Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-15') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 19720, 20

Газу на всіх не вистачить.   Буде холодно

Останніми днями осінь заявила про себе. Температура значно понизилася і, відповідно, багато людей задумалися, як воно буде взимку без газу. Свого часу закарпатці раділи кожній новині з тупим заголовком «Блакитне паливо дісталося такого то села»… Багато людей раділи, що більше не потрібно буде морочитися з дровами, розбирали і викидали свої кахельні печі. Тепер шкодують.

День Ужгорода

Программа свята.

Мирослав Дочинець пише нову книгу про «речі вічні і сучасні»

Письменник дивується, як деякі українці хочуть крові, і радить дочекати «завтра».

«Через п’ять років України   не стане»…

n Скандальний російський політик Володимир Жириновський вважає, що до 2019 року Україна припинить своє існування. Про це він заявив у інтерв’ю німецькому виданню Bild. «Якщо процеси розпаду продовжуватимуться у нинішньому темпі, Україна не збережеться як незалежна держава до 2019 року. Київ переживає страшну кризу, створену власними руками», — сказав він.

Сесія голосувала неоприлюднений порядок денний,

обрала Почесних громадян Ужгорода, а також лауреатів Почесної відзнаки.

Під майбутній спортивно-реабілітаційний центр   для інвалідів почали   розчищати територію

Рішенням Ужгородської міської ради від 5 вересня ц. р. Закарпатському обласному осередку української федерації спорту інвалідів із ураженням опорно-рухового апарату було передано комплекс приміщень колишньої котельні площею понад 1600 м кв. за адресою вул. Ф. Тіхого, 13Б, із орендною платою 1,2 грн.

На Закарпаття приїхав угорський прем'єр-міністр

Сьогодні на Закарпаття з офіційним візитом прибув Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан.

Унікальні закарпатські балади побачили світ через півстоліття після першого видання

«Народні балади Закарпаття» вийшли друком у видавництві «Карпати» 1958-го та 2013-го. Відомо, що фольклорист Петро Лінтур був незадоволений першою книгою через втручання в текст: у радянський час не можна було вживати діалектизмів, мовляв, вони калічать літературну мову.

Новий «губернатор» вийшов   у люди

В обладміністрації відбувся публічний вихід нового губернатора Василя Губаля до активу та преси. Дехто з активістів прийшов із плакатами «Бандюкам клану Балог — люстрацію!». Інші просто попередили, що будуть прискіпливо контролювати дії нового очільника.

Міліція затримала розбійну   банду, яка 6 разів нападала   на закарпатців зі зброєю

На рахунку зловмисників — щонайменше 6 розбійних нападів із застосуванням зброї   та 8 крадіжок, скоєних у Тячівському й Хустському районах. Серед бандитів виявилися і двоє колишніх десантників…Ця добре організована й законспірована банда діяла протягом двох років.

Беатриса Міндак — Віце-міс Україна 2014 (ФОТО)

Закарпатська красуня Беатриса Міндак — Віце-міс Україна 2014. Конкурс, на якому обирали найгарніших дівчат України, проходив минулого тижня в Києві.

«Говерла» приймає «Металіст»

Із четверга по неділю в Україні проходять перші матчі 1/8 фіналу Кубка. В суботу, 4 жовтня, «Говерла» приймає «Металіст», початок матчу о 17.00.

Неправильне харчування шкодить мозку

Гамбургери й картопля фрі завдають шкоди мозку, особливо у підлітків - вчені.

Сьогодні на Донбасі визначають межі буферної зони

Україна, Росія і ОБСЄ ділять буферну зону на Донбасі.

Огляд ужгородського кафе "Home, sweet home" (ФОТО)

Насправді, в Ужгороді у досить непримітних локаціях можуть ховатися дуже навіть примітні заклади. І хтозна, може, це й на краще, коли ще не всі дізналися про маленький затишний куточок.

Як оплачувати першу реєстрацію автівки

Особливості сплати збору за першу реєстрацію транспортного засобу юридичною особою.

Запитання Путіну: «А що, російські співвітчизники в Європі також будуть мерзнути?"

Денис Казанский, Facebook: Россия маниакально пытается перекрыть Украине газ. Но если страна будет замерзать, мерзнуть же будут и те самые "русские соотечественники", которых якобы Россия пытается защитить.

Закарпатець Роберт Мартон: «Найцініше, що я отримав від Олимпіади, — це досвід"

Пятый лауреат ІІ летних юношеских Олимпийских игр, закарпатец, студент I курса Львовского училища физической культуры, боксер Роберт Мартон поделился своими впечатлениями от соревнований в Нанкине и планами на будущее.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат