Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-14') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 19420, 20

В Ужгороді пройдуть вибори у веганський парламент та проведуть яблучний фест

З 1 жовтня — Міжнародного дня вегетаріанства почався місяць вегетаріанської свідомості.

За товари, ввезені до Криму й вивезені звідти, треба платити мито

Як тепер функціонуватиме вільна економічна зона «Крим».

Через закарпатський кордон намагалися незаконно перевезти товару на 2 мільйони

Два факти умисного ухилення від сплати податків, що призвело до фактичного ненадходження до бюджету понад 2 млн. грн., виявлено наприкінці серпня міжвідомчою робочою групою

Інформація про земельні ділянки закарпатців буде на офіційному сайті Держземагентства України

З метою забезпечення прозорості земельних відносин з 15 жовтня цього року права на земельні ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва продаватимуть на конкурентних засадах. Це одна з умов першого етапу заходів реформування сфери земельних відносин в Україні.

Українське пиво отримало золото на Міжнародному конкурсі (МОВОЮ ОРИГІНАЛУ)

1 октября 2014 года прошел XVII Международный дегустационный конкурс WorldFood Ukraine. Пиво «Жигулевское Запорожского Разлива» было удостоено золотой награды в номинации WORLD BEER UKRAINE 2014.

30 дітей вчилися випікати круасани та хліб у Валентина Штефаньо (ФОТО)

15 жовтня відомий ужгородський кондитер і шоколадьє Валентин Штефаньо провів майстер-клас для діток по випіканню круасанів та запашного висівкового хлібу.

Маленька закарпатка привезла мистецький титул із Туреччини

У четвер, 16 жовтня, о 15.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція закарпатської маленької красуні Крістіни Михалчич.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 16 жовтня. Нехай осінній дощик за вікном не порушує вашу душевну рівновагу. Розпочинайте день з горнятком улюбленої кави під акомпанемент приємних мелодій. Нехай усе бажане здійсниться якомога швидше. Вдалого дня, впевненості у собі і смачного ранкового кавування!

Медичні вироби за кодами УКТ ЗЕД обклали податками

10 вересня 2014 року вступила в дію Постанова від 3 вересня 2014 року № 410 «Про затвердження переліку медичних виробів, операції з постачання на митній території України та ввезення на митну територію України яких підлягають обкладенню податком на додану вартість за ставкою 7%».

Аналітика від Тараса Березовця: Треба зупинити військовий заколот

Убедившись в невозможности создать "Новороссию", Кремль перейдет к новой тактике дестабилизации Украины. В ход пойдет подкуп военных, спецслужб и милиции с целью организовать военный путч для свержения законной власти в Киеве

Найбрудніші вибори за всю історію України пророкує Вілкул

- Влада не забезпечує чесне і демократичне проведення виборів в Україні, на опозиційних кандидатів чиниться тиск. Ці вибори будуть найбруднішими за всю історію країни.

В Ужгороді відпрацювали ліквідацію терористичного акту(ФОТОРЕПОРТАЖ)

15 жовтня, в Ужгороді відбулися медико-волонтерські навчання щодо дій органів управління та сил цивільного захисту функціональної підсистеми медичного, біологічного та психологічного захисту населення Єдиної державної системи цивільного захисту на випадок масового ураження людей внаслідок терористичного акту.

Гелетея повернули в Держохорону. Порошенко йому подякував

Як у байці. "... і Щуку кинули у річку". Екс-міністр оборони Валерій Гелетей знову призначений начальником управління Державної охорони.

Російський і білоруський канали заборонили для українців (ПЕРЕЛІК ЗАБОРОНЕНИХ)

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 15 жовтня ухвалила рішення про заборону трансляції російського телеканалу "365 днів" і білоруського "​​Білорусь 24".

Гандбол. В Ужгород їдуть англійські гандболістки

У суботу й неділю в Ужгороді відбудуться матчі Другого кваліфайраунду кубка ЄГФ. Ужгородські «Карпати» зіграють проти лондонського клубу «Олімпія».

Закарпатець заплатить 10 тисяч гривень за дешеву горілку

Зазначимо, що з початку серпня 2014 року мінімальна оптова-відпускна ціна на горілку і лікеро-горілчані вироби становить 133 грн.

В Ужгороді відкрили художній конверт "Україна — єдина країна" (ФОТО)

З нагоди Всесвітнього дня пошти, який світова поштова спільнота святкує 9 жовтня, в Ужгородському поштамті відбулося урочисте спецпогашення художнього маркованого коверту «Україна – єдина країна, единая страна».

Сім’я Балоги не проголосувала за відповідальність за підкуп виборців

2 Балоги і Петьовка не голосували за посилення відповідальності за підкуп виборців.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат