Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-15') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 19760, 20

Сьогодні закарпатська міліція дасть прес-конференцію щодо смерті молодого чоловіка у СІЗО

Вчора, 24 вересня, близько 13.00 в ізоляторі тимчасового тримання Мукачівського міськвідділу міліції помер арештований житель міста.

Нардеп Пацкан: "Для нас неприйнятне об’єднання з мукачівським кланом" (ОГЛЯД)

Ужгородський прес-клуб традиційно до виборів розпочинає спеціальний інформаційно-аналітичний виборчий проект за підтримки Фонду ЗМІ Посольства США в Україні.

У Закарпатті вилучили 50 тисяч психотропів

До правоохоронних органів направлено сім повідомлень про протиправні діяння, що містять ознаки злочину, передбаченого статтею 305 Кримінального кодексу України.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 25 вересня. Бережіть кожну хвилину гармонійного вересневого ранку, наповненого ароматом улюбленої кави. Нехай такі приємні миті надихають вас на вдалу роботу, турботу про близьких, а також усе те хороше, що принесе новий день. Успіху в усіх починаннях і бажаних людей поруч!

Шахраї вигадали схему – представляються податківцями і виманюють гроші

Телефонують невідомі особи, представляються податківцями з проханням залагодити «певне питання», що стосується або ж проведення перевірки, або ж із проханням надання якоїсь матеріальної допомоги.

ФК «Говерла» поліпшила своє турнірне становище завдяки санкції УПЛ до «Карпат»

21 вересня (7-ий тур) наша «Говерла» приймала одеський «Чорноморець» у «рідних стінах». І знову уболівальники не побачили голів, але господарі на цей раз продемонстрували хороший футбол. Ними було створено чимало гарних голевих моментів, але до голу так і не дійшло.

Підсумки деклараційної кампанії: місцеві бюджети Закарпаття отримають 11,6 млн. грн.

Нинішня деклараційна кампанія поповнить місцеві скарбниці Закарпаття додатковими 11,6 мільйонами гривень ПДФО. Саме така сума визначена до сплати тими закарпатцями, котрі відзвітувалися в податкових інспекціях області про отримані, але неоподатковані минулого року доходи.

В Ужгороді започатковують великий тенісний турнір

У п’ятницю 26 вересня, в Ужгороді стартує обласний відкритий тенісний турнір серед дітей та ветеранів, приурочений 120-річчю закарпатського тенісу та «Меморіал пам’яті першому майстру спорту СРСР на Закарпатті Й. Й. Гагеру», якому цьогоріч виповнилося б 90 років.

Новий "губернатор" не проти призначити Чубірка заступником

А чим вам Чубірко не подобається? - відповів Василь Губаль на запитання щодо того, чи призначить Чубірка своїм заступником.

«Словенська веселиця»-2014 зібрала закарпатських словаків у Кам’яниці

Серед різноманітних фольклорних свят народного мистецтва, якими здавна пишається наш край, «Словенська веселиця» займає особливе місце. За доброю традицією щороку в золоті дні вересня в різних куточках Закарпаття, де компактно проживають словаки, почергово відбуваються народні гуляння, театралізовані фольклорні дійства в рамках уже звичного для словацької громади фестивалю.

СБУшники затримали у Закарпатті угорця з "компліментом" (ФОТО)

«Комплімент» від угорця для прикордонників та СБУ’шників.

Ужгородки у складі збірної України вирушили в Туреччину на Чемпіонат Європи з петанку

Сьогодні жіноча збірна України з петанку виїхала до Туреччини, де з 25 по 29 вересня пройде Чемпіонат Європи з петанку.

МЗС Угорщини офіційно засуджує проведення конференції за участі російських радикалів у Будапешті

"Ми вважаємо неприйнятним проведення в Угорщині конференції екстремістського американського расиста разом з російськими радикалами", - заявили в МЗС Угорщини.

В Ужгороді розпочинають кастинг на Міні-Міс Ужгорода

Закарпатський обласний палац дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» розпочинає кастинг на участь у конкурсі Міні-Міс Ужгорода «Чарівна перлинка-2014».

У Закарпатті знайшли тіло львівського туриста

23 вересня, о 12.30, до закарпатських рятувальників надійшло повідомлення про те, що загубився турист.

Аналітика: Чи скасує Захід санкції проти РФ

С учетом позиции Швеции и Великобритании, которые закусили удила в вопросе Украины, шансов на то, что РФ добьется уступок, очень мало

У вихідні Ужгород ласуватиме 4-метровим тортом вагою 100 кг (ІЛЮСТРАЦІЯ)

27-28 вересня, на площі Театральній в Ужгороді, в рамках святкування Дня міста відбудеться благодійний аукціон.

Голова Закарпатської ОДА “замовив” журналіста (ДОКУМЕНТ)

"Добре мати друзів, які можуть тебе попередити про небезпеку. Днями колишні працівники правоохоронних органів повідомили мене про те, що новопризначений Голова Закарпатської ОДА Василь Губаль проявив надзвичайно великий інтерес до моєї персони, простіше кажучи вирішив мене “замовити”.

До Берегова прибула велика святиня католиків

Напередодні до римо-католицької церкви в місті Берегово прибула католицька реліквія – рукавичка з слідами крові святого Падре Піо (1887-1968).

До ужгородських поштових скриньок напхали газет довічного кандидата Васі-кіловольта

У поштових скриньках ужгородських багатоповерхівок днями з’явився випуск газети «Неділя» №37 від 19 вересня 2014 року. Як зафіксували спостерігачі ОПОРИ, газету, яка коштує 2.50 грн, мешканцям роздали безкоштовно.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат