На Різдво у під"їзд однієї з багатоповерхівок Хуста підкинули немовля

26.12.2018 12:26 КРИМІНАЛ

Хустський відділ поліції розслідує кримінальне провадження за фактом залишення матір’ю в небезпеці новонародженої дитини. Правоохоронці просять допомоги у громадян в розшуку породіллі.

Учора, 25 грудня, о 6-й ранку в поліцію Хуст надійшло повідомлення від жительки Хуста з Київської набережної. Заявниця повідомила, що виявила в під’їзді будинку, де проживає, між першим та другим поверхом дорожню сумку з новонародженою дитинкою.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Новонароджений хлопчик був закутаний в дитячу ковдру. На вигляд дитина здорова, без вад. Ймовірно, хлопчик був народжений упродовж останньої доби.

Дитину госпіталізовано в пологове відділення Хустської лікарні з діагнозом: переохолодження. Загрози життю хлопчика немає.

За даним фактом поліція Хуста розпочала кримінальне провадження за ч.2 ст.135 Кримінального кодексу України (Залишення в небезпеці матір’ю новонародженої дитини). Матір дитини розшукують. Їй загрожує обмеження або позбавлення волі на строк до 3 років.

Поліція звертається до громадян з проханням допомогти в розшуку породіллі. Якщо ви маєте будь-яку інформацію про жінку, яка могла скоїти даний злочин, повідомте в Хустський відділ поліції на моб.тел. чергової частини: 068-50-76-172. Наперед вдячні за допомогу.  

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат