраїльске громадянство

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат