Подробиці вбивства циганки у Берегові

02.07.2018 19:58 ПОДІЇ

Вчора у Берегові убили 30-річну жінку циганської народності.

Попередньо відомо, що вона тікала від нападника, однак отримала удар ножем в шию. Жінку знайшли біля депо. Вона була без свідомості. Поранена в шию циганка померла. У неї була 13-річна дочка.

Після гучного скандалу з вбивством закарпатського цигана у Львові, тема ця постійно на слуху.

Поліція ж переконує, що цього разу мова не йде про расову ненависть і вбивство могло статися виключно на побутовому рівні. Більше того, деякі ЗМІ повідомили, що під час опитування поліцейськими свідків у циганському таборі Берегова, цигани були чомусь аж занадто мовчазними і не хотіли нічого розповідати. Тому не виключено, що циганка могла вчинити якісь дії, які не сприйняли в оточенні барона. Тобто, поліція розглядає і версію вбивства на побутовому грунті.

Самі ж цигани кажуть, що в таборі не було ніякої неприязні до вбитої циганки. У той день вона пішла забрати непотрібні речі до однієї з мешканок Берегова. Що сталося згодом - невідомо.

Це вбивство активно обговорюють в російських ЗМІ. Зважаючи на те, що Євросоюз суворо попередив Україну за расову ненависть до циган, не потрібно виключати і провокації, або замовного вбивства заради загострення стосунків між Україною та ЄС. Саме так діяла Росія, коли підпалювали офіс угорці в Ужгороді, або коли молодики трощили автомобілі з угорськими номерами в тому ж таки Берегові.

Наразі поліція відкрила кримінальне провадження за фактом вбивства. Цигани знову можуть підняти бунт. Мова вже йде про те, що поліція почала патрулювання циганських таборів. Однак, потрібно до розслідування вбивства підключити і спецслужби.

prozak.info

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат