Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-15') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 19600, 20

ФОТОРЕПОРТАЖ РІО із зони АТО: частина третя

Власний кореспондент газети РІО Шандор Роман сам виявив бажання їхати у зону АТО, у саме пекло війни - Дебальцево. Його відрядили разом із закарпатськими міліціонерами.

ФОТОРЕПОРТАЖ РІО із зони АТО: частина друга

Власний кореспондент газети РІО Шандор Роман сам виявив бажання їхати у зону АТО, у саме пекло війни - Дебальцево. Його відрядили разом із закарпатськими міліціонерами.

ФОТОРЕПОРТАЖ РІО із зони АТО: частина перша

Власний кореспондент газети РІО Шандор Роман сам виявив бажання їхати у зону АТО, у саме пекло війни - Дебальцево. Його відрядили разом із закарпатськими міліціонерами.

Відтепер можна купувати "Балтику 7" у 5-літровій упаковці (ФОТО)

Починаючи з кінця вересня, українські споживачі можуть придбати пиво «Балтика 7» в абсолютно новій упаковці - металевій діжці об'ємом 5 літрів.

Чи продасть Порошенко посаду начальника закарпатської міліції (ДОПОВНЕНО)

Брати Балоги активно працюють над усуненням останньої перешкоди на шляху до повної узурпації влади в Закарпатті. Наразі такою перешкодою залишається тільки начальник управління МВС України в Закарпатській області Сергій Шаранич.

Київський “десант” рукопашників навчає закарпатських міліціонерів

Вміння влучно стріляти та добре володіти навичками рукопашного бою є гарантом як особистої безпеки працівника міліції, так і безпеки оточуючих громадян.

Чи захочуть закарпатські мажоритарники зустрітися разом?

Про це у п’ятницю розкажуть в Ужгородському прес-клубі.

Географія роботи: де готові працювати українці?

Українці все частіше шукають роботу в Польщі, Чехії, Італії, Канаді та інших країнах. Про це свідчать дані аналітиків olx.ua.

Статистика: Україна скорочує споживання газу

Згідно з останнімистатистичними даними Міністерства енергетики та вугільної промисловості України, в серпні споживання газу в країні скоротилось майже на третину в порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Порошенко не знає, як до його виборчого списку потрапляють одіозні фігури, які шокують інвесторів

Президент Украины Петр Порошенко пообещал расследовать попадание в список его партии на выборы Верховной Рады Украины Александра Грановского (на фото — чергове обличчя "влади по-новому").

В Ужгороді відбудеться автошоу «Car Sound Festival» (ВІДЕО)

Завтра в Ужгороді автошоу, яке підкорить усіх поклонників автотюнинга

18 педагогів Закарпаття відзначені премією імені Августина Волошина

У 2008 р. для заохочення педагогічних працівників до творчої праці та підвищення престижу вчительської професії заснована обласна педагогічна премія імені Августина Волошина – у розмірі 5000 грн. Нею відзначаються кращі педагоги області до Дня працівників освіти.

Повна деградація: У Воловці пограбували дитячий садочок

У ніч з 1 на 2 жовтня 2014 року невідомі особи розламали двері і проникли в приміщення та пограбували воловецький дитячий садочок №2.

Відео з місця смертельного ДТП на трасі Київ-Чоп поблизу Глибокого

Як вже повідомлялося о 14:15 2 жовтня в оперативно-рятувальну службу повідомили про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася на автошляху Київ-Чоп в районі с. Глибоке Ужгородського району.

Секретним указом Путін дав російські паспорти зрадникам України

Антон Геращенко повідомив про надання Януковичу, Пшонці, Азарову російського громадянства секретним указом Путіна «За вірну службу»

Кандидат від Блоку Петра Порошенка: Українці, ваша ціна = 750 грн. у базарний день 26 жовтня

Кандидат від «Блоку Петра Порошенка» відкрито купує виборців за 750 грн (ФОТО). Тільки вдивіться у "патріотичні" риси "інтелігентної" пики цього відгодованого торгаша від політики і від Блоку імені Петра Порошенка. Таких достатньо і на Закарпатті — від відомого мукачівського клану.

Закарпатці позиватимуться до міжнародного суду на балогівських керманичів краю

На сьогоднішній зустрічі керівництва Закарпаття з учасниками АТО та членами їхніх родин, у тому числі й родичами тих, хто загинув під час бойових дій, комітет батьків контрактників пригрозив позовом до міжнародного суду.

Повний список кандидатів у народні депутати від Закарпаття

По одномандатным округам Закарпатской области ЦИК зарегистрировала 75 кандидатов в народные депутаты: 46 самовыдвиженцев, а также 29, выдвинутых партиями.

Норвежці подарували "швидку" Volvo медикам Ужгородщини (ВІДЕО)

На одну "швидку" більше стало у амбулаторії Ужгородського району.

Три райони Закарпаття мають нових прокурорів

Наказом Генерального прокурора України Віталія Яреми на Закарпатті призначено нові прокурорські кадри

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат