Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-15') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 19860, 20

Україна отримає безвізовий режим з ЄС не раніше травня 2015 року

Реалістичною датою отримання Україною безвізового режиму з ЄС є саміт Східного партнерства в Ризі в травні 2015 року.

Закарпаття: 60 піхотинців повернулися з АТО, а влада не знайшла часу їх зустріти

Про те, що в суботу, 13 вересня, в Ужгород із зони АТО повертаються піхотинці, волонтери дізналися першими.

Політолог Березовець: Війна до переможного кінця = війна без кінця

Цікаво, чи багато з тих, хто в соціальних мережах заявляв про готовність йти і перемагати на полі бою російські війська, починаючи з березня, хоч раз були у зоні військових дій?

25% українців відчули погіршення матеріального становища

Понад чверть українців вважають, що, починаючи з літа 2014 року, матеріальні умови їхніх сімей значно погіршилися.

Студент УжНУ нещодавно повернувся зі Сходу

Євген Шелепець нещодавно повернувся зі Сходу. Він воїн. Снайпер. Для когось – звичайний магістрант біологічного факультету. Він один із тих добровольців, які йдуть на війну, аби власними руками вибудовувати майбутнє України.

Офіційно: Сергій Ратушняк йде на вибори у парламент України

Відомий громадсько-політичний діяч Сергій Ратушняк, зазначений як безпартійний, висунув свою кандидатуру по округу №68 шляхом самовисування.

Прокуратура противиться ремонту закарпатських доріг

Прокуратура Закарпатської області оскаржила в господарському суді рішення комітету з конкурсних торгів регіональної Служби автомобільних доріг, в результаті якого переможцем тендера визнано компанію, представник якої є близьким родичем глави конкурсного комітету.

Шотландія сказала "ні" розділу Британії. 55,4% проголосували проти

Попередній підрахунок голосів на референдумі в Шотландії засвідчив впевнену перемогу тих, хто виступав проти сепаратистських тенденцій в Шотландії.

Погляд із Закарпаття: хто йде у нову Верховну Раду?

"Європа-Центр": Парламентские выборы в Украине начинают набирать обороты и в Закарпатье

Закарпатська влада зустрілася з чехами, однак чітких результатів наразі не видно

Вчора, 18 вересня голова обласної ради Іван Балога зустрівся з двома поважними делегаціями з Чеської Республіки: краю Височина та Пардубіцького краю. Першу   очолив   радник гетьмана з питань регіонального розвитку Мартін Гиски, другу – радник гетьмана Людмила Навратілова.

Прокуратура: Виноградівська РДА закупила м'ясо на 100 тисяч дорожче конкурента

Посадовці Виноградівської РДА завдали державі збитків на 100 тисяч

Ужгородці створили за літо 27 стихійних сміттєзвалищ

27 "нових-старих" стихійних сміттєзвалищ ліквідують наступного тижня.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 19 вересня. Нехай ваш ранок буде в міру прохолодним і водночас достатньо гарячим завдяки горнятку улюбленої кави. Не відмовляйте собі у порції ароматної насолоди, адже заряд бадьорості наприкінці тижня дуже потрібний. Вдалих вам рішень, швидкого виконання важливих справ і загалом вдалої п’ятниці!

Терористи продовжують обстріли на Сході   (КАРТА)

На cході країни українські військові виконують наказ про режим припинення вогню. Водночас терористи продовжують обстріли позицій сил АТО.

В Ужгороді за власниками собак посилять контроль


Останнім часом в Ужгороді почастішали випадки, коли собаки, яких вигулюють господарі, нападають на місцевих мешканців, зокрема дітей. Власники чотирилапих не дотримуються правил тримання тварин, за якими зобов’язані вигулювати собак, особливо бійцівських порід, з повідками і намордниками. З цього приводу до мерії надійшло чимало усних і письмових звернень містян.

В ОДА поговорили про підготовку до зими   на засіданні комісії ТЕБ та НС

18 вересня під головуванням заступника голови Закарпатської обласної державної адміністрації Михайла Рівіса та начальника Управління ДСНС України у Закарпатській області Мирослава Щербея відбулося засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Литовці масово обливаються кров’ю за Україну (ВІДЕО)

Криваве продовження флешмобу "Ice buсket challenge" влаштували литовські студенти. Замість обливатися крижаною водою, вони облилися "кров'ю" на підтримку України.

Москаля призначили головою Луганської ОДА

Відповідний указ розміщений на сайті президента.

Чемпіонат Закарпаття. Огляд-аналіз 13-го туру юнацьких змагань Східної зони першої ліги

Загальна статистика. Тур був непоганим для господарів, які здобули 66.7 % від можливих залікових очок (при середньому показнику за тринадцять турів – 63.7 %) та показали хорошу середню різницю голів – 2.5 за поєдинок (при аналогічній за тринадцять турів – 1.41 за матч).

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат