Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-14') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 19480, 20

Суцільний контроль

Касові апарати хочуть зробити обов’язковими для всіх продавців.

«Зефірчик» на Олімпі

Днями ужгородський танцювальний ансамбль Центру творчого розвитку дітей та дорослих «Зефірчик-зіраті» повернувся з Греції, де брав участь у хореографічному конкурсі, що відбувався у рамках Міжнародного фестивалю фольклору та мистецтв «Balkan fest-2014».

Після сумнівного газдування тимчасовий мер прагне заховатися в парламенті?

Минулого місяця в місті нарешті визначилися з фірмою, яка встановить GPS-системи в ужгородських маршрутках, довіривши це житомирському ПП «Автоімідж». Тоді аргументом на користь цієї фірми стала її нібито нижча ціна на послуги.

Чому занепадає Боздоський парк

Наша редакція отримала кілька дзвінків від ужгородців щодо стану Боздоського парку. Атракціони не працюють, кафе закриті. Територія занедбана. Кудись зникли лавиці з правої алеї. Один із підприємців поскаржився, що в парку відключили електроенергію нібито за борги. При цьому всі підприємці здійснили відповідну плату, а чи розрахувалося керівництво парку за електрику, невідомо.

"Путін - х*йло" - співали футбольні фани у Білорусії (ВІДЕО)

Білоруси підтримали нашу країну разом з "синьо-жовтими" фанатами під час матчу відбору на Євро-2016 Білорусь - Україна. Зі стартових хвилин матчу вболівальники вразили виконанням хіта ультрас "Путін - х*йло". Протягом матчу пісню виконували кілька разів.

LSD STUDIO створили соціальний фотопроект про занедбаність закарпатського Хуста (ФОТОРЕПОРТАЖ)

LSD STUDIO, до якої входять молоді фотграфи, які всі родом із Хуста, створили фотонарис, у якому показали, як можна занедбати цінний об’єкт, до прикладу, басейн у Хусті.

Нелегалів із Google maps затримали у Закарпатті (ФОТО)

У рамках проведення спецзаходів з протидії незаконній міграції, минулої ночі чопські прикордонники затримали двох незаконних мігрантів.

В Ужгороді покажуть "Поводир" Олеся Саніна (ТРЕЙЛЕР)

У кінокомплексі "Доміон", в рамках всеукраїнського туру українського фільму "Поводир" висунутого на премію "Оскар",   відбудеться презентація історичної драми від режисера Олеся Саніна "Поводир".

Закарпатці, які незаконно видобували гравій, можуть сісти на 3 роки

За фактом незаконного видобування гравію у Вільхівцях, що на Тячівщині розпочато кримінальне провадження.

У Ратівцях люди побили агітаторів Васі-Кіловольта

Мешканці села Ратівці, що на Ужгородщині, зателефонували в нашу редакцію і розповіли про "наглих" агітаторів кандидата Ковача (в народі Вася Кіловольт).

У Закарпатті судитимуть 5 злочинних угрупувань

З початку року правоохоронними органами області виявлено 5 організованих   злочинних груп (3 органами внутрішніх справ та 2 органами служби безпеки), які обвинувачуються у вчиненні 64 кримінальних правопорушень.

Завтра для закарпатців організують похід на Тячівщину

11 жовтня Турклуб "Турінформ Закарпаття" відкриє для любителів Закарпаття ще один район — Тячівський!

Чи зійдуться закарпатські мажоритарники на публічні дебати (ОГЛЯД ВИБОРЧОГО ПРОЦЕСУ В ОБЛАСТІ)

Ужгородський прес-клуб традиційно до виборів здійснює спеціальний інформаційно-аналітичний виборчий проект за підтримки Фонду ЗМІ Посольства США в Україні.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 10 жовтня. Радійте початку новому дню і не намагайтеся вгадати, що буде в ньому, адже імпровізація один із найцікавіших сюрпризів. Налаштовуйте себе на позитив разом із чашечкою свіжозвареної кави. Нехай день буде вдалим, а вихідні – релаксуючими!

Гандбол. У першому матчі «Карпати» перемагають

Відбувся перший матч нового чемпіонату України з гандболу. У першому з’їзному турі ужгородські "Карпати" приймали "Дніпрянку" і переграли суперниць із Херсона з різницею у 11 м’ячів.

Квіт не проти, аби пускати до вишів політичних агітаторів

Пускати можна усіх кандидатів, але в позаурочний час. При цьому університет не може мобілізовуватися на користь одного кандидата, наголосив міністр під час зустрічі з викладачами і студентами 9 жовтня, яка відбулася в УжНУ.

В УжНУ перебуває мінстр освіти   Сергій Квіт

Міністр освіти і науки України 9 жовтня приїхав на Закарпаття з робочою зустріччю. Саме в цей час триває відкрита лекція міністра у великому залі ректорату УжНУ. Міністр говорить про реформу вищої освіти.

Закарпатець зірвав найбільший в історії України джекпот - 15 мільйонів гривень!

У лотереї «Мегалот» виграний найбільший джекпот в Україні в розмірі 15 000 000 гривень, - повідомили в прес-службі оператора державних лотерей «М.С.Л.»

Проекти з енергозбереження на Закарпатті допоможуть реалізувати угорці

На Закарпатті побував Держсекретар з питань міжнародного співробітництва та гуманітарних питань уряду Угорщини Адам Горват.

Закарпатські службовці кинули область на 1,3 млн гривень

Йдеться про підприємства КП «Будкомплекторг» і ТОВ «Укрбудінвест».  

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат