Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-15') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 19700, 20

Дзюдо. Діброва медаліст кубка Європи

Владислав Діброва здобув срібну нагороду Відкиртого континентального кубка Європи, що проходив у Талліні.

ЧЗ. "Поляна" зазнає найбільшої поразки в сезоні

Відбулися матчі чергових турів обласного Чемпіонату.

КУ. «Говерла» — «Металіст» — 2:2 (Фоторепортаж, відео)

Відбулися перші матчі 1/8 фіналу Кубка. В суботу «Говерла» приймала «Металіст». Матч став другим за результативністю і першим за скандальністю.

У Тячівській РДА зустрічалися з делегацією зі Швейцарії


Минулого тижня голова Тячівської РДА Петро Голубка провів зустріч з делегацією із Швейцарії, яка приїхала на відзначення 5 –ої річниці соціального Центру «Парасолька». Отож під час святкування   керівник району запросив   закордонних гостей в райдержадміністрацію для дружньої розмови. У роботі зустрічі також взяли участь міський голова Іван Ковач та  директор Центру Оксана Лукач.

Мажоритарників Закарпаття закликали до доброчесності

В Ужгородському прес-клубі за ініціативи «Реанімаційного Пакету Реформ» та Громадського Руху ЧЕСНО відбувся круглий стіл на тему «Дорожня карта реформ для майбутнього парламенту», де буде представлено покрокові плани впровадження реформ у найважливіших галузях.

Філармонія запрошує на концерти!

VI Міжнародний   молодіжний фестиваль   органної   музики триває в Ужгороді з 18 вересня до 1 жовтня.

Подборка для понедельника

Понедельник - одновременно наименее популярный и наиболее знаковый день недели. Его не любят за то, что с него начинается рабочая неделя и заканчивается отдых. На него надеятся, потому что обычно с понедельника принимаются серьезные решения и планируются перемены. Другими словами, это самый неоднозначный день.

Нейрохірурги з 6 країн провели в Ужгороді медичну конференцію

Упродовж двох днів – у четвер та п’ятницю – Ужгородський національний університет приймав учасників щорічної конференції Української асоціації нейрохірургів. «Актуальні питання надання спеціалізованої допомоги хворим з гострою травмою і захворюваннями периферичної нервової системи».

Ужгородець притягує до відповідальності Щадея (ВІДЕО, ДОКУМЕНТ)

Ужгородець Микола Журавльов подав ряд позовів до суду на неправомірні дії Ужгородської міської ради адже та не реагує на законі вимоги громадян

За що проголосують депутати на сесії Закарпатської облради (ПРОЕКТИ)

Завтра, 30 вересня, о 10.00 відбудеться XIX сесія обласної ради VІ скликання. Запрошуються представники ЗМІ. Про це інформує прес-служба депкорпусу.

Сьогодні в Ужгороді дивитмуться кіно за відомим твором Винниченка

29 вересня за підтримки спілки молодих кінематографів України відбудеться презентація короткометражного фільму «Солдатки» створеного за мотивами оповідання В.Вінниченка.

Від інфарктів міокарда, інсульту, інших захворювань серця і судин – до 200 тис. осіб на рік

Такі дані статистики, яку оприлюднили українські лікарі під час презентації нового проекту, який реалізують в усіх регіонах України - «Зупинити епідемію серцево-судинних катастроф».

Фото з нового майданчику в Ужгороді

Третій місяць триває будівництво майданчику на ужгородській Радванці.

Депутат Ужгородської міськради Буланов очолив закарпатський УДАР (ФОТО)

Відтепер Закарпатську обласну організацію політичної партії УДАР очолює депутат Ужгородської міської ради Ростислав Буланов.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 29 вересня. Позитивна мотивація на початку тижня – перший крок до успіху протягом виконання важливих справ. Тому бадьоріться з ранковою кавою і стартуйте з добрими думками на початку тижня. Вдалого вам понеділка, смачного кавування і корисних справ сьогодні!

Без совісті й честі

Як Балоги «роблять вибори».

Він знову хоче в Раду

«Регіонал» Василь Ковач уже був депутатом Верховної Ради. І він голосував за «диктаторські закони». Він руками голосував за те, щоб:

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат