Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-15') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 19680, 20

Орієнтування. Два золота, срібла й бронзу привезли мукачівські спортсмени зі «Словацького Раю» (Фото

У Словаччині відбулися міжнародні змагання зі спортивного орієнтування «Кубок Словацького Раю». В турнірі взяли участь закарпатські спортсмени з мукачівського клубу «Товариш». Траси було прокладено поблизу гори Древенік, що входить до округу Кошицький край. Місцина є пам’ятками Світової спадщини ЮНЕСКО. У змаганнях взяли участь 350 орієнтувальників із багатьох європейських країн.

Як біженці можуть проголосувати на виборах

Що треба зробити переселенцю, щоб проголосувати на парламентських виборах 26 жовтня.

Студенти УжНУ навчатимуться через Інтернет

Лекції викладачів будуть в Інтернеті, а студенти зможуть виконувати завдання онлайн. Крім того, буде налагоджено електронний документообіг й електронний репозитарій публікацій.

В Одесі побили закарпатського нардепа Шуфрича (ФОТО, ВІДЕО)

В Одесі на сходинках перед будівлею обласної адміністрації побитили народного депутата Нестора Шуфрича. З закривавленим обличчям він намагався втекти з площі, проте його кілька разів наздоганяли і валили на землю.

Аналітика: Путін прорахувався і сам загнав себе у кут

"Тактические победы часто заканчиваются стратегическими поражениями. Вот что ждет Владимира Путина", - так начинается статья в The Financial Times.

ОДА й облрада злилися в одну команду клану Балог

«Ми оновлюємо команду, яка буде   втілювати в життя реформи Президента України. Ми звернулися до голів РДА та райрад спільно проводити наради з вирішення проблем громад. Так само буде і на рівні ОДА та облради. Нема чого ділити в області», - так заявив голова ОДА Губаль про співпрацю обласної адміністрації та ради на Закарпаття.  

Ужгородці збирають гроші на кіллера Путіну (ФОТО)

Сьогодні на пішохідному мості в Ужгороді можна спостерігати, як юні ужгородці грають на гітарі, та збирають гроші за свій талант ... на кіллера Путіну.

ZIK: Віктор Балога заявив, що не вбачає Президента у Порошенку (ВІДЕО)

Публікуємо фрагмент з інтерв’ю Віктора Балоги телеканалу ЗІК.

Як уберегтися від мухи у пляшці (ФОТО)

У Закарпатській області почастішали випадки торгівлі алкогольними напоями, які виготовлені нелегально.

В УжНУ не скасовують кредитно-модульну систему

Про навчання у кредитно-модульній системі, спростування чуток щодо її скасування йшлося під час Вченої ради, яка відбулася 29 вересня.

Політтехнолог Тарас Березовець: Склад майбутньої Верховної Ради вже визначено (ДОПОВНЕНО)

Свежий опрос КМИС и Деминициатив дает весьма общее представление относительно количества партий, проходящих в Раду. Тем не менее, уже сейчас можно спрогнозировать ее будущий состав.

УжНУ проситиме збільшення лімітів на газ в осінньо-зимовий період

Сьогодні університет має в розпорядженні 24 котельні, із них 13 – газові, 7 – електричні, 4 – вугільні. За літній період АГЧ перевірила майже всю систему, тому при запуску тепла вона не мала би давати збоїв.

Сьогодні Губаля офіційно представляють як "губернатора" (ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ)

30 вересня відбулася IX сесія Закарпатської обласної ради VI скликання, після якої відбулася спільна прес-конференції голови Закарпатської ОДА Василя губаля та голови Закарпатської облради Івана Балоги.

Закарпатську студентську "Скалку" відновлять за 900 тисяч гривень

Депутати обласної ради підтримали запит свого колеги Володимира Смоланки щодо вирішення питання виділення коштів на реконструкцію спортивної інфраструктури санаторію-профілакторію «Скалка» УжНУ. Йдеться про суму 900 тисяч гривень.

У закарпатському депкорпусі зменшили кількість постійних комісій

Рішенням сесії обласної ради кількість постійних комісій буде зменшено з 12 до 9.

ФОТО з нового Пасажу в Ужгороді

28 вересня, в Ужгороді до Дня міста відбулася презентація велокарти Ужгорода та оновленого Пасажу - однієї з найвідоміших центральних частин міста.

У Закарпатті пройде лекваровий нічний велозаїзд (АФІША)

У п'ятницю, 3 жовтня, о 19.00 з площі Народної в Ужгороді стартує традиційна нічна велопрогулянка місцевих любителів біціглів.

В Ужгороді пройде фруктовий день (АФІША)

У віторок, 30   вересня, о 15.40 в прес-центрі обласного Центру здоров'я (пл. Театральна, 6) відбудеться прес-конференція присвячена проведенню «Фруктового дня» в Ужгороді.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 30 вересня. Додавайте яскравих тонів до вересневого ранку і підсолоджуйте його улюбленими солодощами. Нехай ранкова кава зігріває вас у прохолоду і приваблює ароматом хороших співрозмовників. Не переймайтеся через дрібниці, навколо є чимало важливих речей, які потребують вашої уваги. Гарного дня!

Самбо. Фінал Кубка України зі спортивного та бойового самбо в Ужгороді (Фоторепортаж)

У неділю в Ужгороді завершився фінал Кубка України зі спортивного та бойового самбо.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат