Берегівська поліція розкрила резонансне вбивство 30-річної місцевої мешканки

20.12.2018 14:10 КРИМІНАЛ

Співробітники Берегівського відділу поліції, під процесуальним керівництвом прокуратури, довели причетність 24-річного берегівчанина до скоєння умисного вбивства 30-річної місцевої мешканки. Сам факт мав місце 1 липня 2018 року. Чоловіку повідомили про підозру.

Поліція Берегівщини продовжує слідство у справі щодо умисного вбивства берегівчанки, що трапилося у липні цього року у районному центрі. Слідством встановлено, що 24-річний чоловік – місцевий житель, діючи умисно, заподіяв потерпілій ножові поранення у область шиї та втік з місця злочину. Жінка від отриманих тілесних ушкоджень померла.

Тепер же слідчі розшукали її вбивцю. Чоловіка вже затримано за підозрою у іншому злочині. Він перебуває у ізоляторі тимчасового тримання через причетність до вбивства рідної матері у грудні цього року.

Під час проведення слідчого експерименту, поліцейськими під процесуальним керівництвом прокуратури, було встановлено, що 24-річний мешканець Берегова причетний також до вбивства 30-річної жінки, що трапилося у липні 2018 року. У зв’язку з цим, вирішується питання про зміну кваліфікації злочину. У справі триває досудове слідство.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат