Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-14') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 19500, 20

У Закарпатті у пожежі загинув господар дерев’яної хати (ФОТО)

У ніч на 9 жовтня до мукачівських рятувальників надійшло повідомлення про те, що на вулиці Великогірній горить будинок. Сповістили пожежним про факт пожежі водії, котрі рухаючись по автошляху державного значення Мукачево-Рогатин-Львів,  побачили стовп диму, що підіймався над дачним масивом.

Про військовий збір треба звітувати

Державною фіскальною службою України розроблено та направлено до Міністерства фінансів України проект форми податкового розрахунку, який передбачає відображення податковим агентом загальної суми доходу, з якого утримано військовий збір.

Аналітика мовою оригіналу: Владимир Владимирович Калигула, или Ждать осталось недолго

Правление Владимира Путина вышло на свою финальную стадию, пишет в материале для издания "ГОРДОН" Евгений Кузьменко, проводя аналогии между режимом президента РФ и диктаторами древнего Рима.

Закарпаття передвиборче очами BBC

Передвиборчий процес-2014 у Закарпатті видається цікавим: він має кілька особливостей, які активно обговорюють ті, хто обиратиме наступну Верховну Раду.

Ужгородська прокуратура не дозволила лікувати зуби в угорській школі

Прокуратура міста Ужгорода домоглася скасування рішення виконавчого комітету Ужгородської міської ради щодо передачі приміщення Ужгородської ЗОШ 1-3 ступенів №10 імені Дойко Габора у користування під стоматкабінет.

У Закарпатті на футболі збиратимуть гроші для військових (АНОНС)

11-го жовтня СПО «КАРПАТСЬКА СІЧ» організовує в Мукачеві та Сваляві благочинні футбольні турніри зі збором коштів на потреби війська.

На Закарпатті зафіксували непрямий підкуп виборців Ковачем (обленерго) і Ланьо

Кандидат на виборчому одномандатному окрузі №68, чинний депутат Верховної Ради від цього ж округу Василь Ковач регулярно проводить дії, які мають ознаки непрямого підкупу виборців.

Через Закарпаття все-таки качатимуть газ із Угорщини?

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан запевнив канцлера Німеччини Анґелу Меркель, що його країна підтримає єдину енергетичну політику Брюсселя щодо України.

Сьогодні міністр освіти Квіт розкаже в Ужгороді про реформу освіти

Сьогодні, 9 жовтня, у прес-центрі Ужгородського національного університету (площа Народна, 3, Ужгород) відбудеться прес-конференція відомого ужгородця, міністра освіти України Сергія Квіта та народного депутата України Валерія Пацкана.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі четвер, 9 жовтня. Прокидайтеся в доброму гуморі і легко розпочинайте свій ранок. Найкращий помічник вашого вдалого старту – горнятко свіжозвареної кави. Яскравих барв вам сьогодні і приємних співрозмовників до кавування!

Начальник УМВС України звернувся до особового складу

Шановні керівники галузевих служб та міськрайвідділів області! Шановні працівники органів внутрішніх справ!

СБУ зайнялась закарпатським золотом екс-голови МВС Захарченка

Служба безопасности Украины с июня этого года расследует дело против бывшего министра внутренних дел Виталия Захарченко и его коллегу из Минприроды Олега Проскурякова,

Завтра в УжНУ буде міністр освіти Сергій Квіт

Ужгородський університет відвідає міністр освіти і науки України Сергій Квіт. Для студентів і викладачів він проведе публічну лекцію «Перспективи розвитку освіти України».

Дзюдо. На кубку Закарпаття закарпатці здобули дві медалі

4—5 жовтня в Ужгороді проходив Міжнародний турнір із дзюдо XI Кубок Закарпаття. У змаганнях взяли участь майже 250 учасників із 6 країн.

На Закарпатті майже 2 тисячі біженців зі Сходу, серед них понад 200 з Криму (ІНФОГРАФІКА)

Кількість тимчасово переміщених осіб з Луганської і Донецької областей за вересень-жовтень 2014 року збільшилась до 360 770 тисяч.

На посадовця, який незаконно передав землю в Лумшорах на півмільйона, чекає суд

Прокуратурою області затверджено обвинувальний акт та скеровано до суду кримінальне провадження, по обвинуваченню колишнього начальника Перечинського районного відділу земельних ресурсів у зловживанні службовим становищем та службовому підробленні, що спричинило державним інтересам тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 364 та ч. 2 ст. 366 КК України).

Закарпатським медикам представили нового керівника Управління охорони здоров"я

У середу, 8 жовтня, керівникам управлінь охорони здоров'я міст і районів області та медичних закладів краю представили нового очільника галузі Василя Скрипа.

В області відзначають День юриста

У Закарпатській обласній державній адміністрації у середу, 8 жовтня, відбулися урочистості з нагоди Дня юриста. Правників привітало керівництво області та структур, котрі за свою основу мають представників цієї професії.

В Ужгороді експерти обговорили перспективи розбудови міжнародного автобану

  В Ужгороді відбулася конференція «Перспективи розбудови відрізку автомагістралі М34 у прикордонних областях Угорщини та України» (Загонь-Чоп-Ужгород). Йшлося про важливі проекти з розбудови транспортних логістичних шляхів на Закарпатті.  

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат