Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-14') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 19540, 20

Єдиний в Закарпатті інтернет для молоді з вадами провів День відкритих дверей

Єдиний в Закарпатті та Україні центр - інтернат для молодих людей з розумовими та / або фізичними вадами «Парасолька», розташований у Тячеві, цими днями святкує 5-річчя. Напередодні заклад, де проходили «Дні відкритих дверей»,   відвідали журналісти, які поспілкувалися з   ініціаторами створення унікального центру, в’язали участь у святковому концерті та переконалися: якщо з дітьми та підлітками з вадами займатися та організувати нормальні умови життя, вони тільки зростають: як фізично, так і емоційно.

Дохід «єдинщика» і військовий збір

До Головного управління Міндоходів у Закарпатській області звертаються платники, що перебувають на спрощеній системі оподаткування, з питанням про те, чи є об’єктом оподаткування військовим збором отримані ними доходи.

Футбол, ЧЗ. "Поляна" майже чемпіон

У ЧЗ відбулися матчі чергових турів. У центральному матчі Вищої ліги "Поляна" перемогла "Севлюш" — 5:0. Команда з Виноградова другу половину матчу грала в меншості — на початку другого тайму другу жовту картку отримав Андрій Ломага. Голи: Попович (38, 41, 55), Бабич (61) Горський (88). До кінця першості у Вищій лізі залишається 4 тури. Вже у наступному турі "Поляна" може гарантувати собі чемпіонство, якщо переможе вдома "Боржаву". Початок матчів дорослих команд о 15.00.

У Кубку Саса вигравали мукачівці, ужгородці та перечинці

В неділю в ужгородському шахтинському лісі навколо старого чеського стрільбища змагалися орієнтувальники. Тут проходили вже традиційні змагання «Кубок Саса», що названі на честь одного з засновників спортивного орієнтування в Ужгороді.

Аналітика: Тисяча гарних слів, або Що написано у програмах провідних партій

Для кого стараются армии политтехнологов при подготовке агитпродукции – вопрос открытый. Уверенно можно говорить о том, что львиная часть избирателей не читает избирательных программ и не вникает в смысл официально задокументированных обещаний.

У Балог вже немає і партійної підтримки

Мустафа Найєм: Після внутрішньої дискусії Балог позбавили партійної підтримки Блоку Порошенка.

За півроку тарифи на газ виросли на 60 %

Уряд продовжує «шокову терапію» для українців. Введення однакових тарифів на газ, як для підприємств, так і для населення, стане серйозним ударом для людей, в першу чергу, для малозабезпечених громадян - пенсіонерів, інвалідів. Це означає, що ціна на газ для українців підвищиться ще в 4 рази.

Із 300 закладів освіти Закарпаття охороняються лише 19

Під надійною охороною ДСО сьогодні перебувають 19 закладів освіти. Однак ця кількість неймовірно мала, оскільки на теренах області працюють понад 300 закладів освіти.

У медицини Закарпаття новий начльник - Василь Скрип

Колективу управління охорони здоров'я ОДА представили нового начальника – Василя Скрипа.

Закарпатські ДАІшники повернулися із зони проведення АТО (ФОТО)

Півтора десятка стражів доріг Закарпаття виконали свій громадянський та професійний обов′язок у зоні бойових дій на сході України.

Губаль, владою данною йому Балогою, скасував розпорядження Яценюка

Рішення Прем’єр-міністра України мало виконуватись на Закарпатті з 1-ого жовтня. Але Губаль розпорядився: "орієнтовно з 3 листопада".

Тячівські міліціонери відправились в зону АТО (ФОТО)

Минулого тижня одинадцять добровольців тячівської міліції вирушили на схід України чим замінили своїх колег.

Касові апарати для роздрібних продажів хочуть зробити обов’язковими

Державна фіскальна служба України пропонуватиме Уряду запровадити обов’язкове застосування реєстраторів розрахункових операцій для роздрібних продажів.

Серед мажоритарників найбільше ужгородців

В Ужгороді народилися Ващенко Ігор, Довгош Олександр, Ковач Ласло, Ковач Олександр, Коцур Андрій, Пересоляк Олександр, Погорєлов Андрій, Ратушняк Сергій, Слободянюк Сергій, Ульянець Світлана, Чучка Павло, Штефуца Віталій.

Чи законно використані 30000000 гривень, виділені на ремонт доріг в Закарпатті?

У прокуратурі Закарпастької області відбулась міжвідомча нарада з порядком денним «Стан додержання законодавства наавтомобільному транспорті, в т.ч. в системі автодорожнього комплексу».

Якому закарпатському кандидату скільки років (ІНФОГРАФІКА)

Цьогорічний список кандидатів відзначається і досить молодим віковим цензом. Наймолодший - ровесник Незалежності, а найстарші - Ковач і Чучка.

Соціальний портрет кандидатів у депутати по виборчому округу №68 з центром в Ужгороді

Виборчий округ №68 цьогоріч встановив рекорд: охочих стати нардепами тут аж 27. Всі різні. За віком, політичними апетитами, фінансовими можливостями, «кандидатським» досвідом та підтримкою чи непідтримкою громадськості.

Що буде на Закарпатті цього тижня (АФІША)

з 7 по 13 жовтня 2014 року, інформуємо про наступні події, що зроблять ваш відпочинок в Закарпатті ще цікавішим, а саме:

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат