Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-15') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 19920, 20

ФОТО і ВІДЕО: як готують в ужгородських рестораціях

Цього разу команда редакції видання “РІО” разом із гостинним двором “Чарда” пропонує доволі складний, проте надто смачний, вишуканий і багатий рецепт приготування м’яса з овочами.

Закарпатська область матиме укрупнені райони

Закарпатська область сьогодні налічує 13 районів, у яких мешкає 1,26 млн жителів. За Концепцією реформи, межі області змінюватись не будуть, але райони мають пройти процес укрупнення. Кожен із районів буде об’єднувати не менше 150 тис. мешканців.

Міграційні послуги тепер надаватимуть у Центрі надання адміністративних послуг

В Ужгороді працівники Головного управління Державної міграційної служби України в Закарпатській області провели навчання з адміністраторами територіальних Центрів надання адміністративних послуг.

У центрі Львова відчинився модерновий пивний дім, який повертає у ХІХ століття (ФОТО)

У самому центрі стародавнього міста Лева – на проспекті Свободи, 12 – відкрився новий заклад «Пивний Дім 1715». Тут у затишній атмосфері можна насолодитися пивом «Львівське» та посмакувати вишуканими стравами.

Медіа: У Закарпатті стартує щоденний аналітичний телевізійний проект з ведучою Наталією Петерварі

"21 канал" спільно із «Закарпатською правдою»   запускає нову інформаційно-аналітичну програму – «На часі».

Активісти "Чесно" йдуть у Раду

З публічних заяв політичних сил стало відомо, що дехто з співзасновників  Руху ЧЕСНО та членів колишньої координаційної ради кампанії "Фільтруй Раду 2012" візьмуть участь у дочасних парламентських виборах  у якості кандидатів у народні депутати.

У Закарпатті Студентський контроль стежитиме за виборами до Ради (ФОТО)

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція Громадського Руху ЧЕСНО, де активісти та громадські діячі презентували підсумки роботи Верховної Ради 7-го скликання та озвучать громадські вимоги до кандидатів у депутати.

Штрафи за незаконний продаж "випити і закурити" зростуть удесятеро

Також в 10 разів   збільшено штраф за неліцензовану оптову та роздрібну торгівлю алкогольними та тютюновими виробами і їх зберігання на складах, не внесених до Єдиного реєстру.

Анатолій Гриценко про так звану амністію в ДНР-ЛНР

Гриценко: Як повідомляє УНІАН, "Генеральний прокурор України Віталій Ярема заявив, що сепаратистів на сході України, які підпадають під амністію, визначатимуть місцеві органи прокуратури"):

Тарас Березовець про люстрацію "через сміттєві баки"

Політолог Тарас Березовець, Фейсбук: "Вот что я вам скажу, друзья. Закон о люстрации это конечно хорошо. Но долго".

Балога працює «водієм» губернатора Закарпаття

Ми вже повідомляли, що у руках клану Віктора Балоги напередодні парламентських виборів опинилися і законодавча (брат Іван — голова облради) і виконавча влада в області.

Порошенко діє за вказівкою антиукраїнських сил – Ратушняк (ДОПОВНЕНО)

Про це лідер “Нового Закарпаття” Сергій Ратушняк заявив на своїй сторінці у мережі Фейсбук:

Понад   тисяч гривень перерахували закарпатські лікарі армії

Члени профспілки – працівники закладів охорони здоров’я Закарпатської області – активно включилися до акції зі збору коштів для військовослужбовців на Сході України.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі середа, 17 вересня. Нехай сьогодні вже з першим ковтком ароматної кави у вас прокинеться бажання робити щось корисне. Будьте в гармонії з собою і навколишнім світом. Щастя поруч і завжди. Відчувайте його через радість, яка йде від людей. Самі даруйте радість. Гарного дня і смачного кавування!

Професор з Донецька вважає розвой ДНР наслідком байдужності донеччан і пасивності місцевих олігархів

"Я був у Донецьку. Корінний його мешканець, працював там в університеті. Мені було дивно побачити на центральній площі десятки людей з російськими прапорами, які просили Путіна прийти", - розповів Ігор Тодоров. Професор 16 вересня прочитав в УжНУ відкриту лекцію на тему «Європейська інтеграція України: глобальний вимір і регіональний контекст».

На Тячівщині допомагають родинам-переселенцям зі східних областей України  

Співробітники служби порятунку «101», разом з   благодійним фондом «Любов і милосердя (Карітас) імені Святого Стефана» проводять благодійну акцію у підтримку переселенців з окупованих території Сходу та республіки Крим.

Ужгородці взяли призові місця у двох турнірах із петанку у Львові

Цими вихідними у Львові пройшли два турніри з петанку - Кубок Львова (перший день) і Кубок Незалежності (другий день).

Завтра в Ужгороді - ярмарок вакансій

У середу, 17 вересня,   об 11.00 на території Ужгородського міського центру зайнятості (вул..Новака, 45, біля обласної бібліотеки) зайнятості відбудеться щорічний Ярмарок вакансій.

Тренер із Туреччини місяць навчатиме ужгородців аргентинському танго

1 місяць захоплюючих уроків танго разом з відомим танцівником танго з Туреччини Mehmetom Lutfi Elmasom   в танцювальному клубі ‘‘Родем’’.

Сімейні лікарі Закарпаття працюватимуть з обладнанням за 300 тисяч гривень (ВІДЕО)

Обладнання обійшлося в 300 тисяч гривень. Його медики отримали в рамках проекту США та гранту який виграв Закарпатський благодійний фонд «Сім’я».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат