Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-15') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 19840, 20

Почалося скуповування голосів

Наші читачі повідомляють, що по домівках почали ходити «ходаки», які пропонують грошенят за голос на виборах.

Прихильники Балоги готують акцію протесту проти Порошенка

Прихильники клану Балог у Закарпатті обурені тим, що президент Порошенко висловив підтримку тільки чотирьом братам Балогам: рідним Вікторові, Іванові та Павлові та двоюрідному Василеві Петьовці, які балотуватимуться від партії імені Порошенка
в чотирьох округах Закарпаття.

Хто тепер буде головний?

На Закарпатті замість 13 районів утворять 4, а в Україні з 450 залишиться 120.

Тепер українці зможуть друкувати почерком Кобзаря

На Форумі видавців у Львові представили шрифт, який відтворює почерк генія Шевченка.

Що продавали закарпатці   на «Форумі видавців у Львові»

Мирослав Дочинець, Олександр Гаврош, Андрій Любка, а також видавництво «Карпати» з новинками і «Патент» представляли книжки на найбільшому літярмарку.

В’ячеслав Грозний: Важливо не боятися «Чорноморця»

У неділю «Говерла» приймає «Чорноморець». Раніше команди зустрічалися лише в УПЛ та Першій лізі. Загальна статистика виглядає так: +4=5–7.

Чемпіонат Закарпаття. Огляд-аналіз 13-го туру вищої ліги

У дорослих приємно здивували мукачівці. 13-й тур пройшов за невисокої результативності – 2.25 голи за матч (при середній у тринадцяти турах – 2.77 за гру).

Районний футбол. Огляд-аналіз 10-го туру чемпіонату Іршавщини в зоні «Б»

У дорослих феєричну гру показали гості. Тур був найкращим у цьому сезоні для гостьових клубів, які встановили сій рекорд із набраних очок – 75% (при середньому показнику за десять турів – 36.7 %). Цим самим було побито попереднє їхнє досягнення 6-го туру – 58.3 %. Водночас, виїзні команди встановили новий рекорд своєї результативності – 3 голи за поєдинок (при середній за десять турів – 1.38 за матч). Цим самим було побито попереднє досягнення 2-го туру – 2.75 мяча за гру.

Дорожні переходи: «зебра»   як піар-хід закінчилася, небезпека залишилася

Наприкінці літа в Ужгороді активно оновлювали вуличні розмітки, до того ж у нічний час, як це і робиться в цивілізованих містах, і ужгородці раділи такій новації.

Віктор Орбан приїде на Закарпаття наступного тижня

Наступної п’ятниці в Берегово планує приїхати Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан. Він має взяти участь в урочистому відкритті навчального року в Закарпатському угорському інституті

Молодший Копча нарешті отримав вирок

Ужгородський міськрайонний суд розглянув кримінальну справу стосовно Юрія Копчі з Великого Березного, котрий у грудні 2011р. підпалив легковика місцевому мешканцеві. Підпал було скоєно через кілька годин після жорстокого вбивства кримінальним авторитетом Володимиром Копчею (батьком Юрія Копчі) 30-річного Павла Опаленика.

АВЕ піднімає тарифи, але сміття залишає невивезеним

На «гарячу лінію» редакції цього тижня звернулися мешканці вул. Корзо. Вони розповіли, що зробити це їх змусили безрезультатні звернення до міської влади й власне підприємства АВЕ.

Україні відмовили у статусі партнера поза НАТО. Хоча Сенат - підтримав

США не нададуть Україні особливого статусу поза військовим блоком НАТО, оскільки країна вже володіє подібним статусом на рівні співпраці з США.

Семеро загиблих ужгородців стали Почесними громадянами Ужгорода посмертно

Так вирішили депутати на сесії, ухваливши Рішення "Про присвоєння звання "Почесний громадянин м. Ужгорода"   на засіданні 19 вересня.

Рената Штіфель заспіває для допомоги віськовим у Берегові

У Берегові започатковують благодійні вечірки заради армії.

Українське світло наполовину у руках москалів

Вся українська енергетика – приватизована. Якщо нічого не помінялося за останній час, то акції УСІХ обленерго – у руках 5-7 людей. За інформацією ужгородських бізнесментів ПАТ «Закарпаттяобленерго» теж володіє Російська Федерація.

51-ї окремій механізованій бригаді надійшла допомога від хустян

Релігійна громада і підприємці хустського району передали продукти харчування й оргтехніку для закарпатських військових.

Закарпатців попереджають про податкових шахраїв

Якщо вам телефонують невідомі особи, представляються податківцями з проханням залагодити «певне питання», що стосується або ж проведення перевірки, або ж із проханням надання якоїсь матеріальної допомоги, одразу повідомляйте про випадок податківців.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат