Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 16.05.2016 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні понеділок, 16 травня. Прокидайтеся з горнятком ароматної кави й налаштовуйте себе на вдалий день. Слухайте своє серце у всіх важливих випадках. Нехай успіх супроводжує вас. Гармонійного понеділка й гарного настрою нині!

Цитата дня:   Головне – не перечити долі, помічати її знаки й дослухатися до того, що підказує серце. І тоді все буде чудово.

Алла Рогашко, "Осіннє рондо місячної ночі".


Погода 16 травня 2016 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, вночі короткочасні дощі, вдень в горах місцями короткочасні дощі, подекуди грози. Вночі та вранці в гірських районах місцями слабкий туман. Вітер північно-західний 5-10, під час грози 15-20 м/с. Температура повітря вночі 5-10°, вдень 13-18° тепла, в горах місцями вночі 1-3°, вдень 4-9° тепла.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 8-10°, вдень 16-18° тепла.



ІМЕНИНИ         16 травня - Петро, Тимофій, Мавр



Сьогодні також:

•   Україна: День пам'яті жертв політичних репресій
•   Україна: День Європи




Цей день в історії


1929 — У США відбулася перша церемонія вручення «Оскарів».
1966 — У Китаї оголошений початок «культурної революції».
1975 — Японка Табеї Дзюнко стала першою жінкою, яка скорила Еверест.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї


Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Раїси Глюк.


«Доміон»
До 18 травня —   «Angry Birds у кіно», 3D. Поч. о 10.00, 11.40, 16.00, 19.20. «Перший месник: Протистояння», 3D. Поч. о 13.30, 21.10. «Елвіс i Ніксон». Поч. о 17.40.
18 травня — допрем’єрний показ «Люди Ікс: Апокаліпсис», 3D. Поч. о 19.20.


Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 18 травня —   «Angry Birds у кіно», 3D. Поч. о 10.00, 12.30, 13.45, 15.35, 17.00, 17.30. «Пастка для привида». Поч. о 10.00, 14.55. «Перший месник: Протистояння», CineMAX 3D. Поч. о 10.00, 14.20, 18.50, 19.25, 21.35. «Топ-модель». Поч. об 11.40. «Книга джунглів», 3D. Поч. об 11.50. «Вовки та вівці». Поч. о 13.30. «Елвіс i Ніксон». Поч. о 16.40, 20.00. «Шоколад (мова оригінал, українські субтитри)». Поч. о 18.05. «Нестерпні леді». Поч. о 21.25. «Мисливець і Снігова королева», 3D. Поч. о 22.00.

«Перемога»
До 18 травня — «Angry Birds у кіно»,   3D. Поч. о 10.20, 12.30, 17.30, 19.30. «Перший месник: Протистояння», 3D. Поч. о 14.40, 21.30.  

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка «Процес. Новітній реалізм в образотворчому мистецтві Закарпаття».
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Галерея «Ужгород»
Виставка Габора Гомокі.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Виставка Володимира Павлишина (живопис).
Виставка Каталін Голлов (графіка).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка робіт членів Закарпатського осередку Львівського регіонального відділення Спілки дизайнерів України «Лабіринти дизайну».
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
І поверх. Природа Закарпаття.
Археологія. Наш край у первісні часи.
«Inter arma silent musae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
ІІ поверх. Древній замок над Ужем та з історії Ужгородського замку.
З історії Ужгородської духовної семінарії.
Закарпаття у період Другої світової війни.
Ікони та стародруки XVI — початку XX ст.
Графи Шенборни та Закарпаття.
Меблі XVIII — початку XX століття
Холодна і вогнепальна зброя XVI — початку XX століття (з фондової колекції музею).
Закарпаття між двома Світовими війнами.
Карпатська Україна.
Меморіальна кімната-музей Президента Карпатської України Августина Волошина.
«Погано бути чужинцем у власній батьківщині», присвячена зачинателеві музейної справи краю Тиводарові Легоцькому.
Народні музичні інструменти Закарпаття.
ІІІ поверх. Народний одяг Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен У першій половині дня тобі варто подбати про якісне виконання своїх прямих робочих обов'язків. Керівник може провести позапланову перевірку, будь готова до цього. У другій половині дня старайся відмовитися від авантюрних угод із новими партнерами. Ти можеш потрапити в неприємну ситуацію і втратити кошти. Увечері приготуй смачну страву, щоб приємно порадувати свого обранця.
Телець У першій половині дня можуть виникнути розбіжності з колегами. Тобі варто наполегливо відстоювати свою точку зору, щоб здобути перемогу. У другій половині дня спробуй уважно проаналізувати отриману інформацію. Тобі потрібно усунути власні недоліки в роботі, щоб вийти на новий фінансовий рівень. Увечері, щоб відволіктися від турбот, займися тим, що тобі приємно.
Близнюки   У першій половині дня на тебе чекають перешкоди в справах від недоброзичливців. Не варто боятися шантажу та маніпуляцій з боку опонентів. У другій половині дня керівник схвалить твої дії і надасть підтримку. Намагайся виправдати надії однодумців і діяти рішуче і наполегливо. Увечері тобі потрібно подбати про вирішення побутових потреб і господарських питань.
Рак. У першій половині дня можуть виникнути складнощі у спілкуванні з колегами. Тобі варто стримувати агресивні емоції, щоб уникнути конфлікту. У другій половині дня спробуй об'єднатися з однодумцями, щоб поліпшити результати. Намагайся уникати участі в суперечках і публічних виступах. Вечір варто присвятити самоосвіти і власному розвитку.
Лев   У першій половині дня старайся навести порядок у поточній документації. Тобі потрібно усунути всі недоліки у своїй роботі, щоб рухатися вперед. У другій половині дня можливі труднощі з отриманням коштів. Звернися по допомогу до керівника, щоб розв'язати складну ситуацію. Увечері приділи увагу своєму партнеру і допоможи йому справитися з емоційними блокуваннями.
Діва Вранці на тебе чекає приємна несподівана зустріч із людиною з минулого. Обговоривши свої ідеї з партнерами, ти зможеш отримати фінансову підтримку. У другій половині дня уникай спілкування з особами, які вороже налаштовані і намагаються спровокувати конфлікт. Вечір варто присвятити творчому заняттю або рукоділлю, щоб заспокоїти нервову систему.
Терези У першій половині дня тобі варто звернутися за порадою до керівника. Викладай свої ідеї натхненно, щоб отримати потрібний результат. У другій половині дня не варто втручатися в розбіжності між колегами. Тобі потрібно зайняти позицію стороннього спостерігача, щоб уникнути пліток. Увечері можуть завітати гості, тому наведи порядок вдома і запасися продуктами.
Скорпіон У першій половині дня тобі варто зайнятися плануванням і розробкою стратегії дій. Спробуй відмовитися від чужих порад і робити все самостійно. У другій половині дня твої партнери можуть відмовитися від виконання умов договору. Не варто посилювати ситуацію, постарайся вирішити питання мирним шляхом. Увечері ти зможеш отримати яскраві враження, якщо вирушиш у гості до друзів.
Стрілець У першій половині дня постарайся навести порядок у поточній документації, ти знайдеш важливий документ. Від спілкування з керівником краще утриматися, щоб уникнути конфлікту. У другій половині дня тобі доведеться вирішувати складну фінансову задачу. Використовуй свої старі ділові зв'язки, щоб вийти зі скрутного становища. Увечері спробуй просто розслабитися перед телевізором, щоб відволіктися від турбот.
Козеріг Цей день варто присвятити вирішенню юридичних питань. Ти зможеш досягти своєї мети, якщо скористаєшся підтримкою союзників. У другій половині дня зверни увагу на дії конкурентів. Ти зможеш отримати додатковий прибуток від надання посередницьких послуг. Вечір варто присвятити спілкуванню з близькими друзями і приємним розвагам.
Водолій. Вранці тобі варто бути більш уважною, щоб не забути нічого важливого. Монотонна робота може дуже тебе втомити, тому намагайся частіше робити перерви. У другій половині дня конфлікт із керівником може зіпсувати твою репутацію в колективі. Тобі потрібно бути обережною у своїх висловлюваннях, щоб не допустити появи нових ворогів. Увечері намагайся не переохолоджуватися, існує ризик простудних захворювань.
Риби У першій половині дня тобі варто зайнятися плануванням і розробкою стратегії дій. Спробуй відмовитися від чужих порад і робити все самостійно. У другій половині дня твої партнери можуть відмовитися від виконання умов договору. Не варто посилювати ситуацію, постарайся вирішити питання мирним шляхом. Увечері ти зможеш отримати яскраві враження, якщо вирушиш у гості до друзів.


Усміхніться на початку нового дня!   :)

- Ти навіщо взяв новий пакетик з чаєм?
- У старого вже ниточка стерлася ...
- А нову пришити, що рук нема?


- Кохана, тобі не холодно?
- Холодно.
- Як добре, що я тепло одягнувся

То не дірки в асфальті. То дихає родючий, український чорнозем!.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат